Kaakslag recensie Erik Persoons

Erik Persoons heeft een boek geschreven Kaakslag. Dit boek gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee.

PackshotKaakslag2

Het verhaal:

Kaakslag blikt in het leven van Joyce, een gescheiden vrouw met een kind Kiara. Ze verhuizen naar een andere stad. Kiara vind het niet zo leuk schrijft ze in haar dagboek. Sterker nog ze haat het hier. Plus ze mist haar vader en haar vriendinnen. Het leven van Joyce staat op haar kop als haar dochter plotseling samen met Tim een verwarde jongen die stemmen in zijn hoofd hoort verdwijnt en meestal in een fantasiewereld leeft.

De cover:

Als allereerst wil ik zeggen dat de cover echt prachtig is. Een meisje, Kiara zit gehurkt op de grond. Een bittere grond waar je niets verder ziet. Het meisje ziet er beschadigd uit. De cover past zeker bij het verhaal.

Spannende thriller:

Wat een spannend en originele boek heeft Erik Persoons geschreven. Al vanaf het begin raak je verknocht aan het verhaal en wil je niet meer stoppen met lezen. De opbouw, verhaallijn alles klopt gewoon. Als lezer voel je je verbonden met Kiara, haar gevoelens haar emotie. Het boek was zo spannend dat ik niet meer kon stoppen met lezen. Het leest als een trein. Wow alles klopt gewoon. Het is niet zomaar een thriller, maar een psychologische. Ik heb best veel (psychologische) thrillers gelezen. De meeste zijn echt commercieel geschreven. Dit boek heeft echt een verhaallijn. Dit is niet zomaar een verhaal. 315 bladzijdes telt het boek. Je hebt het zo verslonden, zo goed is het verhaal. Zeker een aanrader voor iedereen. Dit boek krijgt 5 sterren van ons.

Over de auteur:

Erik Persoons woont samen met zijn vrouw Rita en twee dochters Irina en Ksenia in Peer. Schrijven, literatuur en cultuur in het algemeen zijn al zijn hele leven zijn passie geweest. Tijdens zijn vijfentwintig jaren zeer actieve dienst in het verenigingsleven en als oprichter en jarenlange bezieler van een jongerenbeweging, heeft hij altijd één belangrijke eigenschap voor ogen gehouden: luisteren.

Vele ouders, jongeren en volwassenen zijn gedurende die jaren naar hem toe gekomen met hun vragen, problemen en gevoelens. Heeft hen altijd eerlijk geantwoord dat hij niet de professionele kennis bezat om hen een oplossing aan te reiken. Maar hij maakte steeds tijd om ergens apart, in een hoekje, naar hen te luisteren. En voor de meesten was dat op dat ogenblik meer helend en bevrijdend dan duizend woorden.

Al deze informatie gebruikte hij om enkele theaterstukken te schrijven en te regisseren. Daarna besloot hij een aantal onafgewerkte manuscripten terug boven te halen. Dit resulteerde in twee experimentele thrillers en in 2016 in het psychologisch drama Kaakslag, dat door uitgeverij Kramat BVBA werd uitgegeven. Nu, in 2019 geven zij mijn tweede psychologische thriller uit: NEVELHEL. Inmiddels heeft hij al 9 boeken op zijn naam staan.

Verkrijgbaar via bookspot klik op de banner om te bestellen:

 Kinderboeken algemeen

Hartelijk dank aan de auteur voor een recensie-exemplaar.

 

16 thoughts on “Kaakslag recensie Erik Persoons

  1. mmmm, ik geloof dat ik de enige ben die door je recensie niet echt nieuwsgierig is geworden. Ik ben er alleen maar achter gekomen dat jij het een geweldig, spannend boek vind en dat er volgens jou een verhaallijn in zit.
    De cover vind ik wel echt mooi, dat triggerd mij in ieder geval wel om het boek eens beter te bekijken. En ik weet het: don’t judge a book by its cover… Maar het maakt het wel aantrekkelijker om het boek vast te pakken en de achterkant te lezen.

  2. Niets voor mij, dit soort verhalen spreken me meestal niet aan en ik heb al zo’n enorme lijst van boeken die ik nog wil lezen dat ik deze skip.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.