Boekpresentatie: De magie van onvergetelijke dates thuis

Hotel Geerts in Westerloo (België) was helemaal in de ban van het boek van Caroline Anseeuw De magie van onvergetelijke dates thuis. Dit boek werd afgelopen zondag gepresenteerd. Wij waren bij de boekpresentatie aanwezig. Lezen jullie mee??

Relatietips:

Het is corona en wat doe je als je niet naar buiten kan gaan. Je relatie verbeteren kan zeker wel vindt Caroline door te daten thuis. Ze geeft veel tips in haar boek. Onder het genot van hapjes en drankjes werd het boek gepresenteerd. Ze was heel open en eerlijk ook over haar eigen leven. Als pers/lezer kan je dat zeker waarderen. Een ervaringsdeskundige die tips geeft over relaties zowel in haar boek als op de boekpresentatie.

Love:

Als je binnenkomt zie je goodiebags liggen in het hoekje zien we prachtige hartjes ballonnen. Super mooi.

We komen een chique hotel binnen. Er is ruimte voor ruim 80 man in de zaal.

Langzamerhand vult de ruimte zich helemaal vol. Er is gewoon geen plek vrij meer. Het verbaasde ons want het regende pijpenstelen buiten. Ondanks de regen kon de pret niet bederven. De boekpresentatie was leuk.

Er was ook een cameraman aanwezig. De ruimte zelf had ook hartjesballonnen. Een selfie maken kon ik zeker niet laten.

Alles was in de teken van de liefde. Wat leuk gedaan allemaal. De bezoekers kregen diverse drankjes van witte wijn tot en met sinaasappelsap. Wij namen sinaasappelsap.

Ondertussen kwamen de hapjes langs snoekbaars, garnalen toast met paling mousse, vegetarische soep. Super leuk.

Snoekbaars

toast en snoekbaars

Signeren:

Aan het einde werd het tijd voor een signeersessie.

Wat een leuke boekpresentatie. Wij kregen twee boeken mee. Eentje om te recenseren en eentje voor jullie voor de winactie. Deze boeken zijn gesigneerd. Wie kans wil maken op een gesigneerd exemplaar kan via deze link meedoen met de winactie. Onze recensie komt binnenkort online.

Goodiebags:

Wij kregen een leuke goodiebag mee. Wat zat er in? Een massageolie, een kaartenset met 365 tips voor daten, catalogus, glijmiddel , bloemetjes, en twee boeken. Zowel de boekpresentatie als de inhoud van de goodiebag was top. Wij hadden een leuke middag gehad. Bedankt voor deze geweldige uitnodiging.


Over het boek:

In dit boek geeft Caroline je op enthousiaste en vrolijke wijze tal van praktische tips om weer echt met je man te connecteren,opnieuw door hem verleid te worden en meer positiviteit in je relatie te krijgen. Ze leert je hoe jij jouw krachtige vrouwelijke energie naar boven kan brengen en jezelf zo onweerstaanbaar maakt. Je partner zal weer helemaal hals over kop verliefd worden op jou en je eigenwaarde stijgt! Een romantische date thuis is de eenvoudigste manier om samen meer plezier te hebben en je relatie een boost te geven.

Bovendien krijg je eenvoudige stappenplannetjes om zelf 12 dates in je eigen huis in elkaar te steken
waardoor je afwisseling, variatie, romantiek en sensualiteit terugbrengt. Het denkwerk is gedaan, nu is het aan jou om er samen met je levenspartner van te genieten

 

Het boek is verschenen bij Uitgeverij Paris Books.

 

Pssst kennen jullie die boek al en gaan jullie ook wel eens naar boekpresentaties?

10 thoughts on “Boekpresentatie: De magie van onvergetelijke dates thuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.