Winactie: Magisterium de gouden toren 1x

We gaan door met knalfeesten op onze blog ter ere van onze jubileum. Vandaag verloten we het boek Magisterium De Gouden Toren van Holly Black & Cassandra Claire onder onze lezers. Lees snel verder hoe je kans maakt op dit boek….

9789048835539

Over het boek:

Het zinderende laatste deel van de Magisterium-serie met goud op snee!
Callum Hunt heeft de afgelopen vier jaar magische training gehad op het Magisterium, waar hij vocht tegen chaos en het kwaad. Uiteindelijk versloeg hij het leger van Chaoten in een episch gevecht. Maar hij betaalde daar wel een hoge prijs voor. Nu – als winnaar – maar met een gebroken hart, heeft Callum er genoeg van. Hij is er klaar voor om zijn training af te ronden. Maar het kwaad waar Callum tegen vecht heeft het nog niet opgegeven…

Hoe maak je kans?
-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meeloot of stuur een mailtje naar beautyandbooksmagazine@gmail.com o.v.v. megawinactie.

-Reglement:
Hetzelfde zoals altijd. Een book/e-book per persoon, vul a.u.b een geldige e-mailadres in, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild reageren binnen 7 dagen op onze mail enz (zie disclaimer voor volledige voorwaarden).

Deze winactie loopt tot en met 2 januari 2019. 

ice

Heel veel succes iedereen. 

Kun je niet zolang wachten bestel dan het boek dan via:

Graag willen we Uitgeverij Moon hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van een exemplaar voor onze lezers. 

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

Pssst er komen nog meer winacties online. Houdt ons in de gaten.

78 thoughts on “Winactie: Magisterium de gouden toren 1x

  1. Ik las eerder elke dag, maar heb er nu gewoon geen tijd meer voor, te druk haha. Moet er eigenlijk maar weer eens tijd voor maken, heerlijk ontspannen lezen. Succes met je winactie!

  2. Ik ben zelf niet zo’n lezer en als ik al lees lees ik andere boeken. Aan ons dus niet echt besteed. Het boek ziet er wel geheimzinnig uit 🙂 Wij wensen de anderen succes met het winnen!

  3. Ik loot graag mee omdat ik magische boeken altijd heerlijk vind om te lezen en bovendien hebben ze bijna altijd een verrassend eind.

  4. Hi Toppers, Het lijkt mij geweldig om mijn woest aantrekkelijke en liefdevolle vrouw Ilona Giesbers te verrassen met dit boek! ?Dit cadeau gaat ze sowieso super vinden ❤ Heerlijk met een kopje thee op de bank ontspannen met een boek! Wat een onwijs leuke winactie hebben jullie georganiseerd ☺ Ben heel benieuwd naar de uitslag, spannend! #Fingerscrossed ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.