Hydrating serum Pascaud

Op het event van Care Cosmetics maakten we kennis met het merk Pascaud, hoogwaardige en kwalitatieve huidverzorgingslijn. We deden een test. Uit de test bleek dat ik de hydrating serum  van Pascals nodig had. Vandaag ga ik de hydrating serum reviewen. Lezen jullie mee?

IMG-0669

Ik heb deze serum een aantal weken getest voordat deze review online kwam. Ik heb last van acne. Ik heb ook last van ernstige huidproblemen, rode plekken en door medicijngebruik ( hooikoortstabletten) begon mijn huid uit te drogen.

IMG-0676

Deze serum:

  • hydrateert de huid intensief
  • geeft fluweelzacht huidcomfort
  • voorkomt trekkerig gevoel gedurende de dag
  • kan onder alle Pascaud-crèmes gebruikt worden
  • bevat geen parfum

Hoe gebruik je deze serum? 

Een paar druppels aanbrengen onder je crème.

47F2B5F3-43DD-4E93-AC12-C6C739D79B0A
Resultaat:

De meest dreigende plekken heb ik op mijn wangen en mijn kin. Ik voel dat mijn huid erg hard wordt. Deze serum heeft mijn huis lekker verzacht en minder laten uitdrogen. Ik vind dit echt een wondermiddel. Ik heb zoveel serums gebruikt en ik moet eerlijk zeggen dat ik bij weinig baat bij heb gehad. Dit is de beste serum voor mijn huid geweest. Deze serum heeft haar belofte waar gemaakt. Mijn huid voelde inderdaad fluweelzacht aan. Of beter gezegd babyzacht. Heerlijk dat Pascaud serum geen parfum bevat. Het vervelende van de meeste serums is dat het parfums, veel alcohol of andere hoogedoseerde chemische stoffen bedraagt.

30BB07B9-FA0B-4C5F-8DF5-FA7755A10E65
Een beetje chemische stoffen zijn niet zo erg maar teveel accepteert mij huid absoluut niet. Ik merk het meteen op mijn huid of het goed is of niet. Vaak krijg ik last van jeuk, branderig gevoel, trekkerig gevoel op mijn gezicht als iets niet goed is. Het is ultra gevoelig. Er hoeft maar een verkeerd stof in te zitten en mijn huid accepteert het niet.

F86FEB78-E091-4105-976B-C293301D987C

 

Pascaud heeft echt hoogwaardig kwalitatieve product samengesteld. Dat merk je algauw als je het op je gezicht smeert. Wat een fijne serum. Een van de beste ooit gebruikt. Ik ben super benieuwd naar nog meer Pascaud producten. Zeker een aanrader voor iedereen.

 

800B8EC4-DB25-41EB-B270-3C4F1D85B5E6

Verkrijgbaar bij Pascaud of salons klik hier voor een salon in jouw buurt. 

#samenwerking

 

 

15 thoughts on “Hydrating serum Pascaud

  1. Haha ik dacht eerst dat het om een haarprodukt ging want ik dacht dat het blond haar was op de eerste foto. Pas toen ik ging lezen begreep ik het en toen ik beter naar de foto keek zag ik dat het een kleedje was 🙂

  2. Een serum maakt sinds een aantal jaar echt wel deel uit van dagelijkse routine en heb al meerdere merken geprobeerd en mijn ervaring is dat een serum altijd wel goed is, dus dat wat je smeert minder van belang is dan dat je smeert. Fijn dat je over deze tevreden bent.

    • Het is meer ter ondersteuning voor acne. Deze is meer voor onder de dagcrème of alleen om wat meer hydratatie te krijgen op je gezicht zodat je minder acne krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.