Megakorting plus megawinactie Owan Drake

Goedemiddag volgers,
Laten we met de winactie beginnen van het nieuw verschenen boek van Owan Drake en M.G Crow, genaamd Miran, verloten we maar liefst 50 ebooks. Lees snel verder hoe je kans maakt… 
miran

Hoe maak je kans?
 Zet Miran op Hebban op je wil ik lezen plakje. Dat kan via deze link. Verder zit de release van de Zaden der Hoop IV eraan te komen, en we verloten ook daarvan 10 exemplaren. Je mag ook voor allebei kiezen, maar ook deze dien je dan op Hebban op je wil ik lezen plankje te zetten, want hij staat er al. Dat kan hier
Heb je geen Hebban, dat is geen probleem, deel dan deze actie op social media ( facebook, Instagram, twitter enz). Ook dan maak je kans. Maar als je wel een Hebban account hebt, gaat de voorkeur uit naar Hebban.

Verder moet je natuurlijk even reageren in de reacties  (of via de mail beautyandbooksmagazine (@) gmail.com) op welk van deze twee je kans op wilt maken, of dat je op allebei kans wilt maken. Verder is het misschien nu tijd om alle voorgaande boeken van Owan Drake op te pakken. De eerste uit De Zaden der Hoop kun je hier gratis downloaden.

De rest is nu in de aanloop naar Deel IV aanzienlijk afgeprijsd tot 0.99 cent per ebook. Pak nu die kans, want zo goedkoop zijn de boeken van Owan Drake nog nooit geweest! Je kunt ze hier kopen.

PSSST! Gaan jullie deze juweeltjes kopen?

59 thoughts on “Megakorting plus megawinactie Owan Drake

  1. Jullie pakken altijd goed uit met winacties. Ook aan deze winactie doe ik mee, wat leuk dat je allebei mag kiezen.

  2. O ja, voor de mensen die geen KOBO hebben, je kunt de ebooks ook bij bol . com kopen. 🙂 Ook voor slechts 0.99 cent.

  3. Ik zou ook graag meedoen voor beide boeken, maar heb geen e-reader. Zou het ook willen ontvangen in pdf, indien ik win.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.