De 2 beste epilators voor vrouwen

Scheren is een activiteit die maar terug blijft komen. Zo sta je misschien weliedere week je benen te scheren en zijn je oksels nog vaker aan de beurt. Ben je dit ook zo zat? Dan is een epilator misschien wel wat voor jou. Je trekt de haartjes uit je huid, waardoor je een paar weken lang een gladde en haarloze huid houdt. Wij hebben de populairste modellen met elkaar vergeleken om uit te komen bij deze 2 beste epilators bijvrouwen. Wij zullen je eerstuitleggenwaar je op moet letten bij het aanschaffen van een ventilator en dan de 2 beste epilators met je delen.

Zo werkt een epilator

Een epilator heeft vaak een flexibele kop die is voorzien van talloze kleine klemmetjes. Deze werkt op stromen zodra je het apparaat aanzet, gaat de kop draaien en sluiten de klemmetjes zich om de uitstekende haren. Doordat de kop blijft draaien, worden de haartjes met wortelen al weggetrokken. Het grotevoordeel van epileren is dat de haartjes een stuk langer wegblijven dan na het scheren. Ook groeien ze steeds minder dik terug, omdat je de haartjes met haarzakje en al verwijdert. Je hoeft niet langer iedere maand nieuwe, dure scheermesjes te kopen en er zijn epilators die geschikt zijn voor zowel je gezicht als je benen, oksels en de bikinilijn. Een groot nadeel van epileren is dat dit pijn lijk kan zijn, zeker de eerste paar keer. Na verloop van tijd wordt het steeds minder pijnlijk omdat de haartjes minder diep zitten en makkelijker te verwijderen zijn. Ook kan je huid na het epileren wat rood en gevoelig zijn.

 

Waar moet je op letten voor je een epilator koopt

 

Er zijn veel verschillende epilatoren te koop. Het is belangrijk dat je kiest voor een model met een flexibele kop, omdat dit de contouren van je lichaam volgt. Hierdoor geniet je van een beter resultaat. Ook is niet iedere epilator geschikt voor ieder lichaamsdeel. De benenzijn met de meeste apparaten wel te doen, maar als je ook je bikinilijn wilt epileren of gezichtsbeharing wilt verwijderen heb je een epilator nodig die hier geschikt voor is. Wij raden je aan om te kiezen voor een epilator met verschillende opzetstukken, omdat deze een brede toepasbaarheid heeft. Bepaal tenslotte ook of je epilator draadloos of op stroom moet werken en of je wilt dat het apparaat waterdicht is. Draadloze modellen zijn vaak ook waterdicht.

 

Philips Satinelle Advanced BRE640/00

De Philips Satinelle Advanced BRE640/00 is onze favoriet in de budgetklasse. Het draadloze model is 100% waterdicht, waardoor je je benen kunt epileren onder de douche. Met een volle accu kun je maar liefst 40 minuten lang ontharen en het opladen duurt 1,5 uur. Deze epilator heeft twee verschillende snelheidsstanden, waardoor je zelf invloed hebt op de intensiteit van het epileren. Sla je weleens een stukje over? Dat is verledentijddankzij de praktische ingebouwde ‘optilight’. Je krijgt veel accessoires meegeleverd met de Philips Satinelle Advanced. Hierdoor kun je de epilator gebruiken voor je hele lichaam. De keramische epileerkop is extra breed voor het ontharen van bijvoorbeeld je benen. Met de scheer- en trimkopkom je eenvoudig op de wat moeilijker te bereiken zones. Ook wordt er een speciaal kapje meegeleverd voor het ontharen van de gevoelige huis van je gezicht. Prijs: €91,50.

 

Braun Silk-épil 9 9-980 SkinSpaSensoSmart

Voor de Braun Silk-épilbetaal je wat meer, maar je hebt wel direct alles in huis voor effectieve haarverwijdering. Deze epilator doet 50 minuten lang zijn werk op een volle accu en is in een uurtje helemaal opgeladen. De SkinSpa is voorzien van Senso Smarttechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de beste druk wordt bepaald om zo effectief alle haartjes te verwijderen. De flexibele kop volgt de contouren van het lichaam zo exact mogelijk. Het allergrootste voordeel van dit apparaat is het uitgebreide assortiment opzetstukken dat je bij je bestelling krijgt. Zo is de SkinSpaSensoSmart voorzien van een standaard epileerkop, scheeropzetstuk, trim opzetstuken een gezichtsopzetstuk. De meegeleverde scrubborstelsen het massage-opzetstukgebruik je vervolgens om de huid te verzorgen. Prijs: €157,79.

 

One thought on “De 2 beste epilators voor vrouwen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.