Winactie: De wintersoldaat 2x (GESLOTEN)

Vandaag mogen we 2 exemplaren verloten van het boek De wintersoldaat van Daniel Mason. Doen jullie mee??

9789048848621_160@2x (1)

Over het boek:

Wenen, 1914. Lucius is een tweeëntwintigjarige geneeskundestudent als Europa in de greep raakt van de Eerste Wereldoorlog. Meegesleept door romantische verhalen over operaties op het slagveld neemt hij dienst in het leger en rekent op een aanstelling bij een goedgeorganiseerd veldhospitaal. Maar als hij aankomt in een gevorderde kerk ergens ver afgelegen in een dal in de Karpaten, treft hij een ijskoude, door tyfus geteisterde buitenpost aan. Alle dokters zijn gevlucht; de enige achterblijver is een mysterieuze verpleegster, zuster Margareta.

Maar Lucius heeft nog nooit een scalpel gehanteerd. En terwijl de oorlog voortraast over het winterse landschap, wordt hij verliefd op de vrouw van wie hij een primitief soort geneeskunde leert. Dan wordt er op een dag, vanuit de sneeuw, een bewusteloze soldaat binnengedragen, wiens uniform is volgepakt met vreemde tekeningen. Hij lijkt niet meer te redden, totdat Lucius een beslissing neemt die het leven van de dokter, de patiënt en de zuster voorgoed zal veranderen.

Van de vergulde balzalen in het keizerlijke Wenen tot de bevroren wouden van het Oostelijk front, van armzalige operatiekamers tot slagvelden met woeste kozakken te paard: De wintersoldaat is een verhaal over oorlog en geneeskunde, over loyaliteit, over liefde in turbulente tijden en, uiteindelijk, over de fouten die we begaan en de zeldzame kansen die we krijgen om het goed te maken.

Hoe maak je kans?
-Volg ons op Instagram*
-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meeloot of stuur een mailtje met je keuze naar beautyandbooksmagazine@gmail.com o.v.v. wintersoldaat

* Heb je geen Instagram volg ons dan op Facebook

*Of volg dit blog met je e-mailadres ( te vinden in de rechterzijbalk van dit blog laptopconfiguratie, op de telefoon helemaal onderaan deze blog).

Screenshot_20190127-094229_Samsung-Internet-565668242-1548607790458.jpg

-Reglement:
Hetzelfde zoals altijd. Een product per persoon, vul a.u.b een geldige e-mailadres in, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild reageren binnen 2 dagen enz.

panda-151587_960_720
Heel veel succes iedereen.

Deze winactie loopt tot en met 10 mei 2019.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

Het delen van deze winactie wordt gewaardeerd! Bij voorbaat dank!

Graag willen we Overamstel Uitgevers hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van hun producten voor de lezers!!

Geen zin om zo lang te wachten? Bestel het boek dan via deze onderstaande link: 83 thoughts on “Winactie: De wintersoldaat 2x (GESLOTEN)

 1. Ik ben echt supernieuwsgierig naar dit boek en loot heel erg graag mee. Ik volg jullie op Facebook en instagram. Nu maar hel hard gaan duimen 😉

 2. Het verhaal van De Wintersoldaat spreekt me bijzonder aan. Graag lees en recenseer ik dit aangrijpend boek.

 3. Lijkt me een prachtig boek en loot heel graag mee. Ik ken de auteur nog niet maar wil hem heel graag leren kennen. Fingers crossed…

 4. Ik heb al meerdere boeken gelezen die zich afspelen in de 2e wereld oorlog, maar nog geen boeken van de 1e wereld oorlog. Ik loot daarom graag mee.

 5. Het lijkt mij een prachtig verhaal vol moed en liefde. Ik lees veel over de 1e wereldoorlog. Ik loot dan ook graag mee. Ik like via facebook, instagram heb ik niet meer. Ik kan wel de actie delen op mijn tijdlijn.
  Veel succes !

 6. Ik doe erg graag mee, ben erg benieuwd naar het boek.
  Zou het graag willen lezen.
  Waag graag een kans.

  Groetjes Anneliese

 7. Heel graag doe ik mee voor dit boek dat zich afspeelt in de eerste wereldoorlog.
  Ben heel erg benieuwd naar dit verhaal.
  Ik heb geen instagram en facebook ( om privéredenen), maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Graag loot ik mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.