Pupa unexpected beauty review

Pupa mijn favoriete merk heeft weer een nieuwe collectie voor de zomer: unexpected beauty lijn. Vandaag een review over deze lijn. Lezen jullie mee?

pupa-lip-gloss-unexpected-beauty-

Over deze lijn:

Onverwachte Schoonheid is de wereld waarin Pupa onthult het geheim ziel van de vrouw. De make-up look laat de schoonheid van de vrouw zien, subtiel uitgedrukt en tegelijkertijd verrassend. Een make-up collectie met een onverwachte combinatie van 3D kleur- en lichteffecten welke holografisch steeds lijken te veranderen. Deze Pupa make-up collectie geeft een nieuwe dimensie aan ieder uiterlijk.

 De nieuwste lijn bestaat uit de volgende producten:

-Pupa eyeshadow unexpected beauty

-Pupa lip scrub unexpected beauty

-pupa lip gloss unexpected beauty

-pupa highlighter unexpected beauty

-pupa nail polish unexpected beauty

 

We gaan een aantal hiervan reviewen: 

Pupa eyeshadow:

Deze collectie telt 3 kleuren oogschaduws 001 chameleon gold, 002 chameleon violet en chameleon green oo3. De oogschaduws van Pupa zijn altijd erg mooi en gepigmenteerd. Het fijne van deze lijn is dat hij extra veel glitters bevat. Als je meer extra mooie oogschaduwlook wil creeren breng ik wat meer lagen aan, anders volstaat een laag ook. Je ziet al meteen een prachtige oogschaduwlook. Ik vind de kleuren erg mooi, groen, goud en roze. Het maakt niets uit welke oogkleur/vorm je hebt de Pupa oogschaduws staan erg mooi bij iedere oog.

pupa-eyeshadow-unexpected-beauty-chameleon-gold-001

j

001 chameleon gold 

Pupa lip scrub:

Ik moet een ding eerlijk bekennen ik heb niet veel lipscrubs gebruikt. Dit omdat ik een beetje bang ben geworden van twee eerdere lipscrubs die mijn lippen erg hard hadden gemarteld. Waardoor ik voorzichtiger ben geworden met dingen op mijn lippen aanbrengen. In Pupa heb ik zeker wel vertrouwen. Deze lipsccrub is om je lippen te verzachten het bevat microparels van suiker dit zorgt ervoor dat je huid exoliert en glans krijgt. Deze lipscrub was zeker erg zacht. Hij voelde ook heerlijk aan op mijn lippen. Ben erg blij dat ik deze heb uitgeprobeerd, geen harde lippen meer.

lip

 

 

 

Pupa highlighter:

Waar ik me mateloos aan irriteer is dat de meeste highlighters niet geschikt zijn voor een vettige huid. Het poeder wappert er vaak vanaf. De vettige huid verstoot poeders vaak. Vooral mijn huid is een ramp in dit weer. Er zijn heel weinig highlighters die goed blijven zitten. Deze highlighter van Pupa bleef goed zitten. Ook ben ik erg blij dat deze highlighter niet mijn acne accentueerde, wat ik bij veel andere highlighters heb meegemaakt.

pupa-highlighter-unexpected-beauty

Pupa lipgloss:

Ik ben al jarenlang een enorme fan van lipglossen. Je hebt ze in diverse kleuren en formaten en texturen. De een maakt je lippen erg had de andere zorgt voor een glans. Deze lipglossen zijn verkrijgbaar in drie kleuren: 001 chameleon roze chopper, 002 chameleon magenta en 003 chameleon pink blue.

pupa-lip-gloss-unexpected-beauty- (1)20190407_215426

 

Deze prachtige lipglossen zorgen ervoor dat je mooie lippen hebt deze zomer. De kleuren en de textuur was echt zo goed en mooi.

lipsss.jpg

 

De lipglossen hebben een glanzende finish zonder plakkerig effect. Dat vind ik altijd erg prettig.

 

Resultaat:

De hele collectie is geweldig. Sowieso ben ik een fan van Pupa, alles wat ze op de markt uitbrengen verandert in goud. Dit is een van de weinige merken waarvan ik al van tevoren zeker weet dat het mij niet zal prikken op mijn ogen/huid. Heel fijn dat deze make-up erg mooi, pijnloos gedragen kan worden. Ik houd van deze lijn. Ben eigenlijk verslaafd. Jullie zullen dat vast ook worden.

Snapchat-602098457

Verkrijgbaar bij Bellamilan

Graag willen we Bellamilan hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige artikelen!

 

Psssst wat vinden jullie van deze collectie?

27 thoughts on “Pupa unexpected beauty review

  1. Het ziet er uit als een vrolijke zomer collectie. Ik ben helemaal weg van gepigmenteerde oogschaduw. 001 zal ik op mijn kooplijstje plaatsen.

  2. Wat goed om te lezen dat de highlighter je acne niet accentueerde. Ik heb daar zelf wel last van. Dat is inderdaad erg vervelend. Bedankt voor je tip ik zal de highlighter aanschaffen.

  3. Klinkt goed, ik ken het merk zelf niet. Ik ben trouwens ook niet zo van de lipscrubs maar fijn dat deze wel goed voelt.

  4. De kleurtjes ogenschaduw vind ik erg mooi. En ben nieuwsgierig naar de lipscrub, heb er nu een van de etos die heb eigenlijk ook al best goed doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.