Review: Be creative scandal lash mascara

Vandaag een review over de nieuwe mascara van Be Creative scandal lash. Deze mascara biedt extra veel volume. Lezen jullie mee?

scandal

Mijn wimpers mag je zoeken als ik geen mascara op heb, ze zijn behoorlijk licht plus ik heb weinig haar. Mijn struggle met een mascara is dat mijn wimpers niet makkelijk meekrullen. BE creative is echt een goede merk. Ik heb bijna alles van dit merk ooit uitgeprobeerd behalve hun mascara. Toen de scandal lash mascara plofte op de redactie kon ik wel een gat in de lucht springen. Ik was zo benieuwd zou deze mascara een goed resultaat bieden, vooral nu de rest van hun lijn geweldig is.

20190413_231234 (1)

De mascara oogt mysterieus en heeft een luxe uitstraling is zwart met zilver. Meteen probeerde ik hem uit. Met een simpele beweging krulden mijn wimpers gewoon meteen omhoog. Ook hoefde ik niet zoals gewoonlijk laag over laag heen te smeren op mjin wimpers om volume te creëren. Uiteindelijk resulteert laag over laag smeren in een spinnenpoot effect bij andere mascaras. Bij scandal lash mascara van Be Creative gelukkig niet.

eyes

Wauw dat is me zelden overkomen. Met 2x een laag kreeg ik echt een nepwimpereffect. Ik hoef nu ook geen lashes meer te zetten. Dat komt goed uit. Ik heb deze mascara 8 uur ingehouden. Hij klonterde en lekte niet. Ik ben daar zo blij om. Mijn wimpers waren prachtig zwart geworden hierdoor. Ik zag echt een megalengte. Ik weet zeker dat deze mascara een nieuwe  trend wordt. Van mij part verdient hij een award. Er zijn weinig mascara´s die ik goed vind. Ik was gewoon gestopt met het dragen van mascara, de meeste boden toch geen volume of ik was echt te vaak bezig met lagen over elkaar heen smeren en ik kreeg toch geen goed resultaat. Gelukkig heeft deze mascara een multifunctione werking: krullen, volume en biedt een verlengend effect. Ik denk dat deze drie dingen echt het belangrijkste zijn voor een goede mascara.

pop

Ik heb echt veel complimenten gehad over deze mascara van mijn vriendinnen tijdens een event. Ze vonden het zo mooi dat ze het poppenoogjes noemden. Dat was een mooi compliment. Deze mascara voeg ik toe aan mijn lijstje beste mascara´s ooit gebruikt.

Deze mascara is verkrijgbaar bij Ici Paris Xl. Er is sale mensen momenteel is hij 11,97 wees er snel bij.

Klik op de banner om te bestellen:37 thoughts on “Review: Be creative scandal lash mascara

  1. Ik zag deze al voorbij komen maar ik twijfelde of ik dit moest kopen. Nu ik jouw review heb gelezen ben ik verkocht. Goed dat hij afgeprijsd is. Voor die prijs wil ik het al helemaal uitproberen.

  2. Ik heb het meteen gekocht n.a.v je review. Ik heb zelf ook lichte wimpers en zo een mascara kan ik gebruiken. Ik krijg hem morgen binnen dan zal ik laten weten wat ik ervan vind.

  3. Dat is echt een mooi eindresultaat. Inderdaad lijken het poppenogen. Zelf ben ik ook dol op mascara’s die zonder wimperkrultang goede eindresultaat bieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.