Zador zepen review

Van Zador ontving ik twee zepen . Deze zepen ga ik vandaag reviewen. Lezen jullie mee?

zepen

Zador zepen:

Zador is een merk uit Hongarije. Een merk dat 12 verschillende geuren bestaat deze collectie:

 • Almond- Clementine
 • Cherry Blossom
 • Cacoa
 • Fig-Pear
 • Lavender-Verbena
 • Rose
 • Red Grape
 • Paprika
 • Pure
 • Winter-Spirit
 • Mango-Orange
 • My First Soap (speciaal ontwikkeld voor de tere babyhuid).

 Hoofdingrediënt

Heviz thermaal water is de hoofdingrediënt van deze zepen. Heviz is de grootste warm waterbron van Europa, wat pijnlijke gewrichten en spieren heelt. Het kalmeert tevens de geirriteerde of door eczeem aangetaste huid, het versterkt ook  haar en nagels. Verder hydrateert het ook de huid.

z

Zepen testen:

Op de redactie ontvingen wij twee zepen: Cocoa en de Lavender-Verbena. De verpakking van deze zepen is erg luxe. Erg mooi.

zzzzzzzzzzzzzz

De cocoazeep heeft een bruinachtige verpakking met prachtige figuren erop. In het midden zien we het merknaam Zador in het goud staan met een onderkop Fine Bar ook in het goud. Verder zien we de naam van het zeep onderop cocoa met een streep en soap. Ook zien we aan de bovenkant een prachtige z. Goud een leuke kleur. Wat een luxe uitstraling. Bij het zien van deze verpakkingen smolt mijn hart enorm. Alvast mijn complimenten voor de verpakking.

ze

De lavender verbena soap heeft een witte verpakking. Op de verpakking zelf zien ze de letter z en o verder  omringt met een paarse plant. In het midden een zwarte balk met een prachtige naam van het merk weer ZaDOR FINE bar. Onderaan zien we de naam van de zeep met een streep en soap staan. Wow wat een moeite voor deze mooie verpakkingen.Als ik ver pakkingen een cijfer mocht geven dan krijgt deze zeker een tien. Wat lijkt het me een enorme klus om dit zo te ontwerpen.

zepppp

Cocoa :

Deze zeep ruikt heerlijk. Voordat je de verpakking van de zeep afhaalt dringt er al een heerlijke geur je neus binnen. Je hebt kwalitatieve zeep en je hebt goedkope zeep. Bij goedkope zeep merk je dat het sneller uit elkaar valt niet stevig verpakt is en verder is de geur gauw verdwenen. Kwalitatieve zeep heeft een luxe uitstraling, de geur blijft lang hangen ook na het wassen plus hij valt niet snel uit elkaar. Deze zeep is stevig verpakt. Parabenen vrij, bevat natuurlijke ingredienten. Hij is lichtbruin van kleur. Op de zeep zelf zie je Zador fine bar op gestempeld. Wauw wat een mooie en heerlijke zeep. Ik heb last van mijn kniegewrichten heb deze zeep naast het wassen van mijn handen op miijn knieen gesmeerd tijdens het douchen. Wat een heerlijk gevoel daar op mijn knieen. Ook heb ik vaak mijn handen hiermee gewassen. Je merkt echt dat je een kwalitatieve zeep gebruikt. Wat een heerlijke zeep. Helemaal blij hiermee.

cac

Lavender-Verbena:

Lavender is een favoriete geur van mij. Zodra ik lavender ruik ben ik helemaal verkocht, maar lang niet alle lavendertoevoegingen aan zeep worden goed samengesteld. Het moet niet te dominant en ook weer niet op de achtergrond geplaatst worden. Ik vind een middengeurtje van lavender erg heerlijk. Dat is precies waar deze zeep voor staat. Ook deze zeep heb ik gebruikt voor mijn pijnlijke Knieen, voeten en handen. Het helpt gewoon helemaal. Je krijgt een ontspannen gevoel bij deze zepen op de pijnlijke plekken. Eindelijk een zeep dat ook voor gewrichtpijn is ontwikkelt. Veel chronisch zieken zullen hier baat bij hebben. Ik ben helemaal verliefd ook op deze zeep.

white

zzz

Resultaat:

Wat een heerlijke zepen. Ze zien er luxe uit, ruiken heerlijk en zijn verder ook nog eens effectief. Verwen jezelf een keer met een zeep uit de collectie. Je kunt ook iemand anders verassen. Zo heerlijk zijn deze geuren. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Ik ben helemaal verliefd op deze lijn.

zammm

Zador zeep is verkrijgbaar bij de webshop van Zador!

Pssst kennen jullie deze lijn al?

18 thoughts on “Zador zepen review

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.