Zoef Zoef eenhoorns Vtech Vajen review  + winactie 1x  (gesloten)

Goedemiddag lezers,

Hopelijk gaat alles goed met jullie. Twee redactieleden zijn gediplomeerd dat betekent dat we vanaf heden fulltime gaan bloggen, om dit te vieren geven we een leuke Vtech eenhoornmeisje Vajen weg. Verder gaan we hem ook reviewen. Lezen jullie mee?

Zoef Zoef Dieren Eenhoorns logo

 

Over de eenhoornmeisjes:

Vtech heeft nieuwe gave eenhoormeisjes toegevoegd aan haar assortiment. De naam van deze drie eenhoornmeisjes zijn Vajèn, Malu en Tessa. Ze beschikken over magische krachten en hebben een torenhoog schattigheidsgehalte, zachte vormen en een fijn formaat. Ze passen precies in kleine knuistjes.

Drie eenhoorns:

Vajèn is een roze eenhoorn met paarse haren en witte vleugels.

vajen

Malu is blauw en heeft roze haren.

malu

Tessa is geel van kleur en heeft rood haar.

tes

Creatief en schattig:

Altijd wanneer Vtech iets nieuws uitbrengt staan we hier te juichen. Iedere keer komt Vtech weer met iets creatiefs en moois. Zo deze keer met Vajen die we op de redactie ontvingen. Toen we het uitpakten zagen we een schattige roze eenhoorn Vajen Heel mooi vormgegeven. Wat een schattige eenhoorns. De kindjes op de redactie waren erg blij en speelden de hele dag met Vajen. Ze wilden haar niet meer los laten. Helemaal verknocht zijn ze aan deze prachtige roze eenhoorn. De eenhoorn zingt en praat lekker.  Alles wat Vtech op de markt brengt verandert in goud. Wij snappen wel waarom. Het is altijd leuk wat ze maken. Wat een zeer schattige eenhoorn. Een van de schattigste eenhoorns ooit gezien. Dit gaat de trend worden van deze zomer. Haal nu ook een schattige eenhoorn in huis.

vaj 

 

Winactie:

Wij mogen 1x een leuke eenhoornmeisje Vajen weggeven aan jullie.

IMG_2452

 

Hoe maak je kans

-Stuur ons een mailtje met je adres dat je meeloot ( hieronder reageren met je e-mail mag ook).

Reglement: 

Vul a.u.b een geldige e-mailadres in, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd,  voor druk of zetfouten zijn we niet aansprakelijk, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz.

Heel veel succes iedereen. 

panda-151587_960_720

Deze winactie loopt tot en met 14 augustus 2019.

#samenwerking

PSST wat vinden jullie van de eenhoorns?

 

112 thoughts on “Zoef Zoef eenhoorns Vtech Vajen review  + winactie 1x  (gesloten)

  • Goedemorgen wat leuk waag heel graag een kansje voor mijn dochtertje van net 5 jaar super leuk ik volg jou op alle page uiteraard vtech ook op Instagram en Facebook (en yessica mommie leidner en Jessica jill john leidner.)
   Instagram jes.jill en yessicaleidner

   Duimen maar veel liefs

 1. Ik vind de blauwe heel erg leuk! Wel vind ik altijd dat het speelgoed van V-tech veel herrie maakt, als de batterijen op zijn zeg ik altijd tegen mijn kinderen dat hij kapot is, haha

 2. Ik loot heel erg graag mee voor mijn dochtertje. Die wordt gegarandeerd heel erg blij van zo’n mooie eenhoorn

 3. Gefeliciteerd voor de gediplomeerden. Leuk dat er fulltime geblogd gaat worden. Betekent dit dat er meer winacties en artikelen online zullen komen. I am in.

 4. Ooooh hoe cute zijn die?! Ik loot graag mee voor mijn prinsesje, ze heeft al enkele Zoef Zoef dieren waar ze graag mee speelt, is GEK op eenhoorns en eind van de maand jarig, duimen maar!

 5. Mijn dochter wordt 2 jaar oud op 14 augustus. Het zou erg mooi zijn als we eentje op haar verjaardag konden winnen.

 6. Hoi hoi sherry die héél graag mee voor mijn dochtertje van 5 jaar dit zou ze echt harstikke leuk vinden
  Volg je al op alle pages

  Veel liefs Yessica ???

 7. Goedemiddag, ik maak heel erg graag kans. Mijn kinderen was erg leuk vinden. Gefeliciteerd voor de mensen die geslaagd zijn.

 8. Leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter. Zij is gek op pony’s, roze en glitters. Hier zou ze zeker de hele vakantie mee spelen.

 9. Mijn meisje is dol op haar Zoef Zoef dieren. Een eenhoorn hebben we nog nog niet maar zou ze fantastisch vinden, want eenhoornknuffels vindt ze ook geweldig. Dat wordt duimen!

 10. Superleuk! Wij doen graag mee voor onze kleine Elin van 9 maandjes oud, die helemaal fan is van eenhoorns! Op instagram doen we ook al mee! 🙂 Liefs Sharon, de mama van Elin

 11. Waaaauw helemaal geweldig onze dochter is helemaal weg van de zoef zoef en zijn ze aan het sparen deze zal te gek zijn! Duimen maar! Wij doen mee!

 12. Heel graag doe ik mee voor mijn jongste kleindochter die gek is op eenhoorns. Zij vind deze Zoef Zoef eenhoorn vast ook heel schattig.
  Ik volg op Bloglovin en heb daar geliked en geloved en hoop mee te mogen loten.

 13. Ooh Wat een schatje(s) ik weet zeker dat dochterlief Vajen aan haar collectie wil toevoegen om te kunnen knuffelen en te spelen..

 14. Wat geweldig die eenhoornmeisjes. V-Tech heeft altijd geweldig speelgoed. Mijn meisje zou dit helemaal geweldig vinden. Hopelijk kan zender bij haar nieuwsgierige broertje weghouden.

 15. Mijn dochters vonden de Vtech toet toet dieren fantastisch toen ze klein waren. Inmiddels zijn ze al wat ouder, maar mijn nichtje is van de week 1 jaar geworden. Voor haar doe ik graag mee.

 16. Wat een super leuke eenhoorn. Deze zou mooi bij het paleis passen. Van de vrolijke vriendjes? doe dan ook heel graag mee voor ons dochtertje?

 17. Graag, dit is heel leuk speelgoed voor de tweeling Yael en Romee, die binnenkort alweer 2 jaar worden. Ze zijn net zo schattig als de eenhoorn !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.