L ‘occitane immortelle divine

L’occitane voegt twee nieuwe producten toe aan zijn collectie immortelle divine: Cleansing Balm en Cleansing Cream-in-Foam. Wij zijn gek op L’occitane. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om huidveroudering tegen te gaan. 

image.jpg

The cleansing balm:

Om te profiteren van de voordelen van een dubbele reinigingsmethode, begint u met onze rijke nieuwe cleansing balm. De boterzachte balsem smelt verrukkelijk op de huid en verandert in een reinigende olie die vuil en make-up verwijdert en tegelijkertijd hydrateert. Het verwijdert zacht de dag en maakt de huid helderder en zachter.

 Immortelle-Divine---Cleansing-Balm.png

Cleansing cream-in-foam:

Gebruik hierna onze soepele crème, die in een lichte schuim verandert bij contact met water. Verrijkt met essentiële olie van Immortelle en vitamine E, wat de huid gladstrijkt en oplicht, vormt het een comfortabel kussen tussen uw vingers en gezicht. Als een fluwelen kussen dat een verrukkelijk schone huid onthult.

Immortelle-Divine---Cleansing-Cream-in-Foam.png

 

Gehele assortiment:

Immortelle Divine Cleansing Balm 60g, €37

Immortelle Divine Cleansing Cream-in-foam 125ml, €34

Immortelle Divine Youth Oil 30ml, €87

Immortelle Divine Cream 50ml, €84

Immortelle Divine Serum 30ml, €91

Immortelle Divine Renewal Program 28x 1ml, €99

Immortelle Divine Eyes 15ml, €55

Immortelle Divine Eye Balm 15ml, €62

Immortelle Divine Cream Mask 65ml, €99

 

Psst als jullie hier bestellen dan hoef je geen verzendkosten te betalen en krijg je gratis drie producten erbij vul de code EXCLU4 IN nadat jullie op de banner hebben geklikt. 


 

8 gedachten over “L ‘occitane immortelle divine

  1. Zijn de producten niet te vettig? Ik ben niet zo’n fan van olie-acthige producten, daar kan mijn huid niet zo goed tegen. Die cream-in-foam klinkt wel als een leuke structuur, ik ga eens een testertje vragen denk ik 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.