Migo® ‘the friendly pear’ sponsort jarige CliniClowns + winactie (Gesloten)

November is de ‘Migo Happy maand’. Onder het motto ‘Let’s smile together’ sponsort Migo gedurende deze maand CliniClowns, die hun 25ste verjaardag vieren. Als je in november een tray Migo peren koopt, gaat 50 cent naar CliniClowns. Zo draag je samen met Migo bij aan het bezorgen van een onbetaalbare glimlach bij een ziek kind.  Ook mogen we 1x perenpakket weggeven in samenwerking met Kroonophetwerk names Migo. Benieuwd doe dan snel mee…

image.jpg

Wat is Migo eigenlijk?
Migo is een toffe peer met een knapperige bite en een heerlijk verfrissende en zoete smaak. Deze peer eet net zo makkelijk als een appel. Nu kun je er altijd en overal van genieten, zonder te knoeien! Perfect als tussendoortje in de trein of auto, in de sportschool of op het werk. Migo is een op en top Nederlands geteelde peer.
Migo-en-CliniClowns.jpg
Migo en CliniClowns 
Al een kwart eeuw focust CliniClowns zich op de kwaliteiten van zieke en gehandicapte kinderen, in plaats van op hun gebreken. Door met ze te spelen, creëren de clowns tijdelijk een omgeving zonder beperkingen. Jaarlijks spelen CliniClowns met meer dan 90.000 kinderen met als doel hun kwaliteit van leven te bevorderen. Migo steunt dit sympathieke doel door een deel van de opbrengst van de novemberverkoop aan CliniClowns te schenken.
 
Nu de winactie:
Hoe maak je kans?

-Reageer op het commentformulier dat je meedoet.

Reglement: 

Hetzelfde zoals altijd. Er kan niet worden gecorrespondeerd over deze winactie. Een lezer maakt kans op het het pakket enz.

panda-151587_960_720

-Deze winactie loopt tot en met 7 december 2017

Heel veel succes iedereen.

 

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.  

46 thoughts on “Migo® ‘the friendly pear’ sponsort jarige CliniClowns + winactie (Gesloten)

  1. Wat een goed doel steunen ze. Vind het super knap van de clini clowns. Ben ook erg benieuwd naar de peren. Maak er graag kans op.

  2. Super goed initiatief! Mijn kids houden van fruit en vooral de peertjes van dit seizoen en ze gelijk kennis laten maken met dit doel

  3. Wij zijn hier dol op peren, maar het is altijd zo’n geknoei. Ben dus zeer benieuwd naar deze peren en doe graag mee!

  4. De cliniclowns hebben mijn leven als toen elfjarig meisje zoveel blijer gemaakt!! Ik lag destijds 34 weken in het ziekenhuis en kreeg echt een band met mijn favoriet!
    Ook nu fleuren ze dagelijke levens van jonge kinderen op… Zooooo belangrijk!

    Deze peren heb ik nog nooit van gehoord, maar omdat ze zo begaan zijn met de cliniclowns ben ik nu al fan en doe ik heel graag mee aan de winactie! 😀 Je weet maar nooit, wie weet heb ik geluk! Hahahaha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.