Lancering Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Plus  

Gisterenavond werden twee nieuwste toestellen van Samung gelanceerd, Samsung Galaxy Note 10  en de Samsung Galaxy Note 10 Plus. Vandaag vertellen we hier iets meer over. Lezen jullie mee?

dvi-front-back_Samsung-Galaxy-S10_305x450

Telefoon een must have item:

Als blogger ben je echt superveel foto´s aan het maken van producten of events, daarvoor heb je de juiste apparatuur voor nodig. Ik begon met een fototoestel. Toen kocht ik een Nikon camera. Helaas maakte mijn camera geen kwalitatieve foto´s meer. Uiteindelijk besloot ik mijn foto´s te maken met mijn Samsung telefoon. Dit was de beste keuze. Ik ben sindsdien echt een enorme fan van Samsungtoestellen. Zodra er een nieuwe uitkomt probeer ik hem te bemachtigen ( of ik vraag hem cadeau lukt vaak wel). Ik merkte dat de nieuwere versies van Samsungs nog beter werden. Mijn eerste Samsungtoestel was de Samsung J5. Die maakte mooie foto´s. Toen kreeg ik de Samsung Galaxy S8 cadeau, vervolgens kocht ik S8 plus. Wat was ik tevreden met deze telefoons.

Samsung:

Ik heb mijn telefoon erg vaak gebruikt. Ik schreef mijn blogartikelen in mijn telefoon, heb superveel foto´s gemaakt en heb gewoon veel artikelen geschreven en vervolgens online geplaatst. Ook heb ik veel plaatjes gedownload via een rechtenvrije databank. Deze telefoons hebben alles overleefd. Des te meer geheugen des te beter. De J5 had maar 8 GB geheugen dat vond ik iets te laag. Toen stapte ik over op 16GB. Dat was echt een goede stap. Ik bezoek veel events en daar maak je veel foto´s en filmpjes. Dat moet je allemaal kwijt kunnen in je opslag. Een goede telefoon is erg belangrijk.

Ik ben een keer van telefoon gewitcht ben. Ik stapte over van een Samsung naar een iPhone XR. Daar had ik erg veel spijt van. De fotokwaliteit van een iPhone vind ik eigenlijk een beetje slecht. Bij een iPhone moet je vaker de foto´s gaan belichten en bewerken, dat kost allemaal teveel tijd. Bij een Samsung is dat niet nodig.

Note 10 en note 10 plus:

Samsung heeft het nieuws op 7 augustus bevestigd dat de telefoons in de avond gelanceerd zouden worden.

Wat kunnen we verwachten van deze telefoons?

De Samsung Galaxy Note 10 heeft de volgende eigenschappen:

  • Snapdragon 855 processor
  • 12 GB werkgeheugen
  • 128 GB opslagcapaciteit
  • 6.4 inch scherm

dvi-front-back_Samsung-Galaxy-S10_305x450

 

Samsung Galaxy Note 10 Plus heeft de volgende:

  • Snapdragon 855 processor
  • 12 GB werkgeheugen
  • 256 GB en 1 TB opslagcapaciteit
  • 6.7 inch scherm

bron: techradar.com

smass

Opslag:

256 GB en 1 TB opslagcapaciteit voor Samsung Note 10 Plus en voor de Samsung Note 10 128 GB . Des te meer opslagcapaciteit des te beter ik de telefoon vind, mits het wel mooie foto´s worden. Ik heb echt hoge verwachtingen van deze nieuwe telefoons.

Camerafunctionaliteiten:

Jullie zijn natuurlijk vast erg benieuwd hoe de de camerafunctionaliteiten zullen zijn. Beide telefoons zullen dezelfde camera´s krijgen.

3 camera’s en een TOF-sensor
Aan de achterkant krijgen de Note 10 en Note 10 Plus drie camera’s en een TOF-sensor (Time of Flight). Deze sensor meet de afstand tussen de camera en het object om zo een realistisch scherpte-diepte-effect te creëren. De camera’s aan de achterkant zijn een reguliere camera van 12 megapixels, een telelens met 12 megapixels en een groothoeklens met 16 megapixels.

3 diafragma’s
Een van de unieke features op de Samsung Galaxy S10 is het dubbele diafragma, waarmee je in verschillende lichtomstandigheden scherpe foto’s maakt. De Note 10 lijkt er nog een schepje bovenop te doen met maar liefst 3 diafragma’s: f/1.5, f/1.8 en f/2.4.

Mijn keuze:

Dit zijn allemaal topfunctionaliteiten van deze telefoon. Ze zien er mooi uit. Als ik zelf moet kiezen dan denk dat ik toch voor meer opslag ga: Samsung Galaxy Note 10 Plus zal ik gaan kopen.

 

Welke telefoon spreekt jullie het meest aan?

20 thoughts on “Lancering Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Plus  

  1. Ik ben zelf ook een liefhebber van Samsung. Ben een echte techgirl. Mij zul je ook vaak met een nieuwe telefoon spotten. Ik zou kiezen voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus heeft de volgende. Wat een grote geheugen 258 GB. Genoeg voor al mijn vakantiefoto´s.

  2. Ik heb zelf de samsung Galaxy A8 en deze maakt ook mooie foto’s, volgend jaar kan ik een nieuwe uitkiezen en de A80 lijkt mij heel erg fijn om de camera functies die er op zitten. Een goede camera vind ik belangrijk, ook toen ik nog geen blog had. Je wilt toch wel leuke foto’s kunnen maken maar als je een blog hebt word dit natuurlijk nog belangrijker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.