MAC Cosmetics lipstick 921 sultry move review

Mac Cosmetics, een merk dat iedereen hier op het blog wel erg leuk vind. Vandaag een review over een lipstick van hun. Lezen jullie mee?

Eerste aankoop:

Mac Cosmetics heeft zoveel lipsticks in hun assortiment dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik krijg veel van MAC Cosmetics binnen maar toch wilde ik mezelf verwennen op een mac lipstick. Mijn eerste aankoop van MAC Cosmetics was op 2 februari. Jullie zullen me vast uitlachen maar het is echt waar mijn eerste mac aankoop. Ik heb nooit MAC hoeven te kopen. Ik kon de verleiding niet weerstaan toen ik in de buurt van het Centrum Amsterdam was en ik langs een MAC winkel liep. Ik was tenslotte opzoek naar een lipstick dat een beetje nude was en mijn look een beetje afmaakte. Een beetje natural lipstick.

 

 

921 sultry move:

Ik koos voor 921 sultry move. Wat een super mooie kleur. Hij maakte mijn look af. De kleur is super mooi. Niet te roze niet te rood en ook niet te bruin. Net wat ik zocht. Een natural lipstick. Ik was super blij met mijn aankoop. DIt is mijn vaste lipstick geworden. Hij is niet long lasting als je een lippenstift zoek die lang blijft zitten is het hem niet. Dit is meer voor school geschikt of net op bezoek wilt gaan zonder feest gelegenheid. De lippenstift heeft geen glans maar ik ook niet echt matt. Net er tussen in. Als je hem langer wilt houden en je lippen een glans wil geven dan moet je hun liptint primer gebruiken en dan deze lippenstift. Dan blijft hij langer zitten en meer met een glans.

 

Tevreden:

Ik ben tevreden met mijn aankoop. Hij kostte 20 euro. Hij is niet verkrijgbaar in de mini variant, maar dat is niet erg. Het blijft een leuke aankoop. Ik ben hier erg blij mee. Ik gebruik hem nu iedere dag. Ik denk dat de meeste mensen deze kleur erg mooi gaan vinden. Ik zou hem gewoon even gaan testen in de winkel.

Collage-2020-02-08-22_50_46-1-1395313452-1581199617197.jpg

 

Verkrijgbaar bij Douglas, MAC. 

 

Gebruiken jullie ook MAC Lippenstift? Welke lippenstift is jullie favoriet?

7 thoughts on “MAC Cosmetics lipstick 921 sultry move review

  1. Mac gebruik ik (nog) niet..ik heb nu een merkloze lipstick die verkleurt naar rood. Een naturel kleur lijkt me mooi voor de lente en zomer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.