Boekpresentatie: Alle pijn van de wereld Arnold Karskens

Op 27 september werd het boek Alle Pijn van de wereld gepresenteerd in Scheltema. Alle Pijn van de wereld is het zestiende boek van Arnold Karskens dat afgelopen vrijdag verscheen bij Uitgeverij Aspekt.

kk

Het boek werd feestelijk gepresenteerd. Vrienden, kennissen, collega´s en bloggers waren aanwezig bij de presentatie.

756B032D-3D26-42E2-BEA6-7F049E76625D.jpeg

Als eerst kwam de uitgever ( directeur) van Uitgeverij Aspekt Perry Pierik aan het woord. Het eerste exemplaar werd ook door hem uitgereikt aan de auteur.

Zie video´s:

 

 

Aan het einde werd het tijd voor een gezellige borrel en een leuke signeersessie. Ik heb mijn boek ook gesigneerd gekregen. Dit is mijn gesigneerd exemplaar.

6BB9F6CC-8923-4A39-B9A5-C88F420D0049.jpeg

A6C0EF89-7E9A-4FF8-A606-1DADD9B3A0A4Dit is nog een leuke foto van de auteur.25F08A34-D1EE-4E54-AEF8-171F9BAD3A8FWauw altijd leuk om nog een gesigneerde exemplaar erbij te hebben.  Ik ben erg blij met mijn exemplaar. Recensie van het boek komt gauw online.

 

Het was een geweldige boekpresentatie wij willen Uitgeverij Aspekt hartelijk bedanken voor de uitnodiging en goede organisatie.

33 thoughts on “Boekpresentatie: Alle pijn van de wereld Arnold Karskens

  1. Het lijkt me heel speciaal als je als auteur het eerste echte exemplaar in handen krijgt. Leuk om bij te mogen zijn en ik ben benieuwd naar je recensie.

  2. Leuk dat je hiervoor bent uitgenodigd! Ik heb weleens een signeersessie van een schrijver bijgewoond, maar nog nooit een boekpresentatie. Altijd leuk om een schrijver in het echt te ontmoeten en zijn visie op zijn boek te horen.

  3. Wat een gave uitnodiging en boekpresentatie. Erg leuk om te zien dat je een gesigneerd exemplaar heb gekregen. Het is net een stukje extra bijzonder dat de auteur speciaal gaat signeren op zo een dag.

  4. Ja, leuk om bij te wonen. Je bent getuige van iets wat voor de auteur een super speciaal moment is. Dus altijd een toffe sfeer.

  5. Het lijkt me een tof boek om te lezen. Ik wilde vroeger oorlogscorrespondente worden. Helaas heeft het leven anders besloten maar ik lees er dus wel heel graag over.

  6. Leuk om zo’n boekpresentatie bij te wonen, hè? Ik heb er zelf nu ook een aantal meegemaakt (van andere schrijvers, van mijn vrouw, maar ook van mijn eigen boek). Het is elke keer toch weer bijzonder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.