Winactie 5x verrassingsproducten (gesloten)

Beste lezers, 

Vandaag nog een prachtige winactie voor jullie ter ere van onze 4-jarige bestaan. We verloten vandaag 5 prachtige verrassingsproducten. Lees snel verder waar je kans op maakt… 

photo-1531982043886-9b607fde0047

Wat wordt er verloot?
5X een Iris Dragees geurtje van Lancome. Een heerlijke bloemige geur van 100 ml.

lancome

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meeloot of stuur een mailtje naar beautyandbooksmagazine@gmail.com o.v.v. winactie verassingswinactie Lancome

-Reglement:
Hetzelfde zoals altijd. 1 product per persoon. Vul a.u.b een geldige e-mailadres in, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz.

Deze winactie is geldig t/m 19 december 2018. 

panda-151705_640-300x300

Heel veel succes iedereen.

 

 

Graag willen we Lancome hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van deze geuren voor onze lezers!!!

 

 

210 thoughts on “Winactie 5x verrassingsproducten (gesloten)

 1. Ik doe mee voor mijn dochter. Ik ben zo blij dat zij er is voor ons?. Wij krijgen heel veel hulp van haar. Dan is dit cadeautje een mooi gebaar ???

 2. Hoi hoi wat leuk zeg ik hou van heerlijke luchtjes deze ken ik niet ik ben wel reuze benieuwd naar deze parfum

  Gefeliciteerd met jou 4 jarige blog

  Volg je op alle pages

 3. Wow, 4 jaar alweer! Van harte gefeliciteerd.
  Wat ontzettend leuk dat jullie trakteren! Heel graag maak ik een kansje :D. Ben echt dol op lekkere geurtjes.

 4. Mooie winactie! Wel veel mensen van een prijsvragenforum hier… kleine kans voor echte bezoekers om te winnen 🙁 Ik doe toch graag mee. De geur lijkt me zo lekker!

 5. Wat een heerlijk geurtje is dit! Ik zou Iris Dragees van Lancome vanwege de prijs nooit voor mezelf kopen, daarom hoop en duim ik dat ik één van de gelukkige winnaars mag worden van deze leuke winactie! Fingers crossed! Groetjes van Paula

 6. Allereerst van harte gefeliciteerd met het vierjarig bestaan van je blog, super!
  En dan ook nog een winactie met een geurtje van Lancôme, voor mij de onbetwiste nummer een op geurgebied. Ik doe dan ook heel graag mee!

 7. Gefeliciteerd met jullie 4 jarig bestaan dat is zeker wel een feestje waard en vier ik natuurlijk graag met jullie mee 😉
  Het lijkt me een heerlijk geurtje dus ik doe ook graag mee om kans te maken!

 8. Van harte gefeliciteerd met alweer 4 jaar dit leuke en lezenswaardige blog! And many more! En mmmmmm, ik kan de Iris Dragees geur van Lancome al bijna ruiken, hoe heerlijk dat je je dit zomaar weggeeft!
  Natuurlijk maak ook ik graag kans om hiermee te kunnen geuren!

 9. Dit geurtje lijkt mij ook echt super lekker! En wat ziet het flesje er mooi uit! 😀 Ook ik maak daarom heel erg graag kans!

 10. Een heerlijke geur. Ik loot heel graag mee voor dit mooie cadeau voor onder de boom. (Ik zie nu al dat gelukzalige gezicht van mijn moeder voor me hahaha)

 11. Wat ontzettend attent van jou en Lancome dat jullie jouw lezers willen belonen met het Iris Dragees geurtje.
  Ik heb hem nog niet geroken, maar uitgaande van het flesje en mijn vertrouwen in Lancome moet dit een heerlijk geurtje zijn!

  Ik verwacht niet dat ik tussen de hoeveelheid reacties enige kans maak, maar dan wil ik in ieder geval van de gelegenheid gebruik maken om je alvast hele fijne feestdagen te wensen en het allerbeste voor 2019 (zowel privé als zakelijk).

  Liefs, Carmen

 12. Allereerst nog van harte gefeliciteerd met het 4 jarig jubileum.
  Graag doe ik mee met deze winactie voor het lekkere geurtje.
  Ik heb geliked en geloved op Bloglovin.

 13. Jeetje wat een leuke actie!!?? Wat zou ik heerlijk verwend willen worden met deze prijs! Wat een geweldig kerstcadeau!! ??

 14. Ohhh superrrr!!
  Lancome heeft altijd heerlijke geurtjes.
  Ik doe dan ook heeeeel graag mee ?
  Fijne feestdagen gewenst ?

 15. Wat een leuke actie! ?? Ik heb al eeuwen 1 en hetzelfde luchtje! Ben wel toe aan iets nieuws en heb gehoord dat deze heerlijk is❤❤

 16. Ik maak graag kans. Hiermee zou ik graag mijn mantelzorgster blij willen maken. Als bedankje voor alles wat ze voor mij en mijn twee zoontjes doet

 17. Doe op de valreep ook graag mee aan deze winactie ! Zou het geurtje graag willen winnen voor onder de kerstboom voor mijn oudste dochter ….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.