Skin academy productreviews

Hier op de redactie hebben beste veel leden een gevoelige huid. Nu hebben ze al jarenlang gezocht naar goede merken die bestemd zijn voor deze moeilijke huidttype. Nu spotte we laatst een het merk Skin Academy. Die we vandaag gaan reviewen. Lezen jullie mee?

a

De producten die we gaan reviewen zijn:

Micellair water

Cleansing facial wash

Cleansing facial scrub

Daily moisturiser

Moisturizing eye cream

skin

Over de lijn:

Skin Academy is een merk speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Geschikt voor alle huidtypes. Belooft om huidirriaties te voorkomen. Bevat geen kleur- en geurstoffen. De hoofdingredient van deze lijn is aloe vera. Aloe vera staat al eeuwenlang bekend als de medicinale apotheek van moeder natuur en word took wel de plant van onsterfelijkheid genoemd. Volgens de legende zou Cleopatra aloe vera gebruiken voor het behouden van een jeugdige, perfect gave en stralende huid.

Micellair water:

We moeten bekennen een gevoelige huid kan echt niet alles uitstaan op haar huid. Deze moet je met extra liefde verzorgen, dat betekent dat je niet alles wat op de Nederlandse markt ligt kunt gebruiken op je huid. Met micellaire water zijn we over het algemeen voorzichtiger, deze ontwijken we het liefst. Vaak irriteert micellair water op een (acne) gevoelige huid. We hebben in het verleden best veel micellaire waters gebruikt die lieten een trekkerig, irriterende en een branderig gevoel achter op het gezicht. Vervolgens resulteerde dat in een harde huid. Uiteindelijk besloten we om te stoppen met het gebruik van micellaire water.

trudy

De micellaire water van Skin Academy belooft een kalmerende werking. Het bevat panthenol, aloe vera en groene thee extract die de huid perfect reinigen en verzachten. De micellaire water van Skin Academy maakt zijn belofte helemaal waar. Het heeft zeker een kalmerende werking. Wij vinden deze micallaire water erg goed. Naast een kalmerende werking maakt hij je huid lekker zacht en heb je eindelijk niet meer een geirriteerd gevoel op je huid.  Vooral een huid met acne krijgt echt problemen met micellaire water. Gelukkig niet met deze micellaire water. Hij is geweldig. Hij is zuinig in gebruik, je hebt slechts een beetje nodig op een watje om je gezicht goed schoon te krijgen, mits je erg veel make-up op hebt dan moet je wat meer reinigen. Maar nog steeds zit er 200 ml in. Je doet er erg lang mee. Zo snel krijg je dit niet op. De prijs kwaliteit is erg goed 5,99 voor 200 ml is zeker erg goedkoop. Wij zijn helemaal blij met deze water. Eindelijk een micellaire water die haar belofte na komt en geschikt is voor alle huidttypen!

Cleansing facial wash

Deze milde facial wash zorgde ervoor dat mijn make-up probleemloos van mijn huid afging. Lekker geen branderige gevoel en geen geirriteerde huid na het verwijderen. Bij best veel gezichtsreinigers heb ik dat zeker wel. Bij deze heb ik alles moeiteloos en probleemloos kunne weghalen. Hij maakte mijn huid lekker zacht na het verwijderen. Aloe vera en groene thee  kalmerden en verfristen mijn huid. Eindelijk een gezichtsreiniging waar ik geen irritaties bij kreeg. Het is al een heel tijdje geleden dat een goede nieuwe gezichtsreiniger heb ontdekt. Deze gezichtsreiniger krijgt een staande ovatie van ons. Zo goed is hij. .

cleansing

Cleansing facial scrub

Een vettige acnehuid behoeft vaker een scrub. Beste veel scrubs irriteren door teveel chemische ingredienten. De facial scrub van Skin Academy bevat aloe vera en groene thee extracten. Dat heb ik zeker als erg prettig ervaren. Ik heb 2x per week gescrubd met deze prachtige scrub. Vergeet niet te maskeren na het scrubben anders krijg je extra acne/onzuiverheden. Deze scrub maakte mijn huid erg zacht, bij veel andere scrubs kreeg ik een branderig gevoel tijdens het scrubben. Het fijne hier was ook dat het mijn huid niet uitdroogde. Wat een geweldige scrub.

pure

Daily moisturiser

Om je huid te beschermen tegen huidveroudering dien je altijd een spf te gebruiken of in je foundation of in je dagcreme. Ik kies voor allebei. Nu vind ik het erg fijn dat deze daily moisturiser een spf bevat. Vaak krijg je met een moisturizer en spf witte vlekken op je huid vooral als je daarna foundation aanbrengt. Dat heb ik bij veel andere merken gezien. Jammer dan is de samenstelling niet goed verlopen. Met het warme weer op komst wil ik het liefst mijn huid niet teveel blootstellen aan de zon.

Goed insmeren is belangrijk vooral als je gaat zonnen. Met make-up op gaat het een beetje lastig maar gelukkig bestaat er een daily mosituriser met een spf  15 dan kun hoef je minder bij te smeren. Een gevoelige huid is veel sneller geirriteerd dan andere huiden. Nu beloofde deze creme de roodheid te verminderen en huidirritaties te verzachten. Ik ben erg blij dat deze creme haar belofte heeft waar gemaakt. Ik heb echt heel veel rode plekken op mijn huid en soms een ernstige geirriteerde huid. Soms verstoot hij alle cremes op mijn huid. Ik moet hierdoor echt veel cremes gaan kopen om zo na iedere week een andere creme te gebruiken. Het is soms een hel met mijn huid. Ik heb deze creme al minstens 3 weken getest. Hij beviel zeker meteen. Mijn make-up bleef zitten en de rode plekken op mijn huid zag je bijna niet meer. De creme maakt haar belofte helemaal waar. Wat een geweldige creme. Deze krijgt ook een staande ovatie van ons.

kkk

Moisturizing eye cream

Ik moet bekennen dat ik vaak geen nieuwe oogcremes durf te proberen, omdat de rest van de lijn ook goed was gaf ik het zeker een kans. Soms smeer ik geen oogcremes want mijn ogen raken ernstig geirriteerd. Van mijn hele huid zijn mijn ogen het meest gevoeligst. Ik ben gewoon bang voor mijn ogen ( hooikoorst irritaties krijg daardoor ernstige oogproblemen). Deze oogcreme was geweldig. Hij bevat ook jojoba-olie naast aloe vera, groene thee, vitamine E en bisabolol. Hydrateert en verzacht de oogcontouren, vermindert vochtophoping rondom de ogen en zorgt voor een opvallende frisse en uitgeruste blik. Vooral met dit weer (pollen alert) heb ik een ernstige probleem. Ik ontwijk alle soorten cremes op mijn ogen met dit weer. Dit is de beste oogcreme ooit gebruikt. Deze verdient een staande ovatie.

119AEB81-B2AF-4374-AEF8-78A17D60FA11.jpeg

Resultaat:

Deze hele lijn krijgt een staande ovatie van ons. Wat geweldig dat je eindelijk een natuurlijke merk kunt kopen bij de Etos. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. De prijsklasse is 5,99 tot en met 6,99. Voor die prijs zou ik deze geweldige merk zeker uitproberen lezers. Jullie zullen er zeker geen spijt van krijgen. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen.

 

480B2FA6-4183-491B-98A4-9A8626B8D347

 Verkrijgbaar bij Etos!

#samenwerking lees disclaimer!

Kennen jullie dit merk al? Welke product uit deze lijn lijkt jullie interessant?

19 thoughts on “Skin academy productreviews

  1. Ik was nog opzoek naar een goede vegan merk. Ik hoef gelukkig niet meer te zoeken heb hem al gevonden. Mij lijkt de oogcreme en de scrub erg goed.

  2. Aloe vera is een goede stof voor je huid. Ik ga deze lijn zeker uitproberen. Ik ga morgen toch langs de Etos ik zal dan alle producten van deze lijn kopen.

  3. Ik ben erg verbaasd dat er een gehele lijn bestaat voor de gevoelige huid. Ik heb zelf ook een gevoelige huid. Ik vind dat aloe vera zeker helpt. Vooral een gezichtsreiniging is waar ik naar op zoek ben. Deze reiniging lijkt me zoals jullie beschrijven zeker wel erg goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.