Clarins wonder perfect mascara 4D review

Clarins lanceerde onlangs haar nieuwe mascara Wonder Perfect mascara 4D. Vandaag ga ik hem reviewen. Lezen jullie mee?

mascara

Belofte:

Deze mascara belooft een prachtige volume, een eindeloze lengte en een kruleffect. Verder beschikt hij over een lash boosting complex met rozenwas, deze ingrediënt verzorgt je wimpers en maakt je sterker, langer en dikker! +10.1%* volume +5.6%** lengte

Kleuren:

Deze mascara is verkrijgbaar in twee kleuren: perfect black 01 en Perfect brown 02 .

Houdbaarheid:

6 maanden.

Inhoud:

8ml

Land:

Gemaakt in Italië

clarins

Oogproblemen:

Ik ben een laatbloeier met het dragen van make-up. Pas rond mijn 20ste besloot ik om make-up te dragen want ik bezocht veel events en daar moest ik er wel goed uitzien hé? Ik wist niet dat er veel chemische troep in veel make-up merken zag. Het eerste wat ik merkte als ik mascara aanbracht op mijn ogen is een branderig gevoel. Ik dacht dat het er bij hoorde want het was iets nieuws mascara dragen dus de pijn hoorde er vast bij. Na een tijdje werd het zo erg dat mijn ogen ook begonnen te prikken en te tranen. Ik begreep eerst maar niet waar dat aan lag. Ik kon mijn ogen op een gegeven moment niet meer openhouden als ik mascara opdeed. Het werd zo erg dat ik op een gegeven moment zoveel pijn kreeg dat ik serieus stond te janken. Later kwam ik tot de conclusie dat het door mascara’s kwam die ik droeg. Nadat ik de ingrediënten van de verpakking erop nalas wist ik al waar het probleem vandaan kwam mijn ogen konden niet tegen chemische producten.

Ik besloot toen om natuurlijke mascara’s te gebruiken. Na veel mislukte pogingen kwam ik helaas maar een aantal merken tegen die ik kon verdragen. Wel jammer ik werd beperkt in mijn keuze tot het kopen van mascara’s. Het probleem met natuurlijke mascara´s is dat ze over het algemeen niet makkelijk omhoog krullen en niet gitzwart van kleur zijn. Bovendien zijn ze ook nog een duurder dan de gewone mascara met weinig inhoud en lekken ze ook echt. Een keer was de pijn door een mascara zo erg dat ik een bezoek aan de huisarts moest brengen. Ik had een oogontsteking opgelopen door een mascara. Dat was balen. Make-up dragen zou pijnloos moeten. Maar helaas was dat niet vanzelfsprekend. Waar kon ik mascara vinden die ik pijnloos kon gebruiken?

De wonder perfect mascara 4D:

De mascara zit in een witte verpakking. De opdruk is in het rood, zwart en deels wit. Het eerste dat meteen opvalt is de achterkant van de verpakking waar een keurmerk enriched in plants opstaat. De mascara zelf zit in een mooie roze flacon met de opdruk Clarins Paris aan de achterkant Wonder perfect mascara 4D. Deze mascara heeft een ronde borsteltje waardoor je gemakkelijk de mascara aan kunt brengen.

 

lllddddd

 

Het werd me al meteen duidelijk na het aanbrengen van een laag mascara dat hij zeker geschikt is voor mensen met gevoelige ogen. Deze zwarte mascara veranderde mijn lichte wimpers in een gitzwarte kleur. Ze krulden mijn zeer rechte en naar beneden vallende wimpers meteen op. Eindelijk een mascara waar geen moeite voor hoeft te doen en geen wimperkrultang hoeft te gebruiken. Dat maak ik zelden mee. De meeste natuurlijke/plantaardige mascara´s krullen niet makkelijk op en die volume kan je vergeten bij meteen de eerste laag. Vaak moet je laag over laag heen aanbrengen dan pas zie je een beetje krul en volume effect bovendien zie je vaak ook een spinnenpooteffect op je wimpers. Deze mascara is geweldig. Hij zorgde voor zeer veel volume het leek wel alsof ik nepwimpers ophad. Door mijn gevoelige ogen kan ik helaas geen nepwimpers gebruiken ( door de lijm). Het is altijd mooi als de mascara het werk doet. Wat de meeste niet kunnen. De mascara van Clarins kan het zeker erg mooi.

jj

Ik ben zo blij dat met deze mascara de volume meteen te zien was. In een beweging zag je extreem veel volume , donkere wimpers en met megavolume effect. Hij lekte en vlekte niet. Ik was erg blij toen ik mijn ogen in de spiegel zag. Wat een fijne mascara: volume, pijnloos, betaalbaar, zuinig in gebruik en zeer goed! Ik heb hem zowel in wat warmer weer gebruikt als in wat kouder weer. Hij is geschikt voor iedere seizoen. Vaak merk ik bij warmer weer  bij veel mascara’s als ik naar buiten ga een branderig wimpergevoel door de zon. Bij deze mascara was het helamaal niet het geval. Hij bleek prettig zitten. Nog een zeer mooi pluspunt is dat hij je oogleden niet verzwaart en de hele dag mooi blijft zitten.

sksks

Je hoeft niet bij te werken. Ik voel de meeste mascara´s zitten. Deze mascara voel je niet. Eindelijk een zeer goede mascara, geen vlekkerige, branderigen ogen meer. De mascara is ook zeer makkelijk te verwijderen. Eindelijk pijnloos make-up gebruiken. Clarins maakt haar belofte helemaal waar. Ik ga deze mascara toevoegen aan mijn lijstje beste mascara´s ooit gebruikt. Van mij mag deze mascara ook een keurmerk krijgen ook geschikt voor de zeer gevoelige ogen. Ook mag het van mij een award krijgen voor de beste mascara. Dat verdient deze mascara helemaal. Zeker een aanrader voor iedereen.

j

Over het merk:

Op 15 maart 1954 richt Jacques Courtin-Clarins aan de rue Tronchet te Parijs het eerste Clarins Instituut op met de volgende vernieuwende visie: schoonheid, welbevinden en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gedurfde holistische visie die als eerste door hem werd uitgedragen en toegepast. Op de covers van de bladen, tonen sterren hun silhouet. Het is de tijd van de bevrijding van lichaam en geest. Een revolutie die Jacques Courtin-Clarins zal leiden door aan alle vrouwen te verklaren: “Ja, jullie zijn mooi! ”

pppp

In Frankrijk, waar schoonheid altijd al een belangrijke plaats innam, was dit onmiddellijk een succes. En binnen de kortste keren, verspreidde dit succes zich over de hele wereld. Vandaag de dag ontwikkelt en vervaardigt Clarins haar producten nog altijd uitsluitend in Frankrijk, met nog altijd dezelfde benaderingswijze: goed luisteren naar vrouwen om hen de best mogelijke verzorgingsproducten te bieden: de meest veilige, natuurlijke en doeltreffende. De formules van Clarins bevatten meer dan 250 plantaardige ingrediënten. Al deze ingrediënten worden onder strenge voorwaarden geselecteerd op basis van hun prestaties en met elkaar gecombineerd in de voor hen optimale concentratie, om de schoonheid van iedere vrouw te benadrukken. Alle ingrediënten worden gekweekt met het grootste respect voor het milieu, om de biodiversiteit van onze planeet te beschermen.

Clarins staat op nummer 1 cosmetische verzorgingsproducten van de allerhoogste kwaliteit IN Europa.Bron: NPD BeautyTrends, totale verkoop in deze vier landen: Frankrijk, Italië, Spanje (schiereiland) en het VK, in parfumerieën verkochte huidverzorgingsproducten, luxe merken, verkoop uitgedrukt in waarden 2012.

 

Verkrijgbaar bij ICI Paris XL, Douglas e.a. parfumerieën.

 

 

16 thoughts on “Clarins wonder perfect mascara 4D review

  1. Wat ontzettend naar zeg dat je zoveel last kan hebben van make -up en dan ben je zeker gebonden aan duurdere en vaak ook minder keuze. Deze mascara doet zeer wat het belooft, het staat super goed en wat een volle wimpers krijg je.

  2. Het lijkt me lastig om zoveel last te hebben van make-up. Ik ben blij dat ik dat niet heb. Goed om te lezen dat jij nu iets hebt gevonden dat echt helpt. Het lijkt me een zeer effectieve mascara. Mooie mascara en ogen ;).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.