Mega birthday giveaway part 4 : blux box (closed)

Het is feestmaand. Redactielid Sherry is jarig geweest ter ere van haar verjaardag mogen we een blux box verloten onder de lezers. Lees snel verder hoe je mee kunt doen..

086A7224-scaled

Wat wordt er verloot?

De blux box editie 2020 januari/februari. Lees hier de review.

Hoe maak je kans?

  • Volg ons op Instagram*
  • Stuur een mail met je adresgegevens naar beautyandbooksmagazine@gmail.com of reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet

* Heb je geen Instagram geen probleem like ons dan op Facebook of volg met je e-mailadres onze blog ( rechterbalk van deze blog, telefoonconfiguratie onderaan).

 

-Reglement:

Een box per persoon, over de uitslag kan niet d gecorrespondeerd, winnaar wordt gemaild, reageren binnen 48 uur anders wordt er opnieuw geloot. Graag een geldige mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd).

-Deze winactie loopt tot en met 11 februari  2020.

panda-3334356_960_720

Heel veel succes iedereen. 

Graag willen we blux box hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige box voor onze lezers!

 

#Pssst:  Ik beloof jullie ook andere giveaways deze hele maand, de beautygiveaway die plaats ik later op de dag en de andere volgen van de week een maand lang. Houdt deze blog in de gaten. 

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

40 thoughts on “Mega birthday giveaway part 4 : blux box (closed)

    • Ohhhh, echt helemaal geweldig, deze actie! Natuurlijk maak ook ik heel erg graag kans! Ik volgde natuurlijk al op Instagram (@yvonnuh2).

  1. WOW!! ? Is mijn eerste indruk als ik deze box heb gezien met écht prachtige producten! ? Een echte verwennerij voor mezelf mag ook wel een keer..dus doe graag mee! ?

  2. Wat een heerlijk cadeau om kans op te maken ! Ook ik doe weer graag mee, ik volg je al op instagram , Facebook en ben geabonneerd op je blog.

  3. Prachtige box, maar bovenal zeer benieuwd naar de Olaz Regenerist nachtserum. Dit lijkt mij echt een fijn product.

  4. Nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik loot graag mee voor deze mooie box. Ik volg je via Instagram (Truusje26) en Facebook (Mooie Rooie).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.