Lancôme La vie est belle en rose review

Lancômemijn favoriete merk heeft nog een nieuwe geurtje toegevoegd aan haar collectie haar naam is La vie est belle en rose! Deze geur ga ik vandaag reviewen. Lezen jullie mee?

LA

 

Inhoud: 50 ml

Type: eau de toilette

Land: Frankrijk

Lancome event:

Deze geur ontdekten we tijdens het Lancome event. Zoals altijd was het event magisch. Daar mochten we een aantal items shoppen. Een van de geshopte artikelen was dit geurtje. Lees hier het verslag van het event als je het gemist hebt.

copy_of_copy_of_untitled

 

Verpakking:

Het geurtje heeft een prachtige roze-witte verpakking. In het midden zien we de naam van het geurtje in het zwart en dan deels roze staan. Aan de zijkant zien we prachtige roze/grijze ruiten. Aan de zijkant van de geur zien we de titel gekopt in braille. Ik ben daar zo blij om. Lancome is een van de weinige merken die hier rekening mee houdt. Ik heb bijna nooit op een geur van andere merken de titel in braille gezien. De verpakking is echt prachtig.

 

lav

Heerlijke geur:

Ik stond  er vroeger niet bij stil dat een geur eigenlijk heel belangrijk is. Ik gebruikte maar een vaste geur en dat was het. Daarna dacht ik is dit het? Toen begon een zoektocht naar nog meer geuren. Het probleem met geuren voor mij was dat de meeste damesgeuren veel te zoet waren of juist veel te sterk waarvan je hoofdpijn kreeg. Bijna geen enkele geur paste bij mij. Net toen ik de hoop opgaf ontdekte ik de geuren van Lancome: lekker een gemixte geur niet te zoet en niet te sterk heerlijk zoals ik het hebben wel. Persoonlijk is dit wel een van de lekkerste geurtjes op de parfummarkt. Ik heb echt veel geuren geroken en helaas ze pasten niet bij mij. Ik merk dat de meeste geuren op de Nederlandse markt gewoon eenzijdig zijn samengesteld. Vaak valt het op dat veel damesgeuren gewoon niet lekker zijn. La vie est belle en rose is een heerlijke geur!

parfum

Over de geur:

Stiekem doe ik een vreugdedans als Lancome iets nieuws op de markt brengt. Zij brengen iedere keer leuke dingen uit. Ook is het zeer creatief te noemen. Iedere keer weten ze me te verassen met hele leuke dingen en mooie verpakkingen en creaties. Het blijft ook origineel, alhoewel het me lastig lijkt met zoveel moois dat ze uitbrengen. Knap werk. De flacon van La vie est belle en rose is bekleed met een strakke, roze filter die een driehoek vormt op de bovenzijde van de flacon. De geur zelf is roze/oranje van kleur.

De beroemde familie van La vie est belle wordt groter… La vie est belle en rose is de nieuwe eau de toilette die Lancôme creëerde als expressie van puur geluk. Het werd dan ook een moderne interpretatie van de pioen, het symbool van de vreugde, die elk moment van het leven verandert in een ode aan het leven.

Waar staat het geurtje voor?

Roos. Expressie van vrouwelijkheid en van vrijheid, en bij uitstek het symbool van geluk.

La vie est belle. Levensfilosofie en geluksfilosofie, universele ode aan de schoonheid van het leven.

La vie est belle en rose. Creatie van Lancôme, bedacht door twee Franse meester-parfumeurs. Nieuwe versie van de iconische zalige en verslavende iris van La vie est belle, verhelderd met een wind van jeugdigheid en moderniteit. Een fris en modern bloemenparfum. Een echt opgewekt elixir.

Julia Roberts:

Julia Roberts is het gezicht van deze lijn. Ze draagt een roze jurk. Waarschijnlijk hebben jullie een poster gespot op de bus-tramhaltes. Ik had haar vorige week nog gespot op de tramhalte in Amsterdam.

Resultaat:

Zodra je een keer dit luchtje sprayt gaat er een wereld voor je open. Een heerlijke geur dringt door je neus. slechts een spuitje heb je nodig en de vonken slaan over. Helemaal verliefd ben ik op deze geur. De geur blijft lekker lang hangen. Je ruikt heerlijke topnoten: bergamot en rode vruchten. Verder bestaat dit geurtje uit akkoorden van rozen en poeioenen. Wat een prachtige samenstelling en een heerlijke geur. Dit geurtje is ontworpen door parfumeurs Dominique Ropion en Ane Flipo. Een meesterwerk als je het mij vraagt. Ik ben super verliefd op dit heerlijke geur. Jullie zullen dat vast ook worden.

lveb_en_rose_bain

Verkrijgbaar bij ICI Paris XL, Douglas, Hudson´s Bay

 

Pssst Gaan jullie dit geurtje op je wishlist plaatsen??

 

#Samenwerking

20 thoughts on “Lancôme La vie est belle en rose review

  1. Ik ga hem zeker op mijn wishlist plaatsen. Het lijkt mij ook een lekkere parfum. Ik heb hun vorige parfum ook gekocht naar aanleiding van je review.

  2. Lancome is ook mijn favoriete merk. Eigenlijk ben ik verslaafd geraakt door jullie. Ik mis alleen deze parfum nog in mijn collectie. Ik ga van de week naar Douglas en ga er eentje meenemen.

  3. Zo als jij het beschrijft lijkt de geur me heel erg lekker en ik kan niet wachten om hem eens te testen, ik vind de fles ook echt super mooi, dat doet het hem ook altijd.

  4. Ik vind de fles erg mooi. De normale versie van La Vie Est Belle doen me altijd aan moeders denken, maar ik ben benieuwd of deze frisser/lekkerder ruikt!

  5. Ik ben altijd wel nieuwsgierig als ik bij de Douglas kom en ik zie weer allerlei nieuwe geurtjes, dus als ik deze spot ga ik zeker wel even ruiken en wie weet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.