Biotherm Homme Force supreme black regenerating care

Het dagelijks leven kan zijn tol gaan eisen op de mannenhuid. Dof, vermoeid, gerimpeld en gebrek aan stevigheid: de huid begint de consequenties te laten zien van een dynamische urban lifestyle.  Dankzij de Biotherm Homme Force supreme black regenerating care verandert dat allemaal slechts in een nacht.

cremaa

Versterkt door een zeldzame donkere algensoort, die enkel ’s nachts geactiveerd wordt, zorgt deze baanbrekende fusion gel voor een huid met meer volume en energie; de huid wordt als het ware hersteld naar dezelfde uitstraling in haar jongere jaren. Zodoende kan hij nu volop van het leven genieten – zonder dat dit op zijn huid zichtbaar zal worden.

banner-force_supreme_balck_regenerating_care_nl

Gedurende de dag wordt de huid voortdurend blootgesteld aan schadelijke invloeden. Aan de oppervlakte raakt de huid verzwakt, droog en kan trekkerig aanvoelen. Onderhuids is de huid beschadigd, uitgedroogd en verzwakt in haar vermogen om zich te wapenen tegen de schadelijke stedelijke invloeden. De nacht geeft de huid de optimale gelegenheid om de sporen van de dag terug te draaien, aangezien de huid op dat moment meer ontvankelijk is voor actieve ingrediënten en helende bestanddelen die aan de oppervlakte worden aangebracht.

biotherm_force_supreme_sereum_et_black_care

Geïnspireerd door het succes van de FORCE SUPREME huidverzorgingslijn, is de BLACK REGENERATING CARE de eerste regenererende formule voor de nacht, verrijkt met de algensoort die in het donker geactiveerd wordt. Terwijl de huid wordt hersteld van de tekenen van leeftijd en het stadsleven, wordt ze tegelijkertijd ‘opgeladen’ voor de volgende dag. Deze micro-algensoort die in het donker geactiveerd wordt – ‘Eugela Gracillis’ – fermenteert enkel in het donker en heeft het vermogen om een soort ‘energie generatoren’ vrij te laten om de huidcellen te stimuleren. Op de huid zorgt dit extract ervoor dat het huideigen herstelvermogen en de voeding tijdens de nacht gestimuleerd wordt. Om deze baanbrekende formule te ontwikkelen is deze alg vermengd met het herstructurerende blauwe algenextract en Biotherm’s signatuur ingrediënt, het helende Life Plankton. Het resultaat? De nieuwe generatie skincare, een zwart getinte fushion gel die tijdens de nacht de huid herstelt.

Verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

6 gedachten over “Biotherm Homme Force supreme black regenerating care

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.