Hema beauty holographic lijn review

Genieten jullie van het weer? Wij hebben genoten en lekker in de zon gezeten voor een mooie kleur.  Hema beauty heeft een nieuwe make-up lijn holographic lijn. Vandaag gaan we deze lijn reviewen. Lezen jullie mee???

20180422_210552

 

 

De lijn bestaat uit de volgende producten:

let’s be mermaids oogschaduw

– stardust sprinkle oogschaduw

– plastic fantastic oogschaduw

– klassieke poederborstel (vegan)

– blush- en contourborstel (vegan)

– oogschaduwborstel

-blending sponge (vegan)

-holografische wimperkrultang

-pincet

-holografische make-up tasjes

– stardust sprinkle lipgloss

– plastic fantastic lipgloss

-stardust sprinkle nagellak

-plastic fantastic nagellak

-let’s be mermaid nagellak

 

Unieke lijn:

Het unieke van deze lijn is dat de kleuren van alle producten veranderen. Zoals de oogschaduws die eruit zien als beige-achtige kleuren totdat je ze uitsmeert op je oogleden dan springen ze over op andere kleuren. De oogschaduw bestaat uit drie kleuren: ‘let’s be mermaids, stardust sprinkle en plastic fantastic. Let’s be mermaids is een groene kleur, stardust sprinkle springt over op een paarse kleur en plastic fantastic springt over op een roze kleur. Je kunt ze ook gebruiken als een highlighter, zo  creeer je een opvallende glans. Ook vond ik de oogschaduws erg mooi boven mijn oogleden. Ik had het ook als een highlighter gebruikt. Wat zijn het mooie kleuren, die bij het weer passen. De kleuren zijn prachtig!

 

20180422_210436

20180422_210839

Holographic accessoires:

De vier borstels van de lijn zijn vegan. Ik ben zo blij! Ik gebruik liever geen echte haartjes op mijn gezicht. Daar houd ik niet van. Ik moet dan sowieso overal gaan informeren welke dieren dat zijn en hoe ze behandeld zijn. Dat is echt een klus geloof mij! Ook is niet iedereen eerlijk hierover. Dus liever geen echte haartjes. De meeste dieren worden gemarteld mij niet gezien dat ik dan dat soort producten gebruik. Ook heb ik een gevoelige huid de meeste ‘echte’ haren kunnen een uitslag geven op mijn gezicht wat zich uitmondt tot branderigheid en extreme jeuk en acne en wondjes. De borstels zijn prachtig. Buiten het feit dat ze mooi zijn, zijn ze ook erg effectief. Ik heb probleemloos mijn make-up kunnen gebruiken met deze borstels. De poederborstel, blush- en contourborstel, oogschadworstel en de blending sponge wauw wat een prachtige en effectieve producten. Ik denk dat veel vegans dit geweldig gaan vinden. Eigenlijk iedereen! De collectie is aangevuld met een holografische wimperkrultang en een pincet. Met het pincet heb ik probleemloos mijn wenkbrauwen kunnen epileren en die wimperkrultang is zo handig ik kreeg volle wimper van deze krultang. In een beweging krulden mijn rechte wimpers. Ook erg handig de make-up zat ik twee prachtige holographic make-up tasjes. Een kleine en een grote. Wat een feestelijke lijn. Het past helemaal bij dit weer.

thumbnail_Screenshot_20180422-115846_Instagram

 

 

261fc844-b936-4018-b7d9-b6e5e907c2ed.png

 

 

20180422_210809

Holographic lipgloss:
Deze roze en paarse lipgloss hebben een glanzend blauwe kleurverandering, wat een gewaagde look creëert. Deze lipgloss is verkrijgbaar in twee kleuren: ‘stardust sprinkle’ (paars) en ‘plastic fantastic’ (roze). Wat een heerlijke en mooie lipgloss, het maakt je lippen erg zacht. Ik vond het erg mooi staan. Heerlijke glans te zien op mijn lippen. De enige op mijn huid dat droog is zijn mijn lippen. De rest is erg vettig. Ik was erg benieuwd hoe mijn lippen zouden reageren op deze gloss. Helemaal prima.

ed92fe0a-f606-4d92-9023-c33f16acb017

 

Holographic nagellak:
De nagellak bevat parelmoerachtige deeltjes die van kleur veranderen als ze het licht opvangen en komt overeen met de holografische oogschaduw tinten. Zo deze nagellak is erg prachtig. Met het mooie weer is er licht genoeg, mooie nagels kreeg ik ervan.

 

20180422_21024620180422_210211

20180422_210641 (1)

Conclusie:

Wat een prachtige en uitgebreide lijn. Heel mooi samengesteld en vormgegeven. De lijn past erg goed bij het weer. Ik ben erg tevreden over deze lijn. Mooie producten zijn het. Ik wist eerst niet eens dat de oogschaduws van kleur konden veranderen. Dat zie je op het eerste ogenblik sowieso  niet. Ik zat al te denken waarom krijg ik bijna alle drie dezelfde oogschaduws, tot ik ze aanbracht en prachtige ogen zag. Des te meer je de oogschaduws uitwrijft des te feller de kleur wordt. Wat prachtig. Heel fijn de veganborstels en spons. Ik heb erg handig mijn make-up aan kunnen brengen. Wat een prachtige lijn, aanbevelenswaardig voor iedereen. Lezers haal deze lijn zeker in huis hij is erg fijn en prachtig.

 

 

Verkrijgbaar bij de Hema!

 

37 thoughts on “Hema beauty holographic lijn review

  1. Inderdaad een mooie lijn, helaas wou je website niet helemaal goed laden door alle advertentie’s die erop staan, hierdoor duurde het laden van je website ontzettend lang waardoor eventueel terugkerende lezers niet de moeite willen doen om hierop te wachten, misschien kan je daaraan nog wat doen, liefs!

  2. Dit lijkt me zeker ook een fijne lijn. Dit is niet goed voor mijn portemonnee alhoewel de prijzen van hema niet duur zijn. Morgen even hema bezoeken. Tegen deze lijn kan ik geen nee zeggen.

  3. Ik weet al waar ik mijn zakgeld aan ga besteden: deze lijn. Morgen na school even na het shoppen deze make-up halen met mijn vriendinnen.

  4. Die set met kwasten en de spons is zo mooi. Ik was nog opzoek naar kwasten het was eerst beste lastig om te kiezen, nu is de keuze zeker gemaakt. Oh en die oogschaduw moet ik ook per se hebben, zeker nu ze van kleur veranderen. Lijkt het me ontzettend tof.

  5. Leuke review heb je geschreven. Het lijkt me een lijn voor mezelf. Ik ga de hele lijn kopen, want ik kan niet kiezen.

  6. In de winkel in de buurt van mijn werk hadden ze enkel nog wat kwasten en het pincet. Ik kocht die laatste omdat ik ze mooi vond, maar thuisgekomen vond ik ze veel te breed! Jammer, ik had misschien beter voor een kwast gekozen… 🙂

  7. Wat een gave items, en wat fijn dat ze nu ook kwasten hebben die geschikt zijn voor mensen met een veganistische leefstijl! (zeg ik dat zo goed?)

    En superleuk, die oogschaduw die dan ineens van kleur verandert!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.