Winactie: Hotel California 6x (gesloten)

Wij mogen in samenwerking met Uitgeverij Aspekt 6x Hotel California van  Jan Kikkert verloten Benieuwd hoe je kans kunt maken? Lees dan snel verder…

Kikkert_HotelCalifornia_OMS

 

Over het boek:

Hotel California is het verhaal van de gedoemde liefde tussen de briljante studente Hanne Sønderskov en de succesvolle tv-journalist Asse Muller. Er ontploft een granaat onder de Mercedes van een bekende Amsterdamse kunstenaar. Het onderzoek naar de aanslag brengt Asse Muller naar een eiland voor de kust van Brazilië en het afgelegen Hotel California. De toevallige ontmoeting daar met de openhartige Hanne (‘Ik heb een obsessie voor seks’) zet stormachtige en uiteindelijk noodlottige ontwikkelingen in gang. Jan Kikkert beschrijft in deze roman indringend de eenzaamheid van een jonge vrouw, worstelend met haar beladen verleden, en de ontreddering van een man die aan zijn hartstocht voor haar ten onder lijkt te gaan.

De gebeurtenissen spelen zich af tegen het decor van ‘Hilversum’ en zijn bijzondere omgangsvormen en Hotel California met zijn onaangepaste bewoners; een zwaar bewapende hoteleigenaar, een muzikant die met zijn dwarsfluit de zon laat opkomen, een dikke jongen met haat in de kleurloze ogen, een opgewonden bodyguard met een stuurloos geslacht en een astmatische oorlogsveteraan die de dood op de hielen zit. Met humor en ironie beschreven werelden, waar plaats is voor liefde en vriendschap, afgunst en verraad, voor seks en poëzie.

“Hotel California is goed geschreven en heel interessant. De stijl is uitstekend; er staat zelden een woord teveel in. De verspreiding van achtergronden van de personages blijft tot het einde doorgaan. Dat vind ik mooi gedaan”, Jan van Aken (auteur van o.a. de bestseller De Afvallige).

 

Actievoorwaarden:

– Om kans te maken op een van de boeken dien je onze instagrampagina te volgen via deze link:  https://www.instagram.com/virtualbeautymagazine

*Heb je geen instragram? Like dan onze fb pagina  via deze link https://nl-nl.facebook.com/Virtual-Beauty-147775071915783

 

-Laat een comment achter op het commentformulier dat je meedoet  en welke stappen je hebt doorlopen

 

Hoe maak je extra kans?

Door deze actie openbaar te delen op facebook,  instagram, twitter of bloglovin!

Reglement:

-1 boek per persoon!

-Winnaars worden gemaild, vul een geldige e-mailadres op het reactieformulier(e-mailadres is niet openbaar te zien).

-Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

-Deze actie loopt tot en met 2 augustus 2016.

_________________________________________________________________

Graag willen wij Uitgeverij Aspekt bedanken!

Heel veel succes allemaal

Psssst doen jullie ook al mee met de vorige winactie?????

 

0 thoughts on “Winactie: Hotel California 6x (gesloten)

 1. Leuk,ik ben benieuwd naar het boek en wil het graag lezen.
  Ik heb geen instagram,maar ga het delen op facebook.

 2. Toe ik hoop een van de winnaars te zijn. Het zou mij erg leuk kijken om dit boek te lezen! Op instagram kun je controleren dat ik je volg.

 3. beste,
  Ik zou dit boek heel graag winnen ,het lijkt me een heerlijk boek! Ik volg jullie op fb ,twitter, instagram en bloglovin en heb deze actie geshared en geliked via fb, twitter en pinterest

  groetjes saar

 4. Beste Sherry,
  Graag maak ik kans op het boek voor mijn moeder. Ze wordt binnenkort opgenomen in het ziekenhuis het zou lekker zijn om daar dit boek te lezen. Heeft ze afleiding. Ze wordt voor een langere tijd opgenomen.
  Ik heb alles gedaan wat je vroeg ook twitter, instagram en bloglovin.

 5. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Ik volg jullie al langer op Instagram (daar zag ik het bericht). Op Facebook nu ook en ik ga het bericht openbaar delen daar.

 6. Super dit. Ik volg jullie al een tijdje op facebook. Jullie bloglovin heb ik niet. Twitter heb ik gevonden en ik volg jullie daar. Ook heb ik het bericht gedeeld op facebook.

 7. Geweldig boek, geweldige actie. Ik ben jullie op instagram en Facebook gaan volgen en heb deze actie geliked en gedeeld. Ik heb nog een mooi plaatsje in mijn boekenkast voor dit boek.

 8. Lijkt me een superspannend boek, daarom doe ik graag mee aan deze winactie. Ik volg je via instagram en heb deze actie gedeeld op twitter, google+ en facebook

 9. Ik heb geliked op Facebook en loot graag mee. Wij hebben in Amerika in San Francisco in hotel California geslapen. Op alle muren stond de tekst van liedjes die met hotel California te maken hadden geweldig was dat.

 10. Wauwie heerlijk lezen in Costa del schouwen
  nee niet in Spanje
  Costa del schouwen Duiveland ha ha
  gooi mij maar in de hoge hoed
  Dan komt het met mijn vakantiegevoel vast wel goed

 11. Helaas geen Instagram, maar wel Facebook. Via FB dus pagina tijdje geleden al een like gegeven. En zojuist deze actie geliked en gedeeld.
  En ook via Twitter getweet.

 12. Helaas geen Instagram, maar wel Facebook. Via FB dus pagina tijdje geleden al een like gegeven. En zojuist deze actie geliked en gedeeld.
  En ook via Twitter getweet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.