Draak des vuurs is verschenen

Fans van Owan Drake opgelet! Zijn nieuwste boek  De Zaden der hoop boek II: Draak des vuurs is recentelijk verschenen bij Brave New Books. Lees snel verder waar dit boek over gaat…..

9200000089489070.jpg

Proeflezers zijn alvast razend enthousiast en kwamen met de volgende quotes voor op de achterflap van zijn derde boek:

“Vergeet alles wat je ooit gelezen hebt, dit overtreft het!” – Martine Pauwels

“Het is nog lang niet klaar met bloederige scènes en opvallende personages.” – Saskia Boree

Een stuk over zijn derde boek De Zaden der Hoop II – Draak des Vuurs:

Terwijl Xavier verder gaat met de vertellingen uit het verleden, beseft hij niet dat de Bloedraven een apparaatje in zijn buik geplaatst hebben dat zowel het einde van hem als Benedictus zou kunnen betekenen.

In het verhaal van het licht krijgt Heer Frank eindelijk de kans om terug te vechten tegen de vijanden die zijn huis over hebben genomen. Als Wilder ook nog eens het strijdtoneel betreedt, krijgt Frank de overhand en zien de Bloedraven geen andere keuze dan de kwaadaardige Machinegod, Elim, vroegtijdig te activeren.

In het verhaal van de duisternis slaan Mar en zijn entourage op de vlucht voor Mizalda Kallas. Uiteindelijk splitst de groep zich op en zullen Zack en Mar door het Doornwoud Bos reizen, en Yolanda en Patrick door het Archeon gebergte. Terwijl ze langzaam weer naar elkaar toe reizen, richting de Vorstelijke Kloof, zal één van de groepen in een compleet andere wereld terechtkomen en zal de ander niet doorhebben dat ze achterna gezeten worden door een groep die uit is op hun hoofden.

Draak des vuurs is vanaf nu verkrijgbaar bij bol.com klik hier om hem te bestellen voor maar slechts 1,95!

Alle publicaties op een rijtje:

 Deel I: De val van Hymír  kun je nu hier kopen voor slechts 1.95  Voor dit boek ontving hij lovende reacties en recensies.  Bovendien heeft hij met dit boek de eerste prijs in de categorie fantasy in de wacht gesleept, georganiseerd door de perfecte buren leesclub. Echte fantasyaddicts moeten dit boek gelezen hebben. 

Deel I.5:  kun je als e-book  hier kopen voor slechts 1.25

Beide delen zijn bij kobo plus te lezen!

15 thoughts on “Draak des vuurs is verschenen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.