Instant Effects skin care producten review

Op de redactie plofte een heel leuk vegan friendly pakketje van Instant Effects. Dit pakketje gaan we reviewen. Lezen jullie mee??

Instant Effects Totaalbeeld (1)

Het pakketje van Instant effects bevatte:

  • deep line elixer
  • instant eye lift
  • 3D lip plumping

IMG_20191222_154836_586

Deep line elixer:

De deep line elixer heeft tot doelstelling om de diepe lijnen en rimpels te laten verdwijnen. Dit is een serum in de vorm van een pen. Als je in de pen drukt komt de serum eruit. Heel handige flacon natuurlijk. Je kunt hier gemakkelijk met de pen op de rimpels en diepe lijnen op de gezicht aanbrengen. Er zitten goede ingrediënten in o.a. rode algenextract, berkensap. Het bevat een gepatenteerde OX2 technologie. Ook heeft deze line elixer tot doelstelling om de vochtgehalte van de huid te verbeteren.

Instant Effects DEEP LINE ELIXIR

We weten allemaal dat water drinken echt de basis is voor een goede huidverzorging. De rest van de producten dienen als aanvulling. Deze serum is zeer goed. Wij zijn erg tevreden. Hier op de redactie hebben we 2 dames in de leeftijdscategorie van 34-45. Zij hebben deze getest en waren vol lof. Een van de dames heeft beginnende rimpels en de andere al wat meer zichtbare. Ze merkten dat de rimpels veel minder leken. Ook voelde de serum zacht aan op de huid. Vak merk je met anti aging-achtig producten dat ze super hard worden dat je huid bijna niet meer kan ademen. Hier juist niet. Wat een goede serum. Hij belooft binnen 10 minuten een zichtbaar resultaat. Hier zijn we het zeker mee eens. Je ziet al heel gauw dat de serum erg goed en effectief is en zijn belofte helemaal waar maakt.

Instant eye lift:

Ik moet zeggen dat ik zelf echt ernstige donkere kringen door erge slaapproblemen. Je kunt er van alles op smeren helaas helpt het niet. De Instant eye lift wel. Vrijwel snel merk je dat de oogleden helderder worden. Deze eye lift is erg prettig in gebruik. Je merkt een groot verschil. Ik merkte dat de donkere kringen veel minder zichtbaar waren. Ook kon ik makkelijker een concealer erover heen smeren. Wat een fijne instant eye lift.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

3D lip plumping: 

Ik heb innie minnie lippen. Vergeet halyonzuur injecties, fillers en andere cosmetische ingrepen om je lippen voller te maken. Instant effect heeft een 3D lip plumping treatment waardoor je deze dingen niet meer nodig hebt. Je ziet al heel gauw resultaat. De innie minnie lippen lijken zeker voller. Ik hoef niet meer mijn lippen naar buiten te tuiten of juist make-up te smeren en lippenstift onder mijn lippen te smeren om ze dikker te laten lijken.

Instant Effects 3D LIP PLUMPING

Resultaat:

Wij zijn tevreden over alle producten. Wat een goede lijn. Binnenkort is het kerst denk zeker aan deze producten om ze cadeau te doen. Of verwen jezelf. Ze zijn erg goed.

20191222_174647 (1)

Verkrijgbaar bij Etos.

12 thoughts on “Instant Effects skin care producten review

  1. Ah handig! Ik kom vaak zo’n producten tegen in de winkel die de gekste dingen beloven. Dan vind ik een review als deze erg handig, om te weten of ze echt werken. Die Instant Eye Lift lijkt me erg interessant, die zet ik op mijn uitprobeer-lijstje. Ik heb zelf ook vaak donkere kringen en om ik smeer niet graag 5 lagen concealer en foundation erop om die te verbergen. Ik laat mijn huid graag ademen! Dan moet ik toch deze Lift eens proberen met een enkel laagje Concealer erop. Ik ben benieuwd!

  2. Mmm die instant eye lift, die lijkt me wel wat. Heb wel concealer maar lijkt er juist de aandacht op te vestigen. Dank je wel ??!

  3. Ik ken de producten via mijn nichtje die schoonheidsspecialist is en die is er helemaal weg van en zo ook haar klanten en ik 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.