De zaden der hoop boek 1 – De val van Hymír + winactie gratis e-books (ook beschikbaar als pdf) voor alle lezers (GESLOTEN)

In maart verscheen Owan Drake’s boek De zaden der hoop boek 1 – De val van Hymír bij Uitgeverij Brave New Books. Dit boek kreeg lovende reacties. Tijd om kennis te maken met dit boek. Oh en degene die zijn hebbanpagina volgt of zijn facebookpagina liked krijgt een gratis e-book! Let op deze winactie is voor iedereen geldig er worden vrije e-books verloot niet in aantallen. Iedereen maakt kans. Lees snel verder….

26105577_377573022670704_1668480560_n.png

Samenvatting van het boek:

Heden en verleden vloeien samen als de oude Wijsgeer, genaamd Benedictus, een serie van boeken aan zijn meest bekwame student Xavier wil laten lezen. Deze boeken bevatten vertellingen uit lang vervlogen tijden en Xavier beleeft die verhalen alsof hij zich daar daadwerkelijk bevindt. Twee van deze verhalen worden in dit eerste boek geïntroduceerd, namelijk die van het licht en de duisternis. Ze wisselen elkaar naadloos af, samen met deze Benedictus hoofdstukken, die zich in het heden van de wereld, genaamd Sistna, afspelen. Maar wat Xavier niet weet, is dat hij door het verzoek van Benedictus op te volgen misschien wel een corrupte tak van de regering, genaamd de Bloedraven – die ook in die vertellingen uit het verleden voorkomen – kwaad gemaakt heeft en dat hij misschien wel in een eeuwenoude oorlog is verstrengeld.

 

Anderen over het boek:

“Dit plot laat de lezer versteld staan”, Saskia Boree auteur.

“Een grensverleggend verhaal, doorspekt met duisternis en gruwelijkheid dat compleet anders is dan wat er hiervoor ooit geschreven is”,  Susie Bosveld, auteur van Sanctuary, Tijdloos en Catsanctuary)

“Shakespeare in Hollywood. Het boek gaf me hier en daar een beetje een Shakespeariaans gevoel tijdens het lezen, maar dan doorspekt met het elan van een moderne Hollywoodproductie. Vandaar mijn titel”, Martine, blogger.

“Origineel blood and gore fantasy verhaal van Nederlandse bodem,” Elsa Bakker, redacteur bij Lookie Books.

“Dit verhaal is zo wreed en insane! Je moet gewoon weten hoe dit insane verhaal verder gaat!”,  lezer bol.com

“Proficiat aan de schrijver om mij te verrassen en me vast te houden,” lezer hebban.nl

“Ik heb erg genoten van dit boek en het kwam over als een combinatie van ‘Game of Thones’ en ‘Lord of the Rings”, Natascha Van Driel hebban.nl

 

 

Overige informatie van het boek:

Auteur: Owan Drake

Uitgever: Brave New Books

Nederlandstalig

309 pagina’s

ISBN: 9789402167146

maart 2017

De winactie:

Iedereen die zijn hebbanpagina  of facebookpagina volgt krijgt een gratis e-book.  Indien iemand geen e-reader heeft kan hij een pdf-bestand krijgen. Deze worden ook beschikbaar gesteld. Zodra je geliked hebt  reageer dan op het commentformulier. De auteur stuurt op 26 januari 2018 een e-book toe.

Reglement:

Hetzelfde zoals altijd:

  • 1 e-book per persoon;
  • Deze actie loopt tot en met 25 januari 2018;
  • Vul a.u.b. een geldige e-mailadres in op het commentformulier dan kan er een e-book toegestuurd worden;
  • Over de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.

Over de auteur:

Owan Drake is het schrijvend alter ego van iemand die je misschien kent, of misschien niet. Om persoonlijke redenen heeft hij er voor gekozen om zijn identiteit niet prijs te geven tot dat hij zal sterven.

Meer weten over de auteur? Volg hem dan nu op facebook en hebban!

Het boek is verkrijgbaar via Eci.

100 gedachten over “De zaden der hoop boek 1 – De val van Hymír + winactie gratis e-books (ook beschikbaar als pdf) voor alle lezers (GESLOTEN)

  1. Ik vermoed dat dit helaas niet helemaal mijn type boek is. Eigenlijk heb ik sowieso amper tijd om boeken te lezen. Het laatste boek wat ik heb gelezen is ‘Een klein leven’. Ik heb er 3 maanden over gedaan. Een erg moeilijk, niet leuk maar heel mooi en bijzonder boek. En o ja, het boek van Aaf Brandt Corstius over hoe het is om 40 te worden. Allebei aanraders, op weer een heel andere manier.

  2. oh, wat vet! ik ga snel even kijken. Moet me sws even gaan verdienen in Hebban, want vind het leuk. Ook al zit ik eigenlijk al op goodreads en is het genoeg werk XD hahaha

  3. Tof!!! Ik heb speciaal een e-reader gekocht vorige week. Wat goed dat ik deze actie zie. Dit zal dan mijn eerste e-book worden dat ik gratis zal krijgen. Ik heb een hebban account aangemaakt en Drake ben ik gaan volgen. Nu nog ontdekken hoe je met hebban.nl omgaat.

  4. Ik probeerde op hebban.nl een account aan te maken na wat mislukte pogingen lukt het uiteindelijk toch. Ik ben een nieuwe volger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.