Lancome la nuit tresor musc diamant review

Lancome, onze favoriete merk heeft een nieuwe geurtje gelanceerd: La nuit tresor musc diamant  is zijn naam. Vandaag gaan we hem reviewen. Lezen jullie mee??

dp_lnt_edp_va_vf_240718_md (1)

Inhoud: 50 ml

Type: eau de parfum

Land: Frankrijk

banner_2 (1)

Lancome addicts:

Toen dit geurtje op de redactie plofte kunnen jullie je wel bedenken wat er gebeurde: een enorme aanval: Lancome is een favoriet van iedereen hier. Ongeduldig werd de doos opengescheurd. We hadden nogal haast, we moesten hem zo snel mogelijk zien, voelen en ruiken.

Chic en glimmend:

La nuit musc diamant zit in een zeer chique glimmend verpakking.  In het midden domineren grijs, roze een beetje groen de verpakking. Het blijft lekker de hele tijd glimmen, als je het beweegt glimt het nog meer.  De zijkant is zwart. Naast de roze titel die aan de zijkant te vinden is van het flacon, zie je het ook gekopt in braille. Wauw geweldig dat er ook rekening wordt gehouden met blinde mensen. Ik vind dat alvast een enorme pluspunt. Alleen al de verpakking krijgt alvast 10 punten. Geweldig.

20190304_181138

Diamant:

De geur zit in een witte verpakking in een diamanten vorm. De diamant is wit. Je blijft alleereerst alleen maar naar de prachtige diamanten flacon staren. Alsof je er echt eentje in je bezit hebt. De bovenkant van de flacon diamant is paars, des te vaker je hem beweegt des te paarser hij wordt. De titel doet dit geurtje zeker zijn eer aan. Het lijkt inderdaad alsof je een diamant in je handen hebt. Er zit een schattig witte lintje erom heen met een roos. Zodra je de dop van de flacon haalt wordt je onmiddelijk verliefd. De heerlijke geur dringt door in je neus. Slechts een spuitje heb je nodig en de vonken slaan over. Je ruikt de heerlijke topnoten: rozenolie, muskus (hart) en de basisnoten freesia en vanille. De geur blijft de hele dag hangen, hadden we ook niet anders verwacht van Lancome. Alles wat Lancome produceert verandert in goud, zo ook dit geurtje. Wij zijn helemaal verliefd op dit heerlijke geurtje.

lnt_diamant_360_0_12_500px

Penelopez Cruz:

Frisse frambozen, wierook sieren ook de inhoud. Deze geur is samengesteld door drie uitzonderlijke parfumeurs, Amandine Marie, Christophe Raynaud en Honorine Blanc. Penelopez Cruz is het gezicht van deze prachtige parfum.

sp_lnt_edp_va_vf_250718_md

Favoriete geur:

Wat geuren betreft zijn we wel een beetje moeilijk. We houden niet van hele sterke geuren maar ook weer niet van te bloemerig. Een leuke mix is erg lekker. Dat herkenden we in dit geurtje. Niet te zoet en niet sterk. Zulke geuren blijven ons favoriet. Op onze bureau hebben we alleen geuren liggen die echt iets voor ons betekenen. Lancome la nuit musc diamant hebben we een ereplek op onze plank gegeven. Hij staat lekker op nummer 1 favoriete geuren ever. We zijn totally crushed. Jullie zullen dat vast ook worden. Zeer aanbevelenswaardig voor iedereen. Als we dit geur een cijfer mochten geven dan werd dat een 10! Dit geurtje heeft ons hart gestolen!

3614272491052_la_nuit_tresor_musc_diamant_50ml_2

LA NUIT TRESOR MUSC DIAMANT 30ML € 72

LA NUIT TRESOR MUSC DIAMANT 50ML € 101,50

LA NUIT TRESOR MUSC DIAMANT 100ML € 128

Klik op de banner om het geurtje te bestellen:
Pssst Gaan jullie dit geurtje op je wishlist plaatsen??

Wij willen Lancome hartelijk danken voor dit heerlijke geurtje!!!

28 thoughts on “Lancome la nuit tresor musc diamant review

  1. Jazeker ga ik hem op mijn wishlist plaatsen. Ik twijfelde eerst, maar nu ik jullie review heb gelezen wil ik hem zeker hebben.

  2. Ik wist niet dat ze een nieuwe parfum hadden gelanceerd. Heb even wat gemist. Ik ga morgen langs bij de parfumwinkel om eentje te kopen. Ik ga voor 30 ml.

  3. Wat leuk dat jullie dit mochten testen. Ik zag het filmpje al voorbijkomen op Instagram in jullie stories en op de feed. Ik moet hem ook per se hebben.

  4. Ik vind Penelope Cruz een van de mooiste vrouwen ter wereld maar goed, dat terzijde haha, zou ik niet zo snel voor dit luchtje gaan. Komt door de naam en de diamantvorm, daar krijg ik dan zo’n beeld bij (geur zou ik eigenlijk moeten zeggen) dat me niet aanspreekt.

  5. Wat een gaaf flesje! Ik spaarde vroeger flesjes, maar nu mijn moeder niet meer stoft (omdat ik op mezelf woon), is het me te veel werk om schoon te houden hahahaha Daarnaast ook ruimtegebrek hoor, maar ik blijf een zwak houden voor mooi flesjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.