Win win win: Geef mij je angst 5x (GESLOTEN)

Geef Mij je Angst het boek van auteur  Koert Koster wordt vertaald in drie talen. Om dit te vieren mogen wij in samenwerking met de auteur 5 exemplaren van zijn boek verloten. Feestje toch? Doen jullie ook mee? Lees dan snel verder….

koert-koster-geef_mij_je_angst___cover_front-189x300

 Over het boek:

Hét kenmerk van het menselijk bestaan lijkt angst te zijn. Iedereen is wel ergens bang voor. In de Bijbel komen we het fenomeen angst veelvuldig tegen. Deze angst lijkt menigmaal overwonnen te worden door Hem die gezegd heeft ‘in al hun benauwdheid, benauwd te zijn geweest’.

We leven in een onzekere wereld waar mensen worstelen met hun angsten en fobieën. Kunnen deze angsten vandaag worden overwonnen? Is er een uitweg? Welke handvatten reiken de Bijbelschrijvers ons aan?

De auteur wil in dit zeer toegankelijke boek stilstaan bij deze vragen. Dit boek bevat toegevoegde gespreksvragen, citaten en oneliners ter overdenking en bespreking. Het is daarom uitermate geschikt voor studieavonden en huiskringen.

Koert Koster studeerde theologie en filosofie aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Van zijn hand zijn al meerdere publicaties verschenen. Dit boek is de twintigste publicatie. Voor meer informatie: www.koertkoster.nl

 

index (94)

De winactie:

Hoe maak je kans?

-Reageer op het commentformulier dat je meedoet.

Reglement: 

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-Er wordt geloot op ons youtubekanaal en de winnaars worden daar bekend gemaakt (handig om te abonneren, het is gratis!)

-1 boek per persoon

-De winnaars dienen binnen zeven dagen te reageren door een mailtje met zijn/haar adres te sturen naar virtualbeauty@journalist.com  Nadat de winnaars bekend zijn gemaakt op youtube zal dit ook worden gemeld op onze sociale media kanalen ( Facebook & Instagram). Houd deze ook in de gaten.

-Indien er fraude wordt geconstateerd dan behoudt ‘Beauty & Books Magazine’ zich het recht voor om tussentijdse wijzigingen aan te brengen in het reglement.

-Deze winactie loopt tot en met 4 december 2017.

Heel veel succes iedereen.

Koert Koster uit Hazerswoude-Rijndijk schrijft boeken 12102017 0023 (1)

Foto van Koert Koster door: Hielco Kuipers

#Wil  je de auteur volgen kijk dan  hier op zijn facebookpagina. Lees hier het interview. Lees hier de recensie van het boek. Kun je niet zo lang wachten? Bestel het boek dan hier.

 

 

134 gedachten over “Win win win: Geef mij je angst 5x (GESLOTEN)

 1. Weet wat je aanbiedt, ik heb heel wat angsten die ik graag aanbied. Ik ben heel benieuwd wat dit boek mij kan brengen

 2. graag! Kan nog wel een goed boek gebruiken?. Angst… ik ken het. Heb er ook wel wat… lijkt me zeer interessant om dit onderwerp te mogen uitdiepen. Je angsten confronteren is makkelijk gezegd maar best moeilijk in de praktijk te brengen… ?

 3. Dit boek lijkt me zeker iets voor mijn vriendin. Ik doe mee voor haar. Het zou leuk zijn om haar te kunnen verrassen met dit boek.

 4. Op zich denk ik dat het wel een interessant boek is maar ik weet van mezelf dat het niet een boek is dat ik ook daadwerkelijk ga lezen, dus dan gun ik het een ander!

 5. Ik zou graag mee willen doen! Dit zijn vragen waar ik vaak bij stilsta, geloof ook in God maar vind dat we in een hele enge wereld leven op het moment.. Hopelijk kan ik hier nieuwe inzichten uit halen!

 6. wat een geweldige mooie actie lieve broer Koert ,,,,,,maar ik doe niet mee ik gun het een ander die het nodig hebt God zegen je boek

 7. Ik zou graag dit boek willen winnen, omdat ik gelovig ben en de bijbel niet goed begrijpt.
  Ik zou het dan de bijbel beter kunnen begrijpen en ook aan andere over te brengen.

 8. Ik lees nu Een jaar met de Bijbel, waar verschillende onderwerpen voorbij komen. Jij zei: ‘Vanaf de eerste bladzijde werd ik meegesleept’ en ja ik wil ook meegesleept worden. Zeker omdat het thema mij aanspreekt en ik persoonlijk in mijn nabije omgeving ook iemand ken die angst- of paniekstoornis heeft en wat dat ook met iemand doet. Ik zou dan ook heel graag begrijpen wat angst inhoudt en hoop dan ook dat ik dit boek mag winnen.
  Geef Mij je angst van Koert Koster zou ik heel graag willen lezen en zeker met de ondertiteling Je krijgt er moed en hoop voor terug!

 9. Ik doe supergraag mee! Heb veel angsten waar ik graag snel vanaf wil zodat ik veiliger en fijner verder kan leven, weer nieuwe hoop en moed krijgen!

 10. Titel spreekt mij zeer aan, waarom?
  ik denk dat ik hier mensen mee mag/kan bemoedigen.
  in pastoraal opzicht,
  dus ja ik doe graag mee met deze actie!

 11. Mooie actie. Bewondering voor schrijver en boek. Zou het heel graag willen…angst is geen onbekende…hoop er sterker uit te komen.

 12. Angst is iets waar iedereen wel in een bepaalde vorm meer of minder mee te maken heeft – dus iets wat iedereen wel kan aanspreken vermoed ik – ik doe ook graag mee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.