Eeuwig Donker Tjeerd Langstraat

Kennen jullie Eeuwig Donker het boek van Tjeerd Langstraat al? Het boek verscheen in mei bij Uitgeverij Jalapeno Books. Lovende recensies kreeg dit prachtige boek. Vandaag zetten wij hem in de spotlights. Lezen jullie mee??

3D cover Eeuwig Donker Tjeerd Langstraat Jalapeno Books (3)

Samenvatting van het boek:

Rechercheur Jan Vos doet samen met zijn partner onderzoek naar de gruwelijke moord op twee jonge loverboys. Terwijl het onderzoek moeizaam vordert, maakt Carla, een van de meisjes die werd aangetroffen op de plaats delict, een opvallende transformatie door. Ze lijkt haar leven weer op te pakken na haar traumatische ervaringen en ziet de toekomst met haar jonge zoontje Alexander met vertrouwen tegemoet. Maar Carla blijkt meer te weten over de moorden op de twee jongens die haar jarenlang hebben uitgebuit. En waar is de mysterieuze Sofiya die samen met Carla vast werd gehouden en plotseling verdween? Eeuwig Donker speelt in Rotterdam en is een actuele thriller over de schimmige wereld van de mensenhandel.

De pers over Eeuwig Donker:

Mustreadsornot.nl: vijf sterren *****
DewereldvanBryan.nl: vijf sterren *****
Koukleum.nl: vier-en-een-halve ster **** (en een half)
Thrillerlezers.nl: vier sterren ****
Thrillzone.nl: vier sterren ****
SamenLezenIsLeuker.nl: vier sterren ****
PassievoorBoeken.nl: vier sterren ****

Twijfelmoeder.nl: “Tjeerd Langstraat laat je naar adem snakken. Wat mij betreft kan deze Rotterdamse schrijver zich echt meten met de bekende thrillerschrijvers die ons land rijk is.”

Boekenbijlage.nl: “Eeuwig donker is een thriller met een verhaal zoals dat hoort: spannend met een heftig plot.”

De Vlaardinger: “Tjeerd Langstraat voelt haarscherp aan hoe een thriller in elkaar steekt, zoals een goede kok niet meer of minder kruiden gebruikt om alle ingrediënten optimaal tot smaak te laten komen en een exquis maal ontstaat.”

Verkrijgbaar bij bol.com, ako, eci e.a. boekenwinkels. 

Psst heb jij het boek al gelezen??

2 thoughts on “Eeuwig Donker Tjeerd Langstraat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.