Review: Vtech Zoef Zoef dieren schommel & Speel hondenhok

Bij VTech verscheen een nieuwe speeltje Zoef Zoef dieren schommel & Speel hondenhok. Wij als VTech fans konden deze niet weerstaan om in huis te halen. Vandaag gaan we deze hondenhok reviewen lezen jullie mee??

 

Hondenhok:

VTech weet altijd een manier te vinden om kinderen te verrassen met leuke en diverse speelgoed. VTech is een van de weinige speelgoedbedrijven die veel speelgoed uitbrengt en ook nog eens originele speelgoed uitbrengt met diverse formaten, voor jongens meisjes en je leert er ook nog eens veel van ( informatief). Niet veel speelgoedbedrijven kunnen dat. Veel speelgoedbedrijven zijne eenzijdig. Ze brengen vaak een type speelgoed uit. VTech niet. Alles wat VTech produceert verandert in goud. Wij begrijpen wel waarom. Ze brengen iedereen keer iets nieuws uit wat kinderen altijd leuk vinden. Hondenhok is echt leuk bedacht. Veel kinderen zijn gek op honden. De hok is kleurrijk. Is uniseks. Heel goed bedacht.

Liefhebbers:

Oké de kinderen hier op de redactie zijn gek op hondjes, maar zijn niet altijd dol op alle type speelgoed. Omdat ze dol zijn op hondjes, kon een dalmatiër hondenhok hier dan ook niet ontbreken. Wat schattig was het. De kinderen waren de hele dag aan het spelen met deze hondenhok. Zodra een kind niet meer wil stoppen met spelen dan is een speelgoedbedrijf echt goed geslaagd om een goed stuk speelgoed te produceren. Wat nu hier ook het geval is. Wat een schattige hondenhok. Stiekem vonden de volwassenen het ook leuk hier. De hond zingt drie liedjes. Er werd hier vrolijk meegezongen.  Er zit een schommel bij. Dat vonden de kinderen ook erg leuk. Zij schommelen ook altijd. Een hondje laten schommelen is ook altijd leuk. Wat een prachtige hondenhok. VTech heeft weer een voortreffelijk en goed stuk speelgoed gemaakt. Hiermee heeft zij haar collectie in de zoef zoef lijn uitgebreid. Hiervoor de Vajen eenhoorn  zoef uit de zoef zoef dieren lijn. Wij zijn telkens benieuwd naar nieuwe speelgoed. Deze speelgoed is weer super geslaagd. Wat is het geweldig. Zeker een aanrader voor ieder kind. Ze zullen het vast erg leuk vinden. Zeg nu eerlijk wie kan zo een schattige hondenhok weerstaan?

Verkrijgbaar bij de speelgoedwinkels als bol.com, Van Asten Baby Store, Intertoys

 

#samenwerking

 

 

2 thoughts on “Review: Vtech Zoef Zoef dieren schommel & Speel hondenhok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.