Did I mention I love you?

De 16-jarige Eden Munro besluit de zomer door te brengen bij haar vader aan de kust van California. Haar ouders zijn gescheiden, ze had al drie jaar lang geen contact meer met haar vader gehad. Hij biedt aan om de zomer bij hem in huis door te brengen. Ze krijgt er ineens drie nieuw stiefbroers bij. Een van de stiefbroers: Tyler, haar tegenpool begint langzamerhand haar interesse te wekken. Alhoewel hij eigenlijk behoorlijk arrogant en koppig is.

9789048834754_1602x

Eden moet ook wennen aan haar vader die ineens weer in haar leven komt. Hij heeft inmiddels een nieuwe vrouw. Ze verwachtte dat ze een boze ‘stiefmoeder’ zou zijn, maar ze blijkt best aardig te zijn. Tyler, heeft al een relatie. Eden en Tyler trekken steeds meer naar elkaar toe, dit hoort eigenlijk niet hij is haar stiefbroer.

“Hij werpt me een verhitte blik toe terwijl hij beslist of hij antwoord zal geven. Zijn ogen zijn mild en kalm, maar zijn toon is scherp. ‘Omdat ik precies wist waar ik mee bezig was.’

‘Waarom deed je het dan?’ Ik fluister nu bijna, en mijn hart beukt tegen mijn ribbenkast en veroorzaakt een doffe pijn in mijn borst terwijl de knoop in mijn maag strakker wordt.

‘Omdat ik het al een hele tijd fucking graag wilde’, valt hij dan uit. Hij draait zich met een ruk naar me om, slaakt een diepe zucht en leunt met een hand tegen de muur.

‘Je wilde het al langer? ‘ Nu snap ik er niks meer van, en ik voel me nog beroerder. ‘Waar slaat dat op?’

‘Wil je de waarheid horen?’

Ik knik, ook al kan hij me niet zien, en hij knikt met hangende hoofd. ‘Ik val als een blok voor je, Eden, oké? Zodra de woorden zijn mond uit zijn, draait hij zich weer om, en zijn blik is niet langer mild Ik zie de storm aanwakkeren in zijn ogen. ‘En ik weet dat het niet hoort omdat je mijn fucking stiefzus bent, maar ik kan er niks aan doen.”

Allereerst willen we zeggen wat een prachtige cover waarop vier plaatjes te zien zijn op het eerste een reuzenrad met een zee. Op het tweede een jongen met groene ogen, dan op het derde een palmboom en tot slot een vrouw met bruin haar en een zonnebril. Wij hebben zelden boeken gezien die vanaf de cover tot en met de inhoud erg goed zijn. Did I mention I love you is een van die geweldige boeken.

Dit boek kent een meeslepend schrijfstijl. Wie denkt dat dit een typische tienerboek is komt bedrogen uit. Wij willen niet al te veel spoilen maar het is een originele verhaallijn, zie je niet vaak. Aan de schrijfstijl van de auteur kunnen we zeker niet merken dat ze net 19 is geworden( compliment). Wij zijn gek op Young-adult boeken maar vaak zie je toch echt zo een typische boek waarin een longen het meisje erg leuk vindt eind goed al goed. Dit boek is anders( positief). Wij zijn zeker van mening dat veel tieners en stiekem ook volwassenen dit boek leuk zullen vinden. Het boek kent een meeslepend karakter, als je er eenmaal aan begint kun je niet meer stoppen met lezen. Wij werden helemaal in het boek gesleurd. Zeker een aanrader voor iedereen. Wij zijn zeker benieuwd naar deel 2!

estelle

Estelle Maskame ( 1997), begon op haar dertiende met het schrijven aan de #DIMLY-trilogie. Ze publiceerde via Wattpad en bouwde een schare fans van meer dan vier miljoen lezers. Nu is ze inmiddels negentien en een fenomeen. Ze reist de hele wereld over, heeft ruim 135.000 volgers op twitter en bestormt de bestellerlijst met haar romantische trilogie over Eden en Tyler. Maskame woont in Schotland.

PSSSST wij waren ook aanwezig op haar boekpresentatie lees hier het verslagje!

Verkrijgbaar bij Moon Uitgevers voor €15,-

3 thoughts on “Did I mention I love you?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.