Flaptekstonthulling De Zaden der Hoop 4 plus winactie

Al een tijdje hebben we niks van Owan Drake vernomen, maar hij werkt gestaag door aan zijn meesterwerk. Ondertussen heeft hij ook drie vertakkingen in hetzelfde universum geschreven als De Zaden der Hoop. Inmiddels zijn deze drie korte verhalen gebundeld in een omnibus. Owan verloot vijf ebooks van De Omnibus onder de mensen die de omnibus, plus De andere delen van De Centurion op Hebban op hun wil ik lezen plankje zetten, tevens reageren in de reacties hieronder. Want hij heeft een vraag aan jullie. 
Screenshot_20190424-171514_Samsung Internet

Hij heeft namelijk een idee voor een andere vertakking in het Zaden der Hoop universum. Hieronder volgen zowel de flaptekst van het nieuwe idee als dat van de zaden der Hoop 4. Jullie mogen beslissen welk eerder uitgegeven wordt. Meeste stemmen gelden.
 Xing Hou Chronicles.
Flaptekst:
Van bestselling auteur Owan Drake verscheen eerder De Zaden der Hoop, een fantasyverhaal dat zich zowel in het heden als verleden afspeelt. Ook verscheen er een vertakking van drie korte verhalen, wat zich enkel in het verleden afspeelt.
Nu komt hij met een vertakking – een veel grotere dan de drie korte verhalen bij elkaar – in het heden. Agent Xing Hou – die kort voorkwam in Draak des Vuurs – wordt vanwege de nood aan Kaniaans-Lorbadischen en het gebrek aan talentvolle Kaniaansprekende agenten opgeroepen om te infiltreren bij de Sin yan Si, een Triadebende in Odingard. Xing Hou is bijzonder inteligent, zelfbewust en heeft een groot gevoel voor moraal. Hij is zich terdege bewust van het risico van undercoverwerk op lange termijn. Weet hij zijn gevoel voor moraal te bewaken of zal hij door het gebrek aan een moederfiguur in zijn leven, zich niet eens bewust zijn van het verschuiven van zijn loyaliteit.
Een magisch realistische thriller in het universum van De Zaden der Hoop doorspekt met de elementen die we van Drake gewend zijn, zoals Eather, Nachtzaden, Magiguns en bovenal Nocturna.
De Zaden der Hoop 4
Flaptekst:
“Not even Game of Thrones can rival this madness!” – Martine Pauwels (Auteur)
Terwijl Benedictus en Xavier in het heden belaagd worden door oorlogsschepen van De Bloedraven, is hun kat op een missie om te voorkomen dat hun vijanden de Nocturnakernbom op Sistna lanceren. Benedictus en Xavier zien geen andere optie dan te vluchten naar de Sistnamelkweg, maar zelfs daar laten de Bloedraven hen niet met rust.
In het verhaal van de duisternis weet Mar op wonderbaarlijke wijze te ontsnappen uit de hel. De gebeurtenissen daarna en het gevecht met De Fantoomdraak leiden tot rellen in het gehele Koninkrijk. Het volk is het zat. Ze besluiten om terug te vechten tegen de krachten der duisternis. Een allesvernietigende oorlog tegen de Kwaadwillige Monarchie staat op het punt om uit te breken. De wereld is aan het bloeden en de Ragnarok is niet meer te stoppen.
Welke wordt het! You decide!
En natuurlijk zou Owan Drake het waarderen als jullie zijn boeken kopen:
Note: niet alle reacties zijn meteen zichtbaar wij ontspammen de reacties. 

26 thoughts on “Flaptekstonthulling De Zaden der Hoop 4 plus winactie

  1. Ik doe heel graag mee aan de winactie.
    Ik zou zelf gaan voor de De Zaden der Hoop 4. Dat klinkt eerlijk gezegd beter.

  2. Ik zou gaan voor de ”De Zaden der Hoop 4”. Spreekt me het meeste aan. Ik heb de boeken toegevoegd bij Hebban bij ”Wil ik lezen”. Voor het eerst gedaan, maar gelukt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.