Birthday giveaway Mijn Loverboy

Vandaag is mijn zusje jarig vandaar een leuke giveaway  van Mijn Loverboy. In samenwerking met uitgeverij Eenvoudig Communiceren mogen wij 4 x Mijn Loverboy verloten. Ook kans maken op het boek? Lees dan snel verder. 

gift-553143_960_720

Een stuk over het boek:

In Mijn loverboy lees je de waargebeurde verhalen van Lisa, Latifa en Sanne.Het zijn drie heel verschillende meiden. Maar één ding is voor hen alle drie hetzelfde. Ze worden verliefd op een loverboy. En daarmee verandert hun leven in een hel.
Deze uitgave is een makkelijk te lezen versie van het onlangs verschenen boek: Beware of loverboys. Dat boek is een uitgave van Scharlaken Koord, een Amsterdamse organisatie die zich inzet voor vrouwen die uit de prostitutie willen, en die voorlichting geeft aan meiden tussen de 13 en de 18 jaar, die het risico lopen middels dwang en/of manipulatie in de prostitutie terecht te komen. De interviews met de vrouwen zijn door Simone Schoemaker gehouden en opgeschreven, Marian Hoefnagel heeft het boek hertaald zodat ook minder makkelijk lezende tieners deze waargebeurde verhalen kunnen lezen.

 mijn_loverboy_-_cover_lowres

Lees hier de recensie:

Actievoorwaarden:

– Om kans te maken op een van de boeken dien je onze instagrampagina te volgen via deze link:  https://www.instagram.com/virtualbeautymagazine

*Heb je geen instragram? Like dan onze fb pagina  via deze link https://nl-nl.facebook.com/Virtual-Beauty-147775071915783) 

-Laat een comment achter op het commentformulier dat je meedoet met een geldige e-mailadres.

Reglement:

-1 boek per persoon!

-Winnaars worden gemaild.

-Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

-Deze actie loopt tot en met 24 juli 2016

_________________________________________________________________

Graag willen wij Uitgeverij Eenvoudig Communiceren bedanken!!!!

panda-151587_960_720

Heel veel succes allemaal

Pssst er komen nog meer birthday winacties aan!!!

 

 

 

 

 

0 thoughts on “Birthday giveaway Mijn Loverboy

 1. Leuk graag doe ik mee voor mijn nichtje, zij is jarig. Ze is dol op lezen. Ik heb jullie instgrampagina een follow gegeven.

 2. Leuk graag doe ik mee voor mijn nichtje, zij is jarig. Ze is dol op lezen. Ik heb jullie instgrampagina een follow gegeven.

 3. Zo komen er nog meer acties. Ik grijp me kans om hier aan mee te doen. Met de andere zal ik ook meedoen. Ik heb geliked op facebook.

 4. Zo komen er nog meer acties. Ik grijp me kans om hier aan mee te doen. Met de andere zal ik ook meedoen. Ik heb geliked op facebook.

 5. Happy birthday voor je zusje. Maak er een leuke dagje van. Ik ga binnenkort op vakantie zou wel leuk zijn als deze in mijn koffer mee mocht.

 6. Ik denk dat mannen ook mee mogen doen. Ik zou dit boek graag willen winnen. Ik ben niet zo een lezer maar ik wil graag weer beginnen met lezen. Ik heb dyslectie, jullie zullen dus vast wel begrijpen dat ik dit boek graag zou willen lezen. Mijn e-mail zet ik niet openbaar neer maar kunnen jullie privé vinden in jullie mail.

 7. Ik denk dat mannen ook mee mogen doen. Ik zou dit boek graag willen winnen. Ik ben niet zo een lezer maar ik wil graag weer beginnen met lezen. Ik heb dyslectie, jullie zullen dus vast wel begrijpen dat ik dit boek graag zou willen lezen. Mijn e-mail zet ik niet openbaar neer maar kunnen jullie privé vinden in jullie mail.

 8. Lijkt me een aangrijpend boek?. Ik duim keihard dat ik een van de winnaressen word❤. Ik ben jullie vaste fan. Buiten Facebook en instagram volg ik jullie ook op Twitter en bloglovin!

 9. Lijkt me een aangrijpend boek?. Ik duim keihard dat ik een van de winnaressen word❤. Ik ben jullie vaste fan. Buiten Facebook en instagram volg ik jullie ook op Twitter en bloglovin!

 10. Wauw ik wil dit boek lezen. Hopelijk win ik. Ik heb met heel veel plezier je fb page een like gegeven. Ook heb ik de actie gedeeld.-

 11. Wauw ik wil dit boek lezen. Hopelijk win ik. Ik heb met heel veel plezier je fb page een like gegeven. Ook heb ik de actie gedeeld.-

 12. Allereerst..van harte gfeliciteerd! Graag doe ik mee aan deze mooie actie, liked and shared via facebook…spannend hoor!

 13. Allereerst..van harte gfeliciteerd! Graag doe ik mee aan deze mooie actie, liked and shared via facebook…spannend hoor!

 14. Nog een late Happy B- Day voor je zusje en een dikke kus aan jou voor deze mooie winactie!
  Ik heb je facebookpagina geliked en openbaar gedeeld om een kansje te wagen.
  Groetjes van Didi

 15. Nog een late Happy B- Day voor je zusje en een dikke kus aan jou voor deze mooie winactie!
  Ik heb je facebookpagina geliked en openbaar gedeeld om een kansje te wagen.
  Groetjes van Didi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.