Recensie: De Centurion 2 Owan Drake

Door Angel 
Vandaag lezen jullie mijn review van De Centurion 2 van Owan Drake. Lezen jullie mee? 

Screenshot_20181215-152821 (1)

Normaal post ik een fragment uit het boek, maar in verband met spoilers is dat niet mogelijk.
Wel heb ik hier de flaptekst:
Na de zelfmoord van Bruwick raakt Caius Luna gewond aan zijn buik. Tijdens zijn bijna doodervaring ziet hij verontrustende beelden over een nog veel ruigere Era dan de Era van Chaos; terwijl de slaven op Fenmorths steengroeve rebels worden is er een Ubernachtzaad in de maak, die een gevaar is voor alles en iedereen. Lukt het Caius om in deze state of mind de wereld te redden of zal hij vroegtijdig sterven?
“Een verneukte queeste waar nog veel over gekraaid zal worden!” – Martine Pauwels over De Centurion II.
”Een geweldige mindfuck uit de pen van een lekkere, gekke mafkikker!” – Quote van een proeflezer.
Nu mijn review:
Oké … Dag ik niet aankomen! Meteen aan het begin blijkt alweer dat Owan een mindfucker is. Maar daar blijft het niet bij. We volgen ditmaal Caius Luna die per ongeluk de dampen van een drug heeft ingeademd. Het leuke is dat deze minitrilogie zich in hetzelfde universum afspeelt als De Zaden der Hoop. Owans andere serie.
Nog leuker is dat we door middel van visioenen van Caius, die op sterven na dood is, fragmenten zien van de toekomst van de wereld die Owan heeft geschapen. Op deze manier licht hij een klein beetje van de sluier waar het verhaal naar toe gaat. Het leuke is dat dit wat vragen beantwoord, maar tegelijkertijd nog meer vragen oproept. Nee hè, Owan je bent een mindfucker … En ja, je wordt continu op het verkeerde been gezet en uiteindelijk neemt het verhaal je mee in een traumatische mindfuck die je niet meer zal vergeten!  En dan het nawoord … Je verwacht niks meer … EN DAN …. AAAAAAARGHHH OWAN! NEEE, JE BENT EEN MINDFUCKER!!!
Zijn jullie ook zo benieuwd naar dit korte verhaal: bestel dan hier het ebook voor slechts 2.99.
En hier kun je deel 1 kopen:
En hïer kun je de paperback van deel 1 kopen:
De opbrengst van deze boeken gaat naar Stichting 113, de zelfmoordpreventielijn. 
Hebben jullie dit boek al gelezen?

24 gedachten over “Recensie: De Centurion 2 Owan Drake

  1. Ik ben zeker benieuwd naar een vervolg. Heb bijna alle boeken al gelezen. Ik ga ze allemaal tegelijk recenseren op hebban. Het zullen nooit zulke goede recensies worden zoals jullie die schrijven, maar ik zal een poging doen.

  2. Geweldig vooral dat laatste zinnetje mindfucker. Ik had het niet verwacht dat jullie zo een taalgebruik zouden publiceren in jullie blogs. Nog nooit eerder meegemaakt. Wel cool hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.