Review olifantknuffel van koopjesaap.nl

Door: redactie

Kennen jullie de site koopjesaap.nl? Wij wel. Een site met prachtige (cadeau) items. Vandaag een review van een van hun items. Lezen jullie mee?

koopjesAap_1a1059d3-4512-4135-952c-bbf71d310583_1600x1600

 

We mochten iets uitzoeken van Koopjesaap.nl . Onze keuze viel op een grijze olifant.  Toen hij op de deurmat plofte sprongen we letterlijk een gat in de lucht. We hebben hier echt knuffelliefhebbers op de redactie.  Zo een schattige knuffelolifant kun je toch niet weerstaan? We verzamelen echt alle soorten knuffels. Ook geniet onze beauty & Books baby van alle knuffels op de redactie.

olifantje

Afmetingen:

Deze knuffel bestaat in twee afmetingen 40 cm en 60 cm.

Kleuren:

Verkrijgbaar in 5 kleuren: roze, blauw, geel, grijs en paars.

Belofte koopjesaap:

Leuke olifanten knuffel voor jonge kinderen. Heerlijk voor de kleine om lekker op te liggen en om mee te knuffelen. De variatie in kleuren biedt een perfecte optie voor iedere baby.

Uiterlijk & afmeting:

Deze schattige grijze olifant is 40 cm.

 

olifaaa

Mooie knuffel:

Deze zachte olifantenknuffel is erg mooi gemaakt. Het lijkt ons echt lastig om een olifantenknuffel te creëren die net echt lijkt en ook nog eens goedkoop is en bovendien erg zacht is. Waar wij ook op letten is of de knuffels babyproof (veilig) zijn. Vaak zie je dat er verzuimd wordt om een veilige knuffel te creëren. Wij hebben vaak genoeg meegemaakt dat de knuffels te hard waren of losse onderdelen bevatten. Het is wel eens voorgekomen dat de baby bijna een touwtje in zijn mond kreeg. Gelukkig is dit hier niet het geval. Deze knuffel is babyproof, bevat geen losse onderdelen, is lekker veilig, zacht en schattig. Wij waren dolverliefd op deze knuffel. Nu waren we benieuwd hoe onze baby zou reageren op deze knuffel. Deze baby is erg stout en wil het liefst altijd wakker blijven. Het lijkt ons echt lastig om een olifantenknuffel te creëren die net echt lijkt en ook nog eens goedkoop is. Onze complimenten koopjesaap heeft zijn belofte waargemaakt deze knuffel is echt lekker om op te liggen en mee te knuffel. Dat vond deze baby hier echt wel. Die wil de knuffel maar niet los laten. Zo gehecht is hij hier aan geraakt. Hij heeft er ook een gewoonte van gemaakt om deze als een kussen te gebruiken en lekker mee te slapen naast het spelen. De baby is dol op deze knuffel en wij ook. De baby kan niet meer zonder zijn knuffel.

aaa

Eindoordeel:

Wauw deze olifantenknuffel is enorm schattig en erg mooi.  Ook is hij lekker groot. We hadden hem eerst iets kleiner verwacht, maar hij was nog groter dan we dachten. Heerlijk daar houden we van een grote knuffel.  Voor extra lang knuffelplezier. Hij is zo schattig dat je er werkelijk verliefd op wordt en er steeds naar blijft kijken. We zijn erg tevreden met deze knuffel. Wij danken Koopjesaap hartelijk voor deze prachtige mega schattige knuffel.

side poseolifant

Gehele assortiment:

Koopjesaap heeft echt een uitgebreide assortiment. Naast knuffels  hebben zij ook leuke horloges, make-up, feestartikelen, sleutelhangers in zijn assortiment.

k-2.jpg

Over koopjesaap:

Koopjesaap is opgericht in 2017 en gevestigd in Nederland.  Garandeert een goede kwaliteit en service. Heerlijk dat ze ook nog eens gratis de spullen thuis bezorgen, geen bezorgkosten! Oh en bieden tot 90% korting, niet goed geld terug, heeft een fantastische klantenservice en reageren binnen 24 uur op al jullie vragen. Tijd om deze winkel te checken!

Willen jullie ook deze schattige olifantknuffel kopen?, bestel hem dan via deze link.

Pssst wat vinden jullie van deze knuffel?

 

 

 

 

 

 

 

22 thoughts on “Review olifantknuffel van koopjesaap.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.