Sisley les phyto ombres review

Beste lezers,

Sisley, mijn favoriete merk heeft nieuwe oogschaduws gelanceerd les phyto-ombres die ga ik vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

2490C6F3-D5FE-4426-91CB-C112A4671E7C

Ik zal 4 kleuren reviewen van de collectie:

Silky Coral 32

unnamed (5)

Glow pearle 40

unnamed (7)

mat taupe 15

unnamed (17)

metallic khaki 25

 

unnamed (6)

 

Verpakking: 

De doosjes van de oogschuws zijn blauw. De flaconnen van de oogschaduws zijn vierkanten zwarte luxe doosjes met de letter s in het wit er op. Aan de onderkant zie je de kleurnummers en kleuren staan.De oogschaduws zijn na openen 12 maanden houdbaar.

unnamed (10)

Resultaat:

de oogschaduws zijn langhoudend. Ze zijn super fijn goed gepigmenteerd. De kleuren zijn super mooi. Normaliter doe ik een primer onder mijn ogen om mijn oogschaduw langer te houden hier was het niet nodg. Je had slechts een klein beetje oogschaduw nodig voor een full make-up gepigmenteerde look. Des te meer je aanbrengt des te meer pigment je krijgt.

unnamed (13)

khaki 

unnamed (14)

Gevoelige ogen:
De mensen die me langer volgen weten dat ik gevoelige ogen heb en ik niet zomaar alle make-up kan gebruiken die de Nederlandse markt aanbiedt. Sisley is mijn favoriete merk. Sisley is een merk dat rekening houd met alle huidtypes en gevoelige ogen. Je kunt make-up van Sisley blind vertrouwen Met deze oogschaduw was ik naast een mooie ooglook pijnvrij. Geen last van mijn ogen gehad, geen getraan, prikkerige oogleden ook geen branderige gevoelig gehad. Wat een fijne oogschaduw eindelijk een oogscahduw dat niet prikt. Ik had het ook niet anders verwacht.

unnamed (11)

Longlasting:

Wat een mooie kleuren hebben deze oogschaduws. Ze passen overal bij. Je kunt het combineeren met je werk outfit, een leuk feestje of op school. Het is allemaal goed. Als je goed gepimenteerde make-up en long lasting en kwalitatieve make-up wil hebben moet je deze oogschaduw abosuuut de kans geven. Het is het zeker waard.

unnamed (19)

Contactlenzen:

Naast het feit dat deze oogschaduws geschikt zijn voor mensen met  gevoelige ogen, is het ook geschikt voor contactlenzen dragers. Ik draag al jaren contactlenzen, helaas past niet alle type make-up erbij. Vaak irriteert het de oogleden waardoor de lenzen eruit moeten. Sisley houdt gewoon overal rekening mee. Ik heb deze oogschaduw natuurlijk ook getest met lenzen in. Het resultaat was verbluffend. Het ging gewoon goed. Had het ook niet anders verwacht.

unnamed (15)

Beste oogschaduws ever:

ik heb super veel oogschaduws en pakketten in huis. Ik moet zeggen dat deze oogschaduw een van de beste oogschaduw zijn die ik heb gebruikt. Ik ben er ook van overtuigd dat geen van de oogschaduws op de Nederlandse markt Sisley oogschaduws zal overtreffen.

unnamed (12)

Verslaving:

Wat een fijne oogschaduws. Ik had ook niet anders verwacht van Sisley. Ik ben helemaal tevreden met deze oogschaduws Sterker nog ik ben verslaafd aan deze collectie! Wat een super mooie oogschaduws. Deze oogschaduws moet iedere vrouw op haar beautyplank hebben. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen!

Verkrijgbaar in 20 tinten via Sisley,  ICI Paris XL, Bijenkorf. 

 

#samenwerking

 

 

 

 

14 thoughts on “Sisley les phyto ombres review

  1. Wat een prachtige kleuren, deze vier vind ik al heel mooi en ik wil zeker ook de andere kleuren zien. Fijn dat het ook zo goed gaat met lenzen, dit is ook echt iets voor mij dus!

  2. Wat een mooi product! Ik vind kleur 25 het mooiste maar deze zou ik wel combineren met een van de lichtere kleuren. Als ik het goed gezien heb zit er ook een spiegeltje en kleine applicator in het mooie doosje. Héél handig voor een kleine controlle gedurende de dag/avond.
    Ik moet eerlijk zeggen dat ik het merk Sisley wel ken maar er nog nooit iets van gebruikt heb. Misschien toch maar eens gaan kijken bij Ici Paris ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.