Gastpost: 10 creatieve manieren om geld te verdienen

Vandaag hebben we een leuke gastpost Rick van Grandlife. Hij geeft vandaag erg leuke tips hoe je geld kunt verdienen. lezen jullie mee? 

geld munten (2)

 

Of je nu een student, moeder of huisvader bent, als je geld wilt verdienen ben je bij deze blogpost bij het goede adres!Als je op het internet kijkt zie je al snel veel oplichters als het gaat om snel wat geld verdienen. Sites vragen je om vooraf te betalen. In werkelijkheid zijn ze gewoon erop uit om jouw zuurverdiende centjes af te pakken.

Als je op zoek bent naar leuke manieren die daadwerkelijk betalen voor jouw kostbare tijd, dan zit je hier goed. Wij zetten namelijk de 10 beste tips om geld te kunnen verdienen op een rijtje.

 1. Verhelp problemen voor Google

Sites zoals Google, Yahoo, Bing, etc. betalen je om zoekresultaten te verbeteren. Je hoeft alleen maar fouten aan te passen die de zoekmachine als resultaten presenteert, door ze kwalitatief, relevant en bruikbaar te maken. Je kan ongeveer €10 per uur verdienen door dit te doen en dat vanuit thuis!

 1. Vind thuiswerk als virtuele assistent

Met thuiswerk geld verdienen kan ook door als virtuele assistent aan de slag te gaan. Een Virtuele Assistent (VA) kan alles doen, van het checken van e-mails en plannen van reizen, tot het uitvoeren van online onderzoek of werk voor kleine bedrijven. Toppers verdienen tussen de €50 en €100 per uur.

 1. Geef thuis bijles

Geef vanuit huis bijles en gebruik je kennis! Kies je eigen tijden en plan je dag in. Je kan thuis gemakkelijk €15 per uur verdienen hiermee.

 1. Verkoop oude foto’s

Heb je thuis een paar foto’s rondslingeren waar je niks meer mee doet? Verkoop ze op fotowebsites!

Zelfs als je denkt dat een foto niks waard is, kan je het toch proberen. De meest ondergewaardeerde foto’s zijn vaak het meest waard. Denk aan alledaagse objecten zoals een pen en papier.

 1. Deel thuis jouw mening met online enquêtes

Deel jouw eerlijke mening over alledaagse diensten en producten door online enquêtes in te vullen. Deze organisaties verbeteren producten gebaseerd op jouw feedback.

 1. Bed en Breakfast of AirBnB

Als je dichtbij een universiteit woont waar ouders op bezoek gaan, of in de buurt van een stadion of concertgebouw, dan is het soms interessant om een bed en breakfast te beginnen.

Als dit te lastig is, kan je ook terecht op websites zoals AirBnB, deze helpen je op een veilige manier een ruimte te verhuren, en garanderen dat je betaald krijgt. Ik heb deze dienst gebruikt toen ik aan het reizen was in Zwitserland en kan bevestigen dat het een geweldige dienst is.

 1. Beoordeel pizza’s

Veel bedrijven betalen je om een beoordeling achter te laten voor pizza zaken bij jou in de buurt. Je hoeft alleen maar de kwaliteit van de pizza te testen, de levertijd te noteren, etc. Hiervoor krijg je een gratis pizza en eventueel €5.

 1. Beoordeel op Yelp

Schrijf een beoordeling en verdien thuis tussen de €1 en €50 per beoordeling. Yelp kan je speciale uitnodigingen geven.

 1. Verander je zoekmachinne

Gebruik je Google of Yahoo als zoekmachine? Misschien wordt het tijd voor de Bing zoekmachine.

Alle dingen die je normaal gesproken op google op zoekt kan je ook op Bing vinden, en je verdient punten die je uitbetaald krijgt in cadeaukaarten. Je kan €5 tot €10 vanuit thuis per maand verdienen. Zorg er wel voor dat je ingelogd bent als je zoekt.

 1. Administratief thuiswerk

Gebruik jouw typ-diploma en ga thuis data invoeren. Ga naar Craigslist en vind verzoeken voor mensen die goed kunnen typen. Om thuis geld te verdienen via het internet heb je in principe alleen een PC of laptop nodig. Ideaal dus als je op zoek bent naar goedbetaalde thuiswerk.

 

Pssst wat vonden jullie van dit artikel?

Door: Rick van Grandlife.

grandlifediamond

 

10 thoughts on “Gastpost: 10 creatieve manieren om geld te verdienen

 1. Die Craigslist ziet er een beetje sjofel uit. Is dat wat? Het ziet er lelijk uit, slecht opgemaakt, niet erg vertrouwenwekkend en heel internationaal zo te zien. Ik kon niets vinden voor Nederland of Amsterdam. Heb jij daar echt ervaring mee?
  gr. Jeannet

 2. Het is wel erg jammer dat er bij ‘beoordeel pizza’ en ‘verbeter de zoekresultaten’ geen linkje staat hoe en waar je dat dan kunt doen. Nu is het wel wat lastig zoeken..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.