Mega birthday giveaway part 2: 17x (closed)

Redactielid Sherry jarig geweest. Wie jarig is trakteert. Zoals beloofd hebben we vandaag mega veel beauty en lifestyle items voor jullie om te verloten. Deze hele maand is het feest. Bijna dagelijks komen er diverse winacties online. Lezen jullie mee? 

photo-1558301211-0d8c8ddee6ec

1x Pupa pakket met als inhoud:

Pupa savanna bronze & highlighter beschikbaar gesteld door Outlet Make-up

pupa-savanna-bronze-highlighter-copper-sand

Pupa vamp mascara extra black beschikbaar gesteld door Bella Milan 

pupa-vamp-mascara-waterproof-extra-black

2x E prijzenpakket met als inhoud:

E! Spiegeltje

E! Pennenset

E! Notebook

E! Coffee Cup

Prijzenpakket E! met spiegel

Deze prijzenpakket wordt beschikbaar gesteld door Media Tornado ter ere van Victor Cruz die zich als laatste lid bij het presentatieteam van het
ochtendnieuws Pop of the Morning op E heeft gevoegd! De voormalige American Football sterspeler is iedere dinsdag tot en met zaterdag om 14:00 uur te zien naast Lilliana Vazquez en Scott Tweedie, die laatste heeft zich ook onlangs bij de E! News familie gevoegd.

 

Oriflame mascara’s:

-5x Oriflame wonderlash mascara beschikbaar gesteld door Nies van Dierendonck. Deze dame heeft ook een eigen salon. Kijk vooral even rond op haar Facebookpagina. Ze  geeft leuke make-up workshops en massages naast de verkoop van de prachtige Oriflameproducten.

30719_1

 

Maybelline:

-5x falsh lash mascara Maybelline

banner_maybelline_falsieslashlift_0

Blezi concealer:

3x Blezi concealer (kleur mogen de winnaars zelf bepalen)

concealer-10_1_651-open_klein-web

2x Odelia Green:

-2x volledige Routine Skincare Pakket voor 2 personen. (Een iemand met Acne en een iemand met Eczeem).

logo_OdeliaGreen (1) (2)
Voor deze winactie gelden er voorwaarden: de winnaars dienen een verhaal te schrijven in het kort met uitleg wie ze zijn, waar ze last van hebben samen met 2-3 duidelijke foto’s. Daarna kunnen zij de sets toesturen en moeten zij ook een review achterlaten op de website.

DA2CF7A1-5238-4D49-AF8E-F4AC00F580EA1A032B31-5140-41F1-A839-8750E63D71DC

 

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet en welk product je graag zou willen winnen of mail je adresgegevens + product naar keuze naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v verjaardagwinactie 2020

-Reglement:

Hetzelfde zoals altijd. Een boek, pakket, product per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd).

-Deze winactie loopt tot en met 4 maart 2020.

Heel veel succes iedereen. 

Graag willen we  alle bedrijven hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige producten voor onze lezers!

 

#Pssst:  Ik beloof jullie ook andere giveaways deze hele maand. Houdt deze blog in de gaten. 

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

93 thoughts on “Mega birthday giveaway part 2: 17x (closed)

 1. Ik doe heel graag mee voor het skincare pakket voor iemand met eczeem. Mijn dochter heeft er erg vele last van, vooral in haar gezicht. Ik zou haar wel willen verrassen met deze fijne prijs

 2. Ik loot mee voor het Routine skincarepakket van Odelia Green. Wat een leuke verjaardag traktatie, hartelijk gefeliciteerd .

 3. Gefeliciteerd met je verjaardag Sherry en wat een mooie prijzen stel je ter beschikking! Geweldig!
  Ik waag graag een kansje; het Pupa pakket heeft mijn voorkeur. ?

 4. Gefeliciteerd ! Weer een prachtige winactie als traktatie voor je volgers, dankjewel ?! De ‘Maybelline false lash mascara’ zou ik heel graag willen , want ik heb geen lange wimpers van mezelf.

 5. Gefeliciteerd. Wat een mooie prijzen zijn er te winnen. Moeilijk om te kiezen, maar ik ben het meest nieuwsgierig naar de Oriflame mascara. Vroeger veel van Oriflame gebruikt, maar onze verkoopster stopte ermee en daardoor ik ook met het gebruik ervan. Wie weet kan deze mascara me opnieuw enthousiasmeren.

 6. Gefeliciteerd! ??
  Ik doe graag mee voor ‘t Odelia Green Routine Skincare Pakket voor eczeem. Erg benieuwd naar! Vooral met stress en in de winter is de eczeem een ramp ?

 7. Gefeliciteerd! Hele leuke Winactie ! Ik loot graag mee met het skincare pakket van het merk odelia green. Heb zelf op mijn wangen eczeem en kom er maar niet van af. Dat het ook nog is Vegan is spreekt me erg aan.

 8. VAN HARTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ik loot graag mee voor de Pupa savanna bronze & highlighter beschikbaar gesteld door Outlet Make-up

 9. Wat een prachtige prijzen! Passen perfect bij een feestje.
  Ik vind de producten van Pupa er altijd heel mooi uitzien, dus ik wil heel graag dat beauty pakket winnen 🙂

 10. Hallooooo,
  gefeliciteerd Sherry met je verjaardag!Hoe oud ben je geworden?
  mij lijkt de concealer heel leuk
  liefs juliette

 11. Ik waag weer een gokje! Ik zou graag het E-Prijzenpakket willen winnen! Kan de spullen goed gebruiken :).

  Ps. Echt leuk blog trouwens!

 12. Super leuk! Graag doe ik mee voor de Oriflame mascara. Altijd op zoek naar nieuwe mascara’s van andere merken, dit merk nog nooit geprobeerd!

 13. Nogmaals gefeliciteerd Sherry!
  Ik wil héél graag meedingen naar zo’n fijne Oriflame wonderlash mascara die beschikbaar is gesteld door Nies van Dierendonck. Mocht ik één van de gelukkige winnaars zijn: dankjewel Niesje ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.