3x zilveren sieraden voor je Kerstwishlist

Het is alweer een tijdje geleden dat we onze wishlist hebben samengesteld. Met Sinterklaas en Kerst in aantocht besloten we om een leuke wishlist samen te stellen van wat leuke zilveren sieraden. Lees je mee??

 

photo-1481481525014-91e77115eace

Zilveren sieraden:

Sieraden heb je in soorten en maten, kleuren en modellen. Eigenlijk zijn er zoveel sieraden dat je soms een beetje het overzicht kwijt raakt welke modellen er zijn. Zilveren sieraden daar zijn we gek op. Eerlijk gezegd hebben we het niet zo met gouden sieraden. Alhoewel we vroeger voor arm verklaard zouden worden omdat we zilveren preferen boven goud. Destijds werd goud als een rijkgoed gezien en iedereen die goud droeg nam een bevoorrechte positie in. Heden ten dage is het gelukkig anders geregeld. Alhoewel en nog wat culturen zijn die goud echt als een bevoorrecht goed zien. Alle mensen die goud dragen zijn tenslotte rijk, althans dat beweren sommige culturen.  We zijn eigenlijk al ons hele leven fan van zilveren sieraden. Zilver heeft iets aparts. Goud is meestal eenzijdig. Zilver vaak veelzijdiger. Ook als wij veel juweliers bezoeken valt het toch op dat gouden sieraden net even iets minder leuk zijn dan zilveren sieraden. Het is natuurlijk wel een persoonlijke keuze. De een vind goud leuker en de andere zilver.

photo-1517840545241-b491010a8af4

Verschillende shops/groothandels voor jouw aankopen:

De grote vraag blijft altijd waar je je aankopen het beste kunt doen. Dit hangt van een aantal factoren af, waar je naar opzoek bent, de prijsklasse van de sieraden en de service die je van de aankopen verwacht. Wij vinden service op nummer 1 staan. Als een shop geen service levert dan bestellen we daar nooit meer. Iedereen heeft zijn eigen visie hierop.

photo-1511253819057-5408d4d70465

Wishlist items:

De volgende items staan echt hoog op onze wishlist deze kerst:

–          BFF zilveren armband van Precious Jewel, groothandel met zilveren armbanden.

–          Budha to Budha zilveren ring van Brand Field, styleitem specialist.

–          Elli Ketting van Zalando, grote warenhuis. 

Welke item vinden jullie het leukst? Wat staat er op jouw kerst of sint wishlist??

 

 

18 gedachten over “3x zilveren sieraden voor je Kerstwishlist

  1. Ik heb deze week net mijn hoeveelheid sieraden flink uitgedund. Sommige dingen had ik al jaren niet gedragen.. dan is het soms tijd om afscheid te nemen, haha. Ik heb niet meteen een wishlist voor de korte termijn, had juist besloten wat meer te investeren in ervaringen en minder in spullen, maar deze zien er heel mooi uit!

  2. Hele leuke items! Ik draag bijna geen sieraden behalve mijn (gouden, haha) trouwring. Als ik sieraden draag dan probeer ik wel goudkleurige uit te zoeken zodat ze bij mijn trouwring passen.

  3. Ik ben zelf ook gek op zilveren juwelen. Ze staan heel classy, maar zijn niet meteen zo duur als goud. En ik kan ze zonder problemen dragen (allergische reacties op metalen, niet leuk ;)) Die buddha to buddha ketting vind ik wel mooi!

  4. Een ketting vind ik altijd erg fijn. Buddha to Buddha heeft natuurlijk ook supermooie items (maar vaak wel aan de prijs). Ik ben benieuwd met deze Kerst …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.