Giveaway de sims 4 Leeshoekje 1x

Sinds kort zijn de nieuwe toffe kits in De Sims 4 beschikbaar, namelijk Grunge Revival en Leeshoekje.  Wij mogen de sims 4 Leeshoekje 1x weggeven. Lezen jullie mee hoe jullie kans maken…..

Wat wordt er weggegeven?

  1. -1x sims 4 Leeshoekje

Over de kit:

Meubels, mode en kapsels maken het kan allemaal met deze kit. Plaats stapelbare boekenplanken en decoratie op een manier die past bij de stijl van je Sim, of dat nu een met licht gevulde stoel bij het raam is of een gezellige schuilplaats in de hoek. Zak weg in een goed boek en een zachte bank. Deze kit is voorzien van zachte stoelen met zachte, ontspannende accenten die je Sim helpen ontspannen. Een leuke kit om mee te spelen.

Hoe maak je kans?

– Stuur een e-mail naar virtualbeauty@journalist.com o.v.v. winactie sims 4 reageren op het commentformulier mag ook

Optioneel

-Wie onze Instagrampagina volgt krijgt een extra lootje

-Reglement

Een product per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, de winnaar krijgt een code gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en de code toe te sturen. Verder zijn we niet aansprakelijk als bedrijven zich terugtrekken voor de winactie wij bieden geen vervanging aan. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor. Dit betreft een online winactie. De winnaar ontvang een code en kan digitaal spelen.

-Deze winactie loopt tot en met 14 juli 2023.

heel veel succes iedereen 

#samenwerking 

Graag willen we Vertigo6 hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van deze producten

#Niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog we hebben een spamfilter. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

19 thoughts on “Giveaway de sims 4 Leeshoekje 1x

  1. Oehhh weet niet of het alleen de uitbereiding is (want Sims 4 heb ik niet). Maar deze book lover en oud Sims fan kan dan straks mooi twee liefdes combineren 🙌🏼 Doe graag mee

  2. Whojooh mama! Kijk wat een leuk leeshoekje voor in SIMS!
    Ik doe dus graag mee voor mijn enthousiaste meid die heel wat uurtjes slijt voor haar laptop en hoop stiekem op een reallife rustig leeshoekje voor mezelf 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.