Likami cleansing milk + pad review

Van Likami kregen we een reinigingsmelk met een pad toegestuurd. Deze reinigingsmelk gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee?

likami

Gevoelige huid:

De gevoelige huid moet je net even anders reinigen dan een niet-gevoelige huid. De gevoelige huid mag je niet met reinigingsdoekjes reinigen. Ook mogen er geen chemische stoffen inzitten. De reinigingsmelk van Likami bood ons de juiste oplossing. Likamiproducten zijn niet getest op dieren, vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma’s, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA). Wij gebruiken-testen ontzettend veel make-up. Goed reinigen is echt de basis voor je huid. Daarvoor heb je een echt goede reiniger nodig. Wij prefereren reinigingsmelk, maar dan wel eentje die niet prikt, brand en of je huid irriteert.

likami m

Fijne reinigingsmelk:

Dit is echt een hele fijne reinigingsmelk. Geen gebrand, geen geprik en of een geïrriteerde huid. Echt een hele fijne textuur. We konden gemakkelijk onze huid reinigen met deze melk. Het is echt ook geschikt voor de gevoelige huid. Wat we ook vaak bij reinigingsmelk merken is dat het soms voor acne zorgt, omdat er net stoffen in zitten die niet passen bij de gevoelige huid. Geen zorgen deze reinigingsmelk van Likami bevat is zeer goed geen puisten door deze melk.

Inhoud & zuinig gebruik:

200 ml bevat deze reinigingsmelk. Behoorlijk veel. Hij is zuinig in gebruik. Je doet er best lang mee. Het bevat o.a. macademia en aloe vera. Allebei goede stoffen om de vettige huid waar we hier zeker last van hebben een beetje af te koelen. Verder bevat het ook almondolie zeer goede olie voor je gezicht om mee te reinigen.

jj

Gebruiksaanwijzing:

Als eerst dien je de melk op de pad aan te brengen en dan je gezicht ermee afvegen. De pad is super handig zo sla je geen vuile plekjes over op je lijf. Het gaat ook super snel i.p.v je vingers. Het fijne aan deze melk is dat het je huid lekker blijft hydrateren waardoor het geschikt is voor alle huidtypes. Ook voor de droge huid.

Resultaat:

Wat een fijne reinigingsmelk. Super fijn dat het echt natuurlijk is, niet getest is op dieren, geschikt is voor de gevoelige huid. Wij hebben het als een zeer prettige reinigingsmelk ervaren. Een van de beste reinigingsmelken ooit gebruikt. Er zijn veel reinigingsmelken die beweren natuurlijk te zijn uiteindelijk merken we het toch wel op de huid of het echt natuurlijk is zoals het beweerd wordt. Likami maakt haar belofte waar. Het is een echte fijne reingingsmelk, aanbevelenswaardig voor iedereen.

Verkrijgbaar bij Likami

Pssst kennen jullie het merk?

14 gedachten over “Likami cleansing milk + pad review

  1. Klinkt goed, ik hou ook van een reinigingsmelk die niet prikt en fijn fris aanvoelt. Helemaal goed dat het niet op dieren is getest en helemaal natuurlijk is. Ik ken het product niet, maar ga er zeker voor kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.