Birthday giveaway part 5: Dolci Nanne Wally Parfums (closed)

Zoals beloofd is februari een feestmaand. We verrassen jullie deze maand met mega veel giveaways. Vandaag de beurt aan birthday giveaway deel 5 ter ere van Sherry’s verjaardagsmaand. Vandaag verloten we Dolci Nanne  in samenwerking met Wally Parfums. Lees snel verder hoe je kans maakt. 

unnamed (4)

Over de geur:

Deze interieurgeur is speciaal voor baby- en kinderkamers. Dolci Nanne is een mix van verfijnde natuurlijke geurnoten die een rustige, blije atmosfeer creëert en nare luchtjes neutraliseert.

Topnoten: Pioenroos, Kers, Peer, Mos
Hartnoten: Jasmijn, Ylang Ylang, Lelietje-van-dalen, roos
Basisnoten: Saldelhout, witte Musk, Vanille, Koriander

Niet op de huid spuiten het is een interieurgeur. Alleen voor de kamer. 

unnamed (3)

Hoe maak je kans?

 • Volg ons op Instagram*
 • Stuur een mail met je adresgegevens naar beautyandbooksmagazine@gmail.com of reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet

* Heb je geen Instagram geen probleem like ons dan op Facebook of volg met je e-mailadres onze blog ( rechterbalk van deze blog, telefoonconfiguratie onderaan).

-Reglement:

Een item per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaar wordt gemaild, reageren binnen 48 uur anders wordt er opnieuw geloot. Graag een geldige mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd).

-Deze winactie loopt tot en met 3 maart  2020.

Heel veel succes iedereen. 

Graag willen we Wally Parfums hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige product voor onze lezers!

 

#Pssst:  Ik beloof jullie ook andere giveaways deze hele maand. Houdt deze blog in de gaten. 

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

Review komt gauw online.

Kennen jullie Wally Parfums?

 

67 thoughts on “Birthday giveaway part 5: Dolci Nanne Wally Parfums (closed)

 1. Dat is een lekkere lucht voor in huis..ik ken dit merk nog niet maar ben altijd in om nare geurtjes te neutraliseren.Inndie weer méé.

 2. Zouden ze nog uit moeten vinden dat zulke dingen gewoon via je telefoon zou kunnen ruiken. Maar zou hem graag willen winnen

 3. Nee, ik ken dit merk nog niet, maar zou het graag proberen. Lijkt mij een heerlijke geur voor in de serre met die heerlijke bloemengeuren als hartnoten.

 4. whoop, wat een mooie actie, ik doe graag mee. Het ziet er al prachtig uit, deze zou ik graag uitproberen, om ieder te vertellen hoe lekker het ruikt, oef!

 5. Lijkt me heerlijk! En gezien wij een (-schattige?) hond hebben die óók op de kinderkamer mag komen, ben ik erg benieuwd! Lieve groetjes <3

 6. Nee, ik ken Wally Parfums niet, nog nooit van gehoord.
  Ben heel erg benieuwd naar dit geurtje.
  Ik heb geen Facebook en Instagram, maar volg Bloglovin.
  Ik doe ondanks dat graag mee.

 7. Ik ken dit merk nog niet en wat een leuke winactie Sherry! De ingrediënten klinken ook goed. En ik weet niet of je al jarig bent geweest of het nog moet worden maar (alvast) gefeliciteeeeeeeeeerd! xxx

 8. Deze geur doet me denken aan mijn eigen gelukkige jeugd, heerlijk om die herkenning direct bij je herinneringen te koppelen. Ik hoop dat mijn kind ook zo gelukkig opgroeit en de geur een herinnering oproept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.