Winactie: Een beperking wat nu ? 2x (gesloten)

Na zijn twee eerdere boeken ‘Leven met beperkingen’ en ‘Beperkt en toch Genieten’, is er nu een derde boek verschenen van auteur Frans Claessens: ‘Een beperking, wat nu? Wat staat de ouders te wachten?’ Vandaag mogen we 2 exemplaren verloten. Doen jullie ook mee??

cover

Samenvatting:

In dit boek heb ik als auteur zes ziektes (beperkingen) uitvoerig proberen te beschrijven. Ook wat de ouders van hun kinderen zoal kunnen verwachten, nadat de beperking is geconstateerd. Verder is in dit boek ook beschreven wat er eventueel aan gedaan zou kunnen worden. Als auteur heb ik bij de meeste beperkingen ook beschreven wat op de langere termijn de verwachtingen zouden kunnen zijn.

Net als mijn eerder uitgebrachte boeken heb ik weer gekozen voor een redelijk groot lettertype, zodat mensen met oogproblemen het boek ook kunnen lezen.

 

 

Voorwoord

Als schrijver wil ik één persoon heel hartelijk danken voor de belangrijke stukken die zij mij heeft aangeleverd voor in dit boek.

Zij heeft zéér belangrijke informatie gegeven over oogziektes die ik graag in dit boek heb verwerkt, want al heb ik die zelf ook, als schrijver weet ik er natuurlijk nooit alles van.

Zij heet Sherry Hus en ik werk als schrijver van dit boek erg graag met haar samen om het boek tot een succes te maken.

Hoe maak je kans op het boek?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meeloot of stuur een mailtje naar beautyandbooksmagazine@gmail.com o.v.v. Winactie Een beperking wat nu?

-Reglement:
Hetzelfde zoals altijd. Een book/e-book per persoon, vul a.u.b een geldige e-mailadres in, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, wij zijn niet aansprakelijk voor druk of zetfouten, wij zijn niet aansprakelijk als een auteur of uitgeverij een boek niet meer verstuurd, winnaars worden gemaild reageren binnen 7 dagen op onze mail  anders kiezen we een andere winnaar enz (zie disclaimer voor volledige voorwaarden).

Deze winactie loopt tot en met 16 januari 2019. 

Heel veel succes iedereen

Kun je niet zolang wachten bestel dan het boek via deze link: 1boek.nl.

Graag willen we Frans Claessens hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van zijn boeken voor onze lezers. 

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

Pssst er komen nog meer winacties online. Houdt ons in de gaten.

 

 

77 thoughts on “Winactie: Een beperking wat nu ? 2x (gesloten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.