Urban Decay Troublemaker mascara

Urban Decay heeft een nieuwe mascara op de markt gebracht: Troublemaker Mascara. Hij maakt de wimpers 13,7 keer voller en geeft een sexy, dikke en intens zwarte ‘fringe’. De betrouwbare formule staat garant voor een perfect resultaat – telkens opnieuw. De mascara geeft volle, lange en perfect gescheiden wimpers, het gebruiksvriendelijke borsteltje krult en coat ze perfect.

troublemaker

 TOTALLY-TECH FORMULA:

Troublemaker heeft een hightech formule die recht uit Silicon Valley lijkt te komen. Twee soorten zwarte pigmenten maken de kleur zwarter dan jouw darkest thoughts (that’s pretty black, isn’t it?). Troublemaker Mascara kreeg bovendien een combinatie van hol silicium en vederlichte vezels die de wimpers volume geeft zonder ze zwaarder te maken. Vitamine E en panthenol voeden en verzorgen. Een combinatie van polymeren maakt dat de mascara zich beter op de wimpers hecht zodat het resultaat duurzamer is, er geen klontertjes ontstaan en de formule niet uitloopt.

 

troublemaker_mascara

WHOA… LOOK AT THAT PACKAGE

Troublemaker Mascara zit in een tube met dubbele wand en holografische finish. Dit heb je nog nooit gezien! En wacht tot je ons superhandige borsteltje probeert. Veel borsteltjes claimen innovatief te zijn, maar dit exemplaar ontwierpen we helemaal zelf omdat we de wimpers wilden kammen en scheiden zodat het lijkt of je er meer hebt. Dunne precisiehaakjes nemen de wimpers op waardoor het product mooi verspreid wordt en je onmiddellijk meer wimpers lijkt te hebben. Het borsteltje coat de wimpers en laat ze mooi uitwaaieren. Het scheidt en krult elk wimpertje afzonderlijk en brengt keer op keer de perfecte hoeveelheid mascara aan. Bovendien is het ontworpen om ook de kleine wimpertjes in de binnenste ooghoek mee te nemen, ongeacht de manier waarop je het vasthoudt.

Troublemaker Mascara is verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.  

 

 

 

3 thoughts on “Urban Decay Troublemaker mascara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.