Megawinactie 50x early access tot Owan Drakes thriller

Beste lezers,
vandaag verloten we 50 early acces tickets tot Owan Drakes thriller. JA, hij schrijft nu een heuse thriller! Lees snel verder hoe je kans maakt.
miran

Ook al komt dit boek pas halverwege 2021 uit betekent dit dat de winnaars ruim van tevoren al het boek mogen lezen. Denk aan december 2020 of begin 2021.
Wat moet je hiervoor doen?
Reageer hieronder in de reacties en zet alle andere boeken van Owan Drake op Hebban op je wil ik lezen plankje. Geen Hebban, geen probleem, deel deze blogpost dan op social media, of doe het allebei.
Hier is Owans Hebbanprofiel: https://www.hebban.nl/Search?q=Owan+Drake
Verder hebben we nu al een voorproefje van de thriller voor IEDEREEN:
Proloog
Carl Jackson
De snelheid waarmee de auto’s, bestelbussen en zelfs vrachtwagens op hem afkwamen, was onmenselijk; desondanks wist hij ze te ontwijken. Zijn hart maakte overuren. Adrenaline klotste door zijn lijf als gier door een giertank. Terwijl hij zijn hele leven voorbij zag flitsen, miste hij plots zijn overleden vader en broer. Schuldgevoelens namen bezit van hem. Vanaf nu ben ik een echte crimineel, dacht hij, zijn blik gedurig op het naderende verkeer. Een Toyota naderde hem, daarom week hij snel uit..
Zijn razende hart bezorgde hem pijn in de borst. Als hij niet kalmeerde zou hij bezwijken aan een hartaanval in plaats van een fatale botsing. Ondanks dat besef hield hij er flink de vaart in. ‘Ik mag niet falen!’ gilde hij, terwijl hij rilde van de kou. De winter was zo streng dat hij zijn handen niet eens meer voelde. Zijn testikel, of beter gezegd, zijn afgereten testikel, voelde hij ook. Nooit had hij in fantoompijn geloofd totdat deze week zijn hele leven overhoop gegooid werd. Na de Coronacrisis van 2020, dacht hij dit jaar, 2021 zijn leven weer op te pakken. Het begon vorig jaar allemaal in december, en nu leek er een vloek over die maand te zijn uitgesproken. Wederom liep alles aan het eind van het jaar uit de hand; welliswaar niet op wereldse schaal, maar hij was nooit zo begaan geweest met anderen. In zijn hart had hij alleen ruimte voor zichzelf en zijn gezin. En dat zou hij weten. Na deze week zou zijn leven nooit meer hetzelfde zijn.
De timer op zijn horloge gaf aan dat hij nog maar twee minuten op de teller had om deze beproeving af te maken. Tot nog toe had hij de vorige twee gehaald en daardoor deed het zitten op zijn zadel alleen al enorm veel pijn. Zijn zaakie was naar de kloten. Echter, deze opdracht was van een hele andere orde. ‘Ik mag niet falen!’ riep hij nogmaals. ‘Ik moet die letters op mijn mobiel krijgen!’
Alsof het een gruwelijk stom grapje was, kreeg hij een appje binnen. Uiteraard was appen op de fiets verboden, en ook al had hij daar normaal altijd lak aan, besloot hij zich voor nu toch maar aan de regels te houden.
Donkere wolken betrokken de hemel terwijl er een koude windvlaag opstak. Het zorgde ervoor dat zijn ogen begonnen te tranen; de temperatuur lag zo laag dat het bijna leek alsof deze bevroren. Dat was niet het enige, snot bungelde namelijk uit zijn neus als sperma uit een reeds klaargekomen leuter; als dit zo door zou gaan had hij dadelijk een ijspegel aan zijn kanes hangen.
Ondanks de tergende kou gaf hij niet op. Een andere keuze dan dit had hij niet.
De lucht werd nog grauwer terwijl het naderende verkeer steeds sneller op hem af leek te komen.
Ook al was het vanwege de ijzel en de sneeuw een risico, verhoogde hij de fiets naar zijn maximale standje; het was immers een ebike. Al snel begon hij te slippen,  maar hij wist zich meteen te herpakken. Ook verhoogde hij de versnelling. ‘It’s all or nothing!’ riep hij. ‘Dit geeft een hele nieuwe betekenis aan spookrijden!’
Ternauwernood kon hij een vrachtwagen ontwijken. Als een bezetene bleef hij trappen. De auto die hem tegemoet kwam was zo snel dat hij pas besefte dat het een Maserati was toen het ding hem al lang voorbij gezoefd was. Het scheelde slechts een haar. ‘Teringtyfusjantje! Wat zijn die dingen snel!’ Hij vroeg zich af of de bestuurder hem überhaupt wel gezien had. Niet dat het uitmaakte, er was slechts één doel. Kostte was het kost moest hij bij de coördinaten aankomen. Falen was geen optie.
Snel week hij uit naar rechts, meteen daarna naar links. Hij begon te slippen. ‘Godverdomme!’ Net op tijd wist hij zich te herpakken, maar door dat hij zijn focus kwijt was zag hij de Volkswagen die op hem afkwam niet aankomen. Gelukkig was de bestuurder zelf adequaat genoeg om boven op zijn rem te trappen; dit gaf Carl de tijd om de auto zelf te ontwijken.
Een vrachtwagen kwam hem tegemoet. De bestuurder toeterde als een bezetene, ging daarna boven op haar rem staan en begon eveneens te slippen.
Carl fietste er met een grote boog omheen, waarna hij wederom allemaal knallen hoorde. Hij had een drama veroorzaakt, dat stond buiten kijf. Nu was er daadwerkelijk geen weg terug meer. Ten koste van alles moest hij doorgaan.
Na zo’n dertig seconden – voor Carl leek het eerder dertig minuten – kwam er nogmaals een vrachtwagen op hem af.
Omdat er een brede jeep naast reed, kon hij dit keer niet uitwijken. De enige optie die hij had was zich er tussenwurmen en hopen op het beste
 Het liefst zou hij zich voor de vrachtwagen gooien om verlost te zijn van zijn pijn, verdriet en schuldgevoelens, maar dat lag helaas niet binnen de mogelijkheden. Hij had een missie, en nu hij al zover was gekomen als dit, kon hij zijn leven niet op het spel zetten. Met fiets en al wurmde hij zich tussen de twee voertuigen door. Hij was niet gelovig, maar nu smeekte hij God en desnoods Allah erbij dat de bestuurders niet van schrik tegen elkaar aan zouden botsen; dan zou er slechts een bloederig plasje ellende van hem overblijven. Tot zijn grote schrik kwam zijn ergste nachtmerrie uit, echter was hij wel snel genoeg om te voorkomen dat hij geplet werd. De vrachtwagen begon te wankelen en viel met een doffe dreun in de berm; althans dat vermoedde hij, want over zijn schouder kijken naar de ravage die hij had aangericht lag niet binnen de mogelijkheden.
Achter hem dreunde het maar door. ‘Kak!’ schreeuwde hij. ‘Ik heb een kettingbotsing veroorzaakt!’ Met een hart dat steeds sneller klopte, bleef hij trappen. Dit keer kwam een Suzuki hem tegemoet.
‘Godverdomme!’ krijste hij terwijl de tranen over zijn wangen dropen. ‘Wat heb ik in vredesnaam gedaan!?’ Het feit dat hij zich ronduit klote voelde, leek als een ondertiteling van zijn gezicht af te lezen, ware het niet dat hij een bivakmuts droeg. Tot voorkort had hij gedacht dat hij die tijd allang achter zich had gelaten, maar nu was hij opnieuw een crimineel; een veel ergere dan vroeger; nu was hij zelfs een moordenaar.
‘Ik ben een moordenaar!’ jankte hij. ‘Maar ik ben ook een vader van twee kinderen en als de sneeuw smelt, zullen zij sterven!’
Pssst! Wat vinden jullie ervan!?
BONUS VOOR ALLE LEZERS:
Allereerst bedankt voor het lezen van deze blogpost en je interesse in mijn thriller. Dit is niet mijn enige boek. Ik heb al verscheidene Fantasyverhalen op mijn kerfstok staan. Nu zul je wellicht geen Fantasylezer zijn. Echter, ik kan je garanderen dat heel veel mensen er verslaafd aan zijn die geen affiniteit met het genre dachten te hebben; misschien is dit te wijten aan het feit dat het eigenlijk een parodie is waarmee ik het genre dik in de zeik zet.
Ze allemaal gratis te downloaden op smashwords, dus je kunt het altijd proberen. Link volgt hieronder:
Mijn vraag aan jullie, de lezers is, om het gewoon op zijn minst te proberen. De meesten van jullie zullen er geen spijt van krijgen; maar het blijft jullie keuze. Verder wil ik jullie vragen om deze link aan zoveel mogelijk van je vrienden en familie door te sturen.
Ik wens jullie veel plezier met mijn eerdere boeken.
Liefs,
Owan Drake

16 thoughts on “Megawinactie 50x early access tot Owan Drakes thriller

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.