Winactie: Het glazen kasteel + bioscoopkaartjes 3x (closed)

We hebben goed nieuws voor jullie Het glazen kasteel draait in de bioscoop en het boek is onlangs verschenen bij Uitgeverij Overamstel. Wij mogen 3 exemplaren van dit geweldige boek verloten + 2 bisocoopkaartjes per boek. Wil je ook kans maken? Lees dan snel verder… 

9789044353778 (2)

Een stuk over dit boek: 

jaa.png

De winactie:

Hoe maak je kans?

-Reageer op het commentformulier dat je meedoet.

Reglement: 

Hetzelfde zoals altijd. Er kan niet worden gecorrespondeerd over deze winactie. 1 boek per persoon. Per boek krijgt de winnaar 2 bisocoopbonnen ( dus 1 lezer wint 1 boek + 2 kaartjes). Intotaal maken 3 lezers kans.

Let op deze winactie is maar slecht 3 dagen geldig dus t/m zaterdag 28 oktober 2017 – 22.00 uur. Een uur erop worden de winnaars gemaild door de redactie. De winnaars zijn verplicht om uiterlijk op zondag 29 oktober 2017 te reageren door hun adres te sturen naar ons.  Wordt er niet voor maandag gereageerd dan wordt er helaas een andere winnaar aangewezen. 

panda-151587_960_720

Heel veel succes iedereen.

96 thoughts on “Winactie: Het glazen kasteel + bioscoopkaartjes 3x (closed)

  1. Ik zou graag dit boek in mijn handen willen hebben. Dat we ook biscoopkaartjes erbij krijgen is helemaal kassa. Ik doe mee.

  2. Oh, ik zag de trailer in het filmhuis. Lijkt mij een prachtige film. Moet ik nu als boekenwurmsel nog uitleggen dat de combie van en film en boek mij fantastisch lijkt? Boeken maken je wereld groter en mooier. En de zgn filmhuisfilms zorgen altijd voor ontroering. Als ik dit jaar dan een prijs leuk vind, is het deze wel. Dus ik draai duimen vanaf nu.

  3. Zit ik een heel uitgebreid epistel te schrijven, zie ik mijn bericht niet staan. Nieuwe poging maar wat korter. De trailer van deze film zag ik in het filmhuis en staat al op het lijstje van graag willen zien. Dat ik als boekenwurmsel natuurlijk ook het boek wil lezen, lijkt mij bijna onnodig te zeggen. De films in een filmhuis zorgen altijd voor emoties: vaak kom ik ontroerd buiten en veeg tranen snel weg. Ik ga duimen draaien, want een leukere actie voor mezelf zag ik nog niet dit jaar.

    Fijn weekend iedereen

  4. Ik heb de trailer bekeken. Het lijkt me zeker een goede film en het boek zal vast ook goed zijn. Het is zeker niet verkeerd als ik dit win.

  5. Dat lijkt me erg om in financiele problemen te zitten. Zo een film wil ik graag zien. Het boek lijkt me eg goed aangezien het verfilmd is. Leuke giveaway ik doe mee.

  6. Een prachtig mooi verhaalt neen mooie setting. het lijkt me niet niks met vier kids o pet groeien.ik waag ook graag een kansje, tof date combinatie meteen boek is, dan is het spannend wat ga je eerst doen, de film kijken of het boek lezen 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.