Review fotoboek fotofabriek.nl + 1x winactie

Een paar weken geleden plofte het fotoboek van ons magazine van fotofabriek.nl op onze deurmat. Vandaag gaan we dit fotoboek reviewen. Wij mogen ook 1x een fotoboek verloten aan jullie.  Lezen jullie mee??

foto

Van Fotofabriek.nl kregen we een leuk aanbod, of we een fotoboek van hun wilden testen. Daar zeggen we zeker geen nee tegen. Wij houden van fotoboeken. Wij gaan de hardcovver fotoboek A4 fotoboek testen.

20190304_181138

Offline en online werken:

Op fotofabriek.nl kun je op twee manieren werken. Offline of online. Bij het offlineprogramma moet je het programma downloaden en dan je fotoboek maken. Bij het onlineprogramma kun je meteen aan de slag. Ik koos voor offline werken. Gelukkig ging dat allemaal moeiteloos. Het enige wat je moest doen is bij het offline werken je instagramaccount verbinden met het programma en je mooiste foto´s uploaden. Wij hebben ruim 700 plus foto´s op onze instgram. Het was alleen lastig welke foto´s we gingen uploaden. Het liefst wilden we alle foto´s doen, maar dat kon niet. Toen gingen we het slim aanpakken per bladzijde 4 thumbnail foto´s doen en omgewisseld met een grote poster van diverse merken. Op de cover plaatsten we Penlopez Cruz van Lancome!

sp_labs_rouge_drama_matte_210218_mdef

Inhoud:

Op het eerste bladzijde een grote poster met lancomelijn te vinden. Daarna komen er diverse productfoto´s voorbij Yves Rocher, Kruidvat nagellak, Babyliss, eten, Revitslash, Yves Saint Laurent Pupa enz. Er komen veel merken langs. 27 bladzijdes telt onze fotoboek. Het fotoalbum is erg mooi. Zeer goede kwaliteit. Het blijft erg bijzonder om je eigen fotoalbum in handen te hebben. Beauty & Books Magazine fotoalbum. We waren erg tevreden. De kwaliteit van het magazine was erg goed. Er zijn een aantal momenten in mijn leven geweest waar ik erg trots op ben geweest. Naast het verschijnen van mijn eerste boek en bij het drukken van dit prachtige fotoalbum. Je ziet al jouw blogwerk in foto´s voorbij komen. Hieronder een aantal screenshots van de inhoud van de fotoalbum:

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

panda

Dit is de cover van ons fotoalbum;

 

Screenshot_20190326-141518_Instagram

 

Geweldige fotoalbum:

Wij zouden iedereen aanbevelen om bij fotofabriek zijn fotoalbum te laten drukken. Je kunt naast fotoalbums ook kaarten maken, kalenders, agenda´s maken. Oh en ook je eigen merci met foto maken. Wow wat een veelzijdige site. Ik ga zeker nog wat meer fotoalbums laten drukken van ons magazine. Het lijkt me enorm top om meerdere fotoalbums te hebben van eigen blog-magazine. Een keer iets anders dan standaard alles online. Wat een prachtige magazine! Wij willen fotofabriek.nl hartelijk danken voor deze prachtige magazine en samenwerking.

cover

 

Inhoud in vogelvlucht:

https://www.instagram.com/p/BveR17ohZof/

Wil je ook een gave fotoalbum van jezelf? Klik dan op deze link om er eentje te bestellen.

Over Fotofabriek.nl

Fotofabriek.nl / Fotofabrik.de is onderdeel van Chris Russell BV. Chris Russell is een full-service reclamebureau en een digitale drukkerij. Wij verzorgen al meer dan 25 jaar reclame en drukwerk voor toonaangevende winkelketens in Nederland, maar ook voor studenten die het beste drukwerk willen voor hun scriptie. Via Fotofabriek kan nu geprofiteerd worden van onze uitgebreide kennis en expertise op het gebied van fotobewerking en digitaal drukken. Fotofabriek is in 2008 opgericht.

Fotofabriek biedt een gratis softwarepakket voor het vormgeven en bewerken van fotoproducten van perfecte kwaliteit. Maak een fotoalbum, verjaardagskalender, canvas, wenskaarten of één van onze vele fotoproducten en verstuur het bestand vervolgens naar de fotoservice van Fotofabriek. Wij drukken, binden en verpakken het product op professionele wijze en verzenden de bestelling binnen twee tot zeven (afhankelijk van het product) werkdagen naar ieder adres in Nederland en België.

Een tijdje is fotofabriek.nl  door AVROTROS Radar uitgeroepen tot de beste fotoboekenleverancier en willen ze graag meer Nederlanders en Belgen kennis laten maken met Fotofabriek.

 

Pssst wat vinden jullie van dit fotoalbum??

 

 

Winactie!

Wat wordt er verloot?

Een Fotoboek hardcover A4 van 24 pagina’s.

 

Hoe maak je kans?

 

  • stuur een mailtje* naar beautyandbooksmagazine.nl o.v.v winactie fotofabriek.nl

 

*Hieronder op het commentformulier reageren mag ook!

 

Voorwaarden:

Hetzelfde zoals altijd. 1 product/boek/item per persoon. Vul a.u.b een geldige e-mailadres in, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd,  voor druk of zetfouten zijn we niet aansprakelijk, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz.

Deze winactie is geldig tot en met 18 april 2019.

panda-151705_640-300x300

Heel veel succes allemaal!!!

Graag willen we fotofabriek.nl hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de fotoalbum en het mogelijk maken van deze prachtige winactie!!!

Geen zin om zo lang te wachten bestel hier je eigen fotoboek.

47 gedachten over “Review fotoboek fotofabriek.nl + 1x winactie

  1. Ik zou ook graag zo een fotoboek willen. Ik doe super graag mee. Ik heb al een idee welke foto´s ik in mijn album wil plaatsen in case dat ik win.

  2. Dat is nog eens een prachtige winactie. Ik ben uitgerekend in de periode dat de winactie afloopt. Wie weet kan ik mijn toekomstige kind´s foto´s laten drukken. Ik doe mee.

  3. Super leuk! Ik probeer ook steeds om beter fotoboeken bij te houden! Het lukt niet altijd, maar als ik er even voor ga zitten dan is het vaak een mooi resultaat!

  4. Echt een geweldige fotoalbum! Zoiets moois zou iedereen wel willen winnen, een prachtige herinnering en dit zou een super verjaardagscadeau zijn om te geven!

  5. Boek ziet er prachtig uit en zou zelf ook graag aan de slag willen gaan om een mooi vakantieboek samen te stellen van mijn vakantie van vorig jaar om nog vaak op terug te kunnen kijken.

  6. Wat mooi gedaan! Ik loot niet mee (ik neem er helaas de tijd niet voor om fotoalbums te maken. Zou ik wel vaker moeten doen gezien de duizenden foto’s op de harde schijf. Dan heb ik het nog niet over Instagram). Een paar jaar geleden heb ik wel via de Hema een Instagram-fotoboek laten maken en dat was erg geslaagd. Die software nam alle foto’s over, inclusief comments. Erg leuk ook. De kwaliteit van jullie boek is wel heel mooi!

  7. Wat mooi ? Ik zou heel graag willen deelnemen, dan ik eindelijk de laatste 8 jaar van mijn zoon vastleggen in een kwalitatieve mooi fotoboek! Duimen maar ??

  8. Oh wat zou ik graag een mooi fotoboek willen van de zwangerschap, bevalling en eerste weken van onze tweeling. Ze zijn nu bijna 3,5 jaar oud maar een echt tastbaar fotoboek heb ik nog niet voor ze. Ik doe heel graag mee zodat hun ook iets tastbaars hebben en daarin terug kunnen kijken samen.

  9. Wat leuk! Ik loot heel graag mee. Moet nog een leuk fotoalbum maken voor ons jongste dochtertje van haar eerste maandjes dus dit zou erg leuk zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.