Winactie: Het eeuwig tekort 1x

Op 11 december verschijnt het boek Het eeuwig tekort : een boek over liefde, werk, geluk en ander ongemak bij Uitgeverij Water. Vandaag vertellen we waar dit boek over gaat. Wij mogen ook een lezer blij maken met 1 boek dat we mogen verloten. Lezen jullie mee??

het weeig tekort

Het eeuwig tekort van Menno de Bree bevat 50 columns en essays met herkenbare thema’s als liefde, werk, geluk en ander ongemak. In dit boek maakt de bekende filosoof en ethicus de lezer deelgenoot van zijn kijk op het leven. De Bree’s (soms pijnlijk) scherpe analyses en interessante inzichten geven stof tot denken voor iedereen die het leven, en alles wat daarbij komt kijken, beter wil begrijpen.

 

Ben jij ook zo benieuwd…

… waarom je nooit moet doen wat je wilt?

… waarom het leed van veertigers zo wordt onderschat?

… wat je twintigers kunt adviseren om hun leven op de rails te krijgen?

… hoe je in drie stappen echt gelukkig kunt worden?

… waarom mannen met passies zo vreselijk zijn?

… wat de oude Grieken over je relatie te zeggen hebben?

… hoe dochters hun vriendjes temmen?

In Het eeuwig tekort bespreekt Menno De Bree deze en andere onderwerpen, waar we allemaal mee te maken hebben, op zijn eigen frisse, toegankelijke en prikkelende manier. Dit boek is een bron van herkenning en inspiratie en zet aan tot denken en doen.

Menno de Bree is filosoof, ethicus, spreker en hij geeft lezingen, trainingen en colleges in binnen- en buitenland. Hierin behandelt hij uiteenlopende thema’s, zoals: het alledaagse leven, waarom samenwerken zo lastig is en waarom wij toch echt niet ons brein zijn. Daarnaast verschijnt zijn column ‘Imperfecties’ elke zaterdag in Het Financiële Dagblad. Hierin koppelt hij zijn observaties aan een eigenzinnige behandeling van prangende levensvragen. Dit boek bevat een keuze uit de columns die in 2017 en 2018 verschenen in het Financieel Dagblad, aangevuld met enkele essays.

De winactie:

Hoe maak je kans?
-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meeloot of stuur een mailtje naar beautyandbooksmagazine@gmail.com o.v.v. winactie het eeuwig tekort.

-Reglement:
Hetzelfde zoals altijd. Een book/e-book per persoon, vul a.u.b een geldige e-mailadres in, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild reageren binnen 7 dagen op onze mail enz. (zie disclaimer voor volledige voorwaarden).

Deze winactie loopt tot en met 12 januari 2019. 

bear-2316805_960_720

Heel veel succes iedereen. 

Kun je niet zolang wachten bestel dan het boek dan via:

Graag willen we  Kip & Ei hartelijk danken voor het beschikbaar stellen deze prachtige exemplaar voor onze lezers. 

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

Pssst er komen nog meer winacties online. Houdt ons in de gaten.

Volg ons op Instagram.

Pssst staat dit boek ook op jouw wishlist??

 

54 thoughts on “Winactie: Het eeuwig tekort 1x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.