Boho Lipstick poppy fields glans love 311 review

Een 100% natuurlijke lippenstift, waar vind je die nog tegenwoordig? Wij vonden hem bij solobiomooi.nl De naam van deze natuurlijke lippenstift is Boho Lipstick poppy fields glans. Deze lippenstift gaan we vandaag reviewen.

 

image (2)

 

Dit is niet het eerste product van Boho dat we testen. Ik heb hun mascara en oogschaduw eerder getest. Die waren echt geweldig. Nu waren we benieuwd naar deze lippenstift. Deze lippenstift zit in een grijze verpakking. Het heeft een prachtige opdruk. De bovenkant heeft een boho in het wit met een bloemenlogo als opdruk. Aan de onderkant zien we natural in het groen staan.

j

De kleurnummer is 311.

bo

De kleur is een mix van roze, rood en een beetje nude. Het lijkt best naturel als je het op je lippen smeert. Het is een kleurtje dat je dagelijks kunt gebruiken. Ik houd van naturel tinten voor lekker op kantoor een beetje zakelijk. Ik ben eerlijk gezegd niet een felle lipstickgebruiker. Deze kleur was echt prima.

n

De textuur van de lippenstift was lekker zacht. Je voelt hem niet zitten. Hij ziet er prachtig uit. Dit is een van de beste natuurlijke lippenstiften ooit gebruikt. Vaak heb ik wel natuurlijke lippenstiften gebruikt dan mankeer er iets aan. De kleur blijft niet lang hangen of hij ruikt niet aangenaam en de textuur is vaak te hard. Dan voelt het helaas hard aan op je lippen. Deze lippenstift was geweldig. Ik hoefde hem niet echt bij te werken. Hij bleef lekker lang zitten. Plus mijn lippen voelden zacht aan. Dat kwam door de abrikozenolie en castorolie dat in deze lippenstift zit.

kkk

Deze lippenstift belooft een hydratie. Hij maakt zijn belofte helemaal waar. Mijn lippen zijn altijd erg droog. Een lippenstift droogt mijn lippen nog meer uit. Ik merkte dat deze lippenstift mijn lippen hydrateerden. Wat een goede lippenstift. Ik ben er tevreden over. De rest van de redactieleden was ook erg tevreden.

image (1)

Wij zijn allemaal verknocht aan deze lippenstift. Hopelijk kunnen we ook de andere tinten een keertje testen. Ik had deze naar het personeelsfeest aangedaan op mijn werk. Ik kreeg best veel complimenten van mijn collega´s. Ze vonden de kleur erg mooi. Wij zijn gek op het merk Boho. Werkelijk ieder item uit hun collectie is geweldig. Zo ook deze lippenstift.

Verkrijgbaar bij solobiomooi.nl

11 gedachten over “Boho Lipstick poppy fields glans love 311 review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.